Igår, idag & imorgon.

Kärlekens färg är röd sägs det and so is my new phone. RÖÖÖD! Men om bara snubbarna3 kan fixa problemet med registreringen så mitt kontantkort starts to work så skulle jag bli ännu lyckligare.

Idag har jag sovit länge, tagit en lång dusch, ätit en god frukost och påbörjat målningen av mina naglar. Sounds fun huh? Slappning på hög nivå. Honeybuum kommer och hämtar mig after work och sen blir det väl filmwatching hos honom eller nått. Imorgon ska familjen Månsson samt en viss Andreas Rosenlind hem till min grandmaah & Kenth i Ystad. Där ska vi även träffa morbror Roger & hans hustru Susie, samt lilla nya kussen Kalle. Dagen efter detta underbara sammanträde är det NYÅR!

mycket har hänt under det gågna året. Det började ju med dumpning av dåvarande, ja den första januari, (I'm a big jurk). Sedan var man kär i Andreas ett par månader. Vi blev tillsammans den första april och sedan dess har vi varit hur jävla lyckliga som helst. He's my everything now.

Jag slutade nian också detta året. Gick ut med toppbetyg och hade ett mycket najsigt sommarlov. Under sommarlovet var det bl.a. home alone with Linda och Sommarrocken i Svedala. Har träffat en underbar 08;a vid namn Frida som jag saknar under handbollstittandet och festerna. [Nöell-fyera-nöell]

Sedan började man ju på Malmö Borgarskola, och där händer det grejor. Vi har alfaglidare, hmm, ponnyhästar som maskots och en del andra roliga figurer. Borat har varit på besök och tomtar springer runt i korridorerna. Jag älskar det. Rasterna och extra aktiviteterna is the topping on the glass. 
Träffar nya vänner gör man också på borgar. Vissa har redan satt sina spår. 
Sara Thurell - my partypingla.
Alexandra Malm - my skrattapa.
Isabel Venneman - my rockstar. 
Jenny Lundgren - my handikappade.

Detta året har jag dansat mycket med och det har varit sjukt ball. Ica - my dearest har börjat hon också och jag tror hon gillar det. Lindsjö - my sunshine håller förfährren/tjejmiddagennyår precis som last year.
Nostalgi-trip.


Så mycket har varit sig likt, men mycket nya grejor har hänt. Jag är definitivt glad över detta året och hoppas 2007 bjuder på lika mycket nytt. "Förändringens vind blåser här igenom"  för att citera Gustav Svensson i Svensson Svensson. Jag tror att man behöver omväxling för att må bra. Fast en sak jag inte vill förändra är mitt underbara förhållande, jag trivs med stämplen "upptagen" och jag vill leva så.
Älskar min Honeybuum. Töserna vill jag också ha kvar i mitt hjärta.

Nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt 2006, låt oss se fram emot 2007 och hoppas att skoltröjorna kommer någon gång ;P Var inte rädda för förändringar, ta de stora kliven och kom ihåg dessa visa ord;
Skjut upp till imorgon bara det du kan tänka dig ha ogjort när du dör.

Mellandagsrean medmera!

Folk är som galna, eller jag kanske överdriver? Hur som helst så har jag redan lyckats, (som om det är svårt), med att göra av med julklappspengar. Har dock lite kvar, men det har gått åt.

Eftersom jag hade 600 kr.H&M tog jag tillfället i akt och köpte mig underbart fina underklädesset, jag gjorde av med hälften av H&M-pengarna och begav mig till 3. Honeybuum köpte en ny mobil åt mig eftersom han tecknade 3-abonnemang. Jag köpte ett kontantkort till den nya mobilen på 3 och nu ringer vi gratis till varandra. Min nya mobil är en Sony Ericsson k610i. RÖD! iiiih ^^ Jag är så glad. Vi köpte även underställ, (matchande = så kliché),Stadium. Även skidstrumpor inhandlades. Jag köpte nyårsskor med, eller ja, asså jag ska ju använda de efter nyår med ;P Idag var jag & syrranSwedala quality outlet. Jag handlade ett par Lee-jeans och två st. Levi's tröjor. Finfint var det faktiskt.

Allting är planerat inför nyår. Tjejmiddag/förfährrei hos Lindsjö och sedan är det off to Börringe. Kläderna är köpta, raketerna också, (fjärrkontroll till), och skumpan finns där med. Festhumöret behöver vi inte ens tala om, redan laddad. I'm walking on sunshine, wohooo.... (8)

Julklappslistan.

Mor & Styvfar; Rimmel maskara/lipgloss, markeringspennor, vantar, nagellack, badgrejor och pengar.
Biologiska far & Fia; Tommy Hilfiger - True star gold Beyoncé parfym/lotion, badgrejor och presentkort.
Honeybuum; DKNY - be delicious parfym.
Valentina; Underkläder, hårsnuddar och Kent - Vapen & Ammunition.
Jonatan; Mobilsmycke och badgrejor.
Alexander; Nyckelring.
Mormor & Kenth; Pengar.
Morfar & Laurinda; Strumpor och pengar.
Styvfarmor & Styvfarbror; Pengar.
Svärmor Helén; Ahlgrens bilar handduk, vetevärmepåse, mockasiner, strumpor & nattlinne.
Rolf, Helén's kille, samt hans dotter Elin; Pengar.

Idag har jag bestämt mig för att avsluta resten av detta året med stil. Skumpan ska fram till nyår, jag ska dricka, sjunga och skratta, jag ska skapa nyårslöften för att man ska göra det helt enkelt och jag ska fan ta mig vara så optimistisk som möjligt, alltid! Nothing can make me feel bad today.

Du kan slå mig i bitar, någonting inuti kommer att stå upp ändå - Kent kan sätta ord på allt.

Julaftonsmorgon.

Merry Christmas & A Happy New Year!

Idag är det julafton. Egentligen skulle min biologiska fader komma idag, men han kom igår och jag träffade honom. Chocktillstånd fortfarande, men jag orkar inte bry mig. Jag vill inte tänka på det mer. Känns förjävligt, men tänker jag på det mer kommer det att förstöra ännu en julafton. Ännu ett år. Hur som helst, jag klarade tio månader och åtta dagar, jag ska klara mer, glöm att jag orkar ha kontakt, det gör mer ont bara. Träffade Alexander igår med, ah gullunge jag har saknat dig. Han fick sina julklappar och jag & syrran fick vars en. Ska ringa honom ikväll och se om han blidde glad.

Igår bytade jag och Honeybuum klappar. Han fick skjortan och fotot, nöjd såg han ut att vara. Jag fick DKNY - be delicious och jag är helglad. Du är bäst älskling, bättre än alla andra. ÄLSKYOU FOR LIFE!

Nu är det ju dags att hjälpa mamma med maten och sånt. Ska även städa till det lite på rummet. Imorgon bär det av till Kristianstad och Honeybuum's grandpaah.julklappslistan på allt jag fick kommer i veckan någon gång. Ha en riktigt God Jul tills dess folk, och tänkt nu mycket på de som behöver våra tankar. Köp Aluma, stöd Bröstcancerfonden även när det inte är November och Runda upp i affärerna till Rädda Barnen!

Lillejulafton.

It's a cold and it's a broken hallelujah.

Imorgon är det julafton, men redan idag blir det lite julklappsutdelning. Älsklingen ska få sina idag och jag ska kanske få min av honom. Spännande, iiiih ^^ Sen ska han, jag & syrran till brossan i Arlöv. Han ska få sina och man vet aldrig om han och hans moder har kommit på något kulkul. Hade tänkt att jag skulle fixa en sak till henne också, asså brossans mor. Men först måste jag äta frulle.

Kom på att jag inte sett ett enda julkalender avsnitt detta året. Det gick inte på morgonen imed bussen och sånt, sen på kvällen har jag typ aldrig varit hemma. Antingen tränade man eller så var man någon annanstans. Plus att ingen julkalender någonsin kan slå Mysteriet på Greveholm. Den är bäst! Fast iförsig har jag ju sett Hiphip-saken, och den var ju bara så grymt bra. Måste ha den på DVD också. Garvade som fan igår.

Inatt såg jag även "American Pie 5, The Naked Mile". Visst det är kvinnoförnedrande bla bla bla, men fan vad man skrattar. Denna handlar om en kille som är oskuld. Hans tjej och han har varit tillsammans i två år, men hon är inte redo för sex än. Alla hans kompisar har gjort det och för att toppa allt är han en Stifler!
Han är alltså kusin med de Stifler-killarna man sett i dem andra filmerna plus en annan Stifler som kommer in i denna filmen. Han måste ju hålla ryktet uppe, right? I filmen får Oskulds-Stiflern ett Guiltfree-Weekendpass som innebär att när han och hans två bästa polare hälsar på kusinen StiflerCollage för att springa Naked Mile med hundratals andra tjejer, får han göra vad han vill och komma hem och ha flickvännen kvar. Kan filmen bli ballare? Aa det kan den, see for yourself. Den är lätt en nia.

Nä nu ska jag ner och äta min efterlängtade frulle. BYE!

Tio månader & sju dagar.

A telephonecall two days before Christmas. WHAT THE FUCK IS THAT?

Kallt, tanklöst och hjärtkrossande. Vart ska jag nu ta vägen på julafton? Jag tänker inte vara här när du kommer. Jag vill inte, jag vägrar, jag strejkar. DET ÄR INTE OKEJ! Jag bad fan inte om någon jävla klapp från dig, jag klarar mig, kanske inte bra, men jag klarar mig. Visst tankarna hamnar ofta på dig, men fan på sista tiden har jag börjat acceptera. Jävla idiot, jag orkar inte. Tror du att detta trollar bort smärtan eller? Tvärt om, det framhäver den. Tio månader & sju dagar har jag klarat mig, ska jag behöva ge upp nu?

The Cristmas-spirit is dead and so is my heart. You don't have a heart, you never had one either.
You're a heartless man and I can't take you anymore. For everyone's sake; DIE!
  

Dan före dan före dan före doppardan!

Idag handlade vi julklappar. Honeybuum and me went to Mobilia. Har varit ledig nu hela veckan p.g.a. alla dansshower. Det enda jag har varit i skolan var igår då jag gjorde det sista Naturprovet. Igår var det även förfest hos Marika för att sedan bege oss med taxi till Stadt. Skulle vara där från tio till tre, men vi Oxiebor tog taxi hem vid två. Där var för mycket folk och låtarna börjades spelas om för andra gången, då är det dags att dra hemåt. Mina vader är nu blåslagna och benen gör allmänt ONT! 7 uppvisningar under loppet av en vecka, plus två fyllefester and absolutely no sleep. Not a good combination, but hey, I've had fun.

JULLOV!!! säger jag bara. Höhö ^^ Sen är det, förhoppningsvis, Idre första veckan i skolan, så det betyder mer ledighet. YES! Vet dock ingenting, men så är det att vara kvinna i en mansdominerande värld. 

Nu till vad jag har inhandlat, iiiih ^^ Jag är så glad, hittade skitbra julklappar till alla. Honeybuum får två, syrran vet jag kommer bli glad för sin, brossorna älskar allt, mamma & pappa blir nog överraskade, (har aldrig varit såhär bra på julklappsfronten innan), detta året har jag haft flyt. Och även nyår ser ut att bli goodygoody. Maybe, man vet aldrig. Jag har lärt mig nu att inte lita på att allt blir som man sagt.

Here I rest where disappointment and regret collide. - DCFC; Så sant, så sant!

Flush the toilet!

Haha, okej, internt and my mouth is closed. Nä men vi äger på engelska Bine. Varför har egentligen vi svenskar lätt för att börja prata engelska under påverkan av alkohol? Mystiskt men ack så kul. Hade en störtball kväll i alla fall. Riktigt glad att vi stack dit. Haha och att vi stannade i stället för att falla för Måns thing for svartklubb, i en arbetarbarack bakom KB. Öhm. Sen får man lite flashar nu med vad som hänt, men men. Det är inte så farligt mycket fyllegrejor. Det är chill. Right? Hoppas bara onsdag blir lika rolig med töserna at Privé/Stadt. Fast det kommer bli svårt att överträffa igår.
And don't forget people; FLUSH THE TOILET!

I forgot for a moment just how much I need you. I forgot, but now I know. It's just that there's nothing either you nor I can do about it. And it tears my soul apart.

Shake it.

Jag är på, jag-vet-inte-vilket-humör, idag. Jag ska ha dansuppvisning och tjejorna från klassen kommer. Det ska bli kul, tror jag. Jag känner mig bara så, ensam på sistonde. Ja asså inte ensam ensam, men liksom som om den enda jag kan prata med är Andreas. Alla andra pratar man bara ytligt med. Det har väl med förtroende att göra. Asså att jag vet att jag & han kan dela allt, de andra berättar man för, honom delar man med. Det är skönt faktiskt, att ha ett starkt träd när vindarna blåser hårt.

Imorgon är det fährrei i Limhamn. Ska bli kul, ändrade min åsikt igår sådär übersnabbt. Öhm, nä men nu när tjejorna inte ogillar mig, eller i alla fall inte en av de, så ska det bli ball. Och Andreas ska under bordet ;D

There is no such thing as painless love. - Wich means that if you're not ready to be vulnerable, you're not ready to love either. And all though I was ready, I never knew it would be this hard. Especially not with you, my friend. I thought you could do mistakes and be forgiven because you're human, but I was wrong.

He was my north, my south, my east and west. My working week and my sunday rest.

Ungefär som en kniv i ryggen.

Eller som en i hjärtat, eller som en i benet. Ja tell me, var gör det mest ont? Jag vet. Själen. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera allt nu. Svårt är det, speciellt när jag egentligen inte alls borde sitta här utan prova att äta en riktig måltid som jag inte gjort på länge nu. Jag är inte ens hungrig. Ändå slösar jag så mycket energi på att vara ledsen. Can't tell you clear enough. Dansuppvisning imorgon, Lucian igår, MBEF-konserten för två veckor sedan. Do you know? Do you care? Stop sweating, nobody does.

Don't pretend you're sorry. I know you're not. You know you got the power to make me weak inside.

Orkar inte med skolan imorgon, eller festen på lördag, inte konfirmander heller för den delen. Matchen ska jag inte gå på och om jag får välja sover jag gärna bort hela helgen. JA dansuppvisningen också fastän jag längtat så. Det är alltid såhär dagen innan. Alltid. Jag vill inte för jag är den enda, den enda tjejen som är där på scenen och inte är lycklig. Och det, det gör ont. Jag gillar att dansa, jag älskar det, men ändå kan jag inte må bra i den sekunden. Det gör ondare en kniv i ryggen, hjärtat eller benet. Det är en kniv i själen.

Just like you now are to me.

Godmorgon mitt herrskap.

Jag hostar hela tiden, FUCK! Måste bli bra till imorgon ju. Och jag ska sjunga någon jädrans "Godmorgon mitt herrskap", har bara sätt texten och den ska inövas till ett solo. Shitface, detta måste bara gå.

No way that I'll ever be the same again! I've found the greatness of life, it doesn't contain you and all though I'm sad that it is this way now, I'm moving on. You won't see my face light up again.  

Nu ska jag göra träningsdagbok och skriva lite naturanteckningar, samt bli friskare inför genrepet. BYE!

Bland sopraner & altare.

Aa, mellan de står jag, inte bara för att jag ärligt talat inte kan bestämma mig för vad jag själv är (okej mer altare ändå), men även för att jag är Malmö Borgarskolas Lucia 2006. Ojdå vad lång benämning. Haha, nä men så är det, röstningen är klar och jag vann. Tack alla för stödet och förtroendet, lalala. Nu ska jag bara bli frisk också, till onsdag, yeahyeah, det ska gå ;P

Honeybuum jubbar eftermiddag denna veckan, fast iförsig betyder det ledighet på fredag också, (istället för bara lördag och söndag). Wich is good, right? Men vad jag vill komma till är att jag inte kan träffa honom, buhu. Men jag har ändå matteprov och alla vet vi hur mycket seagull älskar matte. HAHAHAHA!

Nä nu ska jag skriva ett svenskreferat, kolla lite på matten och dricka en kopp te, BYE FAKKÅRS!

Förskyld on a friday.

Mmm, that's me. Suckiiii, har dessutom datorkunskap, excelskit, mögmojs, fattar NOLL! Alla verkar vara helt bra, men jag pallar bara inte sitta här helt täppt i näsan och göra AB framåts fakturor. DAMP, vill inte ens jobba med sånt här mojs senare i livet. Vet egentligen inte ens vad jag vill bli. Psykolog har jag hört är 20,0 plus att man måste ha upp till Matematik D?! Ehm, hejdå mitt livs dröm typish.

Nä denna helg ska jag ta det lugnt. Chilla och plugga blir det, fast mest chilla. Honeybuum och jag ska ha myskväll ikväll in Swiiidala. Ska bli skönt. Sen imorgon är det konfisar på morgonen sen har jag lovat syrran att hjälpa henne med hennes skräcknovell. Min matte måste pluggas med och naturanteckningar ska bli klara. Har missat rätt mycket Samhällsanteckningar, får fixa det med.

Denna vecka har varit späckad med dans precis som förra, kul men tröttande. Förra veckan blev det två extra timmar och denna vecka blev det tre extra timmar. Men nu kan jag dansa salsa i högklackat, beat that! ;D Just det lusläsare, Limhamns folketshus fredagen den 15 december kl. 18, BE THERE!

Nä nu ska jag återgå till excel fram till lunch. Sen är det Luciaövning. Kl. 14 blir man hämtad. Haha.
BYE FAKKÅR!

Lussebullar och redovisningar.

Gud jag älskar december, ska skriva en låt om det, jo det ska jag faktiskt och mina ceperedovisningar får INTE vara med och leka. HAHA, suckers.

Har engelskredovisning imorgon och svenskredovisning på onsdag. Franskprovet som jag skulle ha idag får jag göra på torsdag, glömde böckerna i fredags wich wasn't good. Jag menar 17 oregelbundna verb, halli hallå! Sen är det bara naturprov och matteprov kvar. Lalala. Längtar som fan till jullovet, och till festen dagen innan at privé, fettnajs.

Har by the way köpt ett puligt, (haha internjoke), linne på Carlings till den festen. Vill ha massor med koftor nu till vintern med och snygga halsband. Måste julshoppa. Nova Lund here I come. Var där igår med honeybuum, men tiden bara flög iväg, hata söndagar. För då vet man att måndagen är dagen efter, daaah!

Nä om jag skulle ta fram engelskan/svenskan och börja. Måste bara ha lite lussebullar och te.

[Naturkompaniet såklart, de har fått in nya ryggsäckar med livrem och kalkylatorfack]