Half of my heart.

Det är onsdag och jag uppdaterar alldeles för sällan, men det finns förklaringar. Just nu balanserar jag två jobb, ett är ju självklart mer krävande, but still, jag tränar massor och ska sköta lägenheten samtidigt som vänner och familj betyder massor och sen är min pojkvän en underbar människa som jag mer än gärna tofflar, hahaha. Jag är ganska grym på många bollar i luften, men bloggarna får lida lite faktiskt, inte prio ett direkt. Därför missar ni en del ibland, lite uppdatering får komma nu.

Jag passade gulleplutten ett par dagar eftersom min snygging jobbade som fanken. Men det är en underbar vovve och sällskapet uppskattades från min sida. Vi är ju buddys nu, hahaha.

Begravningen av morfar vart så himla fin och även om det fortfarande är hemskt och jag är knappast helt okej än så kändes det skönt att få hålla talet och jag vet att du vakar över oss. Jag älskar dig morfar och du ska veta att jag aldrig glömmer dig, jag kommer att sakna dig livet ut. Jag längtar till vi syns igen bland molnen.

Jag ordnade ju tillsammans med mamma och min systers vänner en överraskningsfest för syrran, hon fyllde 18 och blidde nog väldigt överraskad faktiskt, hahaha. Dessutom vart det ju alla hjärtans dag och det blidde ett restaurangbesök och massa myspys. Vi käkar dessutom pannkakor för hela svenska befolkningen, hahaha.

Jag mår sanslöst fint och även om jag stressar och bollarna i luften är många så finns det en stabilitet, det är delvis jag själv, jag är en stabil människa, men dessutom min familj, mina äkta vänner och min ninja till pojkvän, hahaha. Nu är ni i alla fall uppdaterade och jag ska fortsätta med min onsdag.

På återseende peeps!

I want you so bad, it's my only wish.

Jag är sjukt rädd, eftersom jag vet att jag kan va den bästa flickvännen i världen och jag vet att jag vill att du ska va den bästa pojkvännen i världen. Din flickvän, min pojkvän. Titlar. Löjligt egentligen, men det är väl för att om man vet att det skulle funka så känns det mer. Jag är nervös, helt sinnessjukt. Men även detta är ju p.g.a. att jag verkligen bryr mig för att jag är kär. Snälla, en deal, en riktigt fin sådan. Från och med nu så betyder det andra kläcker ur sig nada och vi fokuserar på oss. Jag är gärna din om du är min.

Ska vi? En viss Natalie håller tummarna nu, hårt!

Det dags för ett par djupa andetag.
Lots of love!

One love.

Jag är lycklig. Jädra jädra jädra lycklig. Mitt liv är ändå på topp och då är jag ju lycklig. Vardagarna spenderas med underbara människor, mitt heltidsjobb är slitsamt, men jag diggar min position och helgerna är himla sociala med deltidsjobbet ju. En speciell människa entrade mitt liv och jag ger 110% för att du ska stanna. Att somna bredvid dig och att vakna bredvid dig, det är sinnessjukt underbart. Gotta love it! Och jag försäkrar dig ännu en gång om att detta är jag och jag kommer inte förvandlas till ett monster.
This I promise you.

Träningen ska trappas upp och jag ska även försöka förvandlas till övernyttig. Det kommer få mig att må tiptop och det förtjänar jag. Ska försöka prioritera mig själv mer, en helkroppsmassage måste bokas snarast faktiskt.

Det är snart dags för lillasyster att fylla myndig och dessutom är det ju alla hjärtans dag samtidigt också. Undrar om det kommer hända någonting eller ingenting. Time will tell.

Nu pyser jag härifrån men uppdatering kommer.

Hugs & kisses!