You spin my head right round, right round.

Dagen idag har gått över förväntan trots fortsatt snörvlande och hostande. Jag fick VG+ på det senaste religionsprovet där jag även denna gång endast pluggade en timme. Efter mina två lektioner tog jag mig mot Kirsebergsanstalten för att bli intervjuad av journaliststudenten. Det tog en timme och sedan tog jag mig tillbaka till skolan för mötet med filmsnubben. Jag vill inte avslöja för mycket, men jag kan säga att det har gått jättebra idag. Jag kom till jobb vid tjugo över fyra och hann med att pussa på älsklingen innan han slutade och jag började. Nu sitter jag här och jobbar igen, dunderförkyld. Jag blir hämtad av Pancho efter jobb och funderar på att övertala honom att vi ska ta en glass och köra ut i mörka skogen och prata samtidigt som någon bra skiva snurrar runt som bakgrundsljud. Efter detta ska jag hem och plugga samt tanka senaste GG-avsnittet, jag börjar inte förrän 14.20 imorgon ändå. Imorgon är vi inne i april månad och snart är det dags för mitt allra sista lov. Just nu sprudlar jag av lycka, det är en härlig känsla, jag har så himla mycket att se fram emot nu, alla underbara stunder som väntar. And the best part is that I get to share them all with you.

Alltså har veckans två första dagar bara varit bra och vi får hoppas att resten av veckan blir så den med, men med tanke på mina planer så lär det ju inte bli några som helst problem. Jag kan inte ens bestämma mig för vilken av dagarna jag ser fram emot mest till. Men en sak vet jag, jag vill se Sevilla med dig på lördag älskling. Delvis eftersom jag vet att du blir glad då och då blir jag automatiskt glad också, men även eftersom jag blivit lite Sevillafrälst, (kan man uttrycka det så?). Haha, skitsamma. Heja Sevilla!

Nu ska jag återgå, men självklart blir det uppdatering innan helgen och lovet.
SMACK!


I can walk a thousand miles to be with you.

Det slog till plötsligt, som en blixt från en klarblå himmel, min dunderförkylning. Usch, jag hatar det! Trots detta har jag ändå en massa positivt att berätta för er peeps. Natalie Månsson har kört på motorväg och bokat sin halka. Dessutom fick hon enormt mycket beröm eftersom det gick felfritt till idag på körlektionen. Heja! Jag sjukanmälde mig efter det och sov bort hela dagen. Mamma väckte mig vid ett och berättade att hon hade bakat scones. Jadå, min mamma är världens bästa mamma! Efter det tog jag mig i kragen och åkte till jobb, kanske inte det allra smartaste draget med tanke på förkylningen, men det resulterar i en bättre lön nästa månad så det får det vara värt. Dessutom fick jag ju träffa min älskling också. Morgondagen blir antagligen precis som den är planerad trots mitt ständiga snörvlande och hostande. Skola, bli i intervjuad, möte med filmsnubben och jobb. Lova att hålla tummarna extremt hårt! Kom nyss hem ifrån en cruisrunda med Nemo & Micke, var iväg i 1.5 timme och det blir antagligen en runda imorgon också efter jobb.

Tänkte dricka en kopp te nu och försöka sova efter det.
Puss & kram.
 Sommar 2009 nu tack!

My life would suck without you.

Tackar för gårdagen men mår förjävligt idag. Det blev helt enkelt för mycket för min relativt tomma mage med fyra cider och sju jägershots, tyvärr märkte jag inte av det förrän det var för sent, det är verkligen nackdelen med shots, allting slår till samtidigt. Om man ska se något positivt i det hela var tajmingen hyffsad med tanke på att nästan alla satt i taxi påväg till Slagt, endast Ola, Emil, Teres & Emils bror var kvar då. Tack för hjälpen, det var verkligen jätte snällt av er alla. Det känns dock förjävligt när man tänker att man verkligen aldrig varit så full innan eller ens brukar vara i närheten av så full annars.

Nu sitter jag på samma plats som igår, jag jobbar för fullt och har precis fått i mig mat eftersom aptiten dök upp igen, hurra för det! Ikväll blir det förmodligen inte psykologi och pill med projektarbetet, med tanke på hur bakis jag är så antar jag att det blir en kväll i sängen, framför tv;n. Hur ofta ser man fram emot en sådan kväll egentligen? Jag verkligen avskyr sånna kvällar, men just nu suktar jag efter det! Haha, vilken bakfylla ;p

Nu tänkte jag sätta på lite kaffe till Ola & Jonas och coacha vidare. Tack än en gång!
SMACK!




'Cause we belong together now.
Forever united here somehow.
You got a piece of me
and honestly,
my life would suck without you.

Dance for me, da da dance for me, put your hands on me.

Äntligen lördag! Igår hade jag en relativt lugn dag och sedan en enormt galen kväll med Streetbeat, det blev en hel del skrattanfall, för en stund låg jag på golvet och kunde inte sluta skratta. Pizza, situps- och armhävningstävling, dansande & sexsnack. Tack så mycket för igår tjejer! Nu sitter jag på jobb och har nyss bjudit säljarna på kanelbullar som belöning för deras rekordlördag sist jag coachade dem. Vi har en rast kvar innan vi slutar. Efter jobb ska jag skynda hem till Ola för att fixa mig inför kvällens partajande. Det kommer bli en mycket trevlig lördag. Morgondagen börjar med jobb och efter det ska jag plugga en massa. Psykologi och pill med projektarbetet. Pillar jag klart med projektarbetet kan jag fokusera helt på körkortsteori sen.

Planerna inför veckan är till viss del redan gjorda, en del frågetecken men annars ser det ut ungefär såhär.
Måndag: Körlektion, skola och jobb.
Tisdag: Skola, bli i intervjuad, möte med filmsnubben och jobb.
Onsdag: Skola och ledig kväll präglad av pluggande.
Torsdag: Skola och Destination Inspiration med Ola & klasspeepsen (+ Lilla Torg/Möllan efter det).
Fredag: STUDIEDAG! Ola kommer till Oxie för en middag med familjen Månsson.
Lördag: Jobb och en månad med Ola. (Ska vi ses då älskling?)
Söndag: Jobb och ledig kväll UTAN pluggande.

Nä nu ska jag avrunda. Ha en riktigt festlig kväll/natt - I sure will!
Puss & kram.


'Cause very choice is a new mistake.
Every turn, every step I take,
to escape from your memory,
seems impossible for me.

I run away but I can't let go,
I say I don't when I need you so.
Every thought in my head says no,
but I can't let go.

And everywhere all I see is you,
I don't care what I have to do.
I'm a mess and it starts to show,
but I can't let go.

För varje natt som försvinner, vill du ge mig en natt till?

Ja nu är det bannemig fredag, (=HELG!) Igår bjöds det som tidigare nämnt på Riskettan och efter det shoppade jag & älsklingen lite på Entré och Mobilia. Det var en väldigt bra dag med andra ord. Jag fick inhandlat en outfit till på lördag och kan nu pusta ut lite i alla fall. Jag kom innanför dörren vid halv åtta och efter det bara mös jag och drack en massa te. Jag har en lektion nu på dagen och ikväll bär det av till Helsingborg med Streetbeat. Vi får se hur det blir med uppdatering i helgen eftersom det imorgon bjuds på både jobb och födelsedagsförfest, sen ska jag dessutom jobba på söndag. Efter helgen är det skola mellan måndag och torsdag, (självklart är det jobb, träning och körning som vanligt också), sen sätter mitt allra sista lov igång peeps. Herregud! Det är inte särskilt långt kvar nu. MUMS! Jag ska passa på att jobba, träna och köra mycket under lovet. Nä månaderna är det få kvar av, likaså veckorna och till och med dagarna räknas, GE MIG STUDENTEN NU!

Nu måste min nyduschade kropp bli påklädd.
Tjingeling!






Halspulsen hamrar, hjärtat slår,
små, små vågor då och då.
För att hålla kvar de och komma ihåg,
räknar jag sätten jag åtrår dig på.

And baby you and I are keeping our sweet love alive.

Det är onsdag och helgen känns plötsligt inte lika långt borta längre. Mycket härlig känsla måste jag säga. Dock slår ingenting känslan jag har när jag är med dig älskling. Idag höll jag mitt andra föredrag om min uppväxt och mitt projektarbete. Annelie var med igen och det gick hur bra som helst. Rektorn var även där och på tisdag ska jag ha möte med filmsnubben. Dessutom har Annelie gett en journalistikstuderande mina kontaktuppgifter eftersom han var intresserad av en intervju. Det rullar verkligen på i helt rätt riktning. Håll tummarna hårt peeps!

Mys mys mys. Nu ligger jag nerbäddad, men fick nyss höra rykte om våfflor med familjen. Jag tackar inte nä, ska faktiskt skynda mig ner och sedan blir det bums i säng igen. Imorgon har jag dock ingen skola what so ever, (mums  på det), men flitiga Natalie ska sitta på Mårtenssons för Riskettan i tre timmar, 10.15 - 13.15, men jag får väl hoppas att jag lär mig något jag inte redan vet, det kostar ju trots allt 600 spänn. Efter detta ska jag & älsklingen besöka Entré. Jag uppdaterar garanterat innan den efterlängtade helgen i alla fall.

SMACK!

Nobody ever made me feel this way, I must stick with you.

La la la. Det har varit måndag, snart är det tisdag. Det går så otroligt fort, inte mig emot dock, jag suktar efter helg hela tiden. Vardagen är ofta så dryg. Speciellt om den inte kryddas. Idag fick vi i alla fall våra studentmössor och våra studentkläder, kryddning på hög nivå och det var efterlängtat. Jag måste säga att nu känns det verkligen i hela kroppen, det är inte långt kvar alls. Jag längtar verkligen efter hela studentveckan. MUMS!!! Dessutom tog jag & gummibjörnen oss till Entré för att kolla läget, helt okej, helt okej. Vi gick en runda och så. Vi hann dessutom hälsa på Tobbe inne på Intersport, men efter det blev jag hämtad av min kära mamma & lillebror. Sen dess har jag degat och inte gjort någon som helst nytta. Ångest och ovant.

By the way, igår satt en viss brud inne på studera.nu
Psykolog, socionom, program, kurser. We'll see, we'll see.

Nu står det stilla i huvudet på mig. Jag tror att jag ska satsa på en myskväll och jag ska försöka släcka och bädda ner mig innan ett. Imorgon blir det skola, körlektion och jobb. På onsdag får jag förhoppningsvis träffa en frisk pojkvän. Riskettan på Mårtenssons, (dumt obligatorisk påhitt), och träning blir det på torsdag.

SEN ÄR DET BANNEMIG HELG PEEPS! Helgen bjuder på mys i Helsingborg med Streetbeat, födelsedagsförfest hos Emil och jag ska självklart jobba också. GE MIG HELG!

Puss & kram!
 Jag & gummibjörnen - 080301.

God must have spent a little more time on you.

Helgen är över tyvärr och om ett par timmar ringer klockan ännu en måndagmorgon. Usch och fy! Huvudsaken är att helgen var bra i alla fall. Efter gårdagens inlägg skyndade jag iväg till vad som skulle bli en överraskning för den numera 19-åriga Johanna. Vi lurade henne bigtime och det blev riktigt lyckat. Jag tog mig hemåt vid halv ett och kom i säng eftersom det var dags för jobb idag. Jag coachade och det gick hyffsat med tanke på antalet sjukanmälningar. Efter jobb åkte jag & Pancho hem till mig för en mys- och krängkväll. Det blev ett par timmar vilket behövdes, det känns alltid lika bra att spendera tid med min teddybjörn. Dessutom har jag pratat mycket med min sjukling till pojkvän idag, jag vill för övrigt jätte gärna ge honom lite av mitt immunförsvar. Jag har en del att stå i denna vecka, som vanligt med andra ord. Skola, jobb, träning, körning och pill med projektarbetet. Oavsett vad så ska jag spendera tid med min kära pojkvän som har i uppgift att bli frisk snarast möjligt. Jennie Ström, du är välkommen när som du med.

Nu kämpar ögonen alldeles för mycket och gäspningarna blir allt fler.
God natt & sov gott.


Kiss me through the phone.

Lördag, härliga lördag. Det har redan gått ett dygn av denna helg och det har varit ett riktigt bra dygn måste jag säga. Igår var jag snabbt i skolan och sen blev det en runda på stan med brudarna. Tanken var att jag skulle hålla fingrarna i styr, men icke. Jag inhandlade både en fin t-shirt med det bästa trycket och även min balklänning. Så nu är båda klänningarna till den efterlängtade studentveckan klara. Jag tog bussen hem och fixade mig, sen körde min kära mamma mig till älsklingen och där blev det väldigt god mat och mycket trevligt sällskap. Efter en riktigt mysig kväll och natt blev jag hämtad av de galna tjejerna, haha. Det blev en himla kul roadtrip, (jag har säkerligen träningsvärk imorgon av allt skrattande), till Lund för speakingdelen av Cambridge och efter det fick jag skjuts hem också. Man tackar, man tackar. Jag har varit hemma i drygt två timmar snart och det blev nyss pizza med familjen. Jag sitter halvklar i klänning, en ännu oanvänd klänning som köptes i början av januari, mums på det! Ska snart ta tag i hår och smink också. Vart jag ska ikväll får förbli opublicerat till efter ikväll, hemligstämplat är det ja ;p Imorgon coachar jag kvällssäljare och sen blir kvällen en äcklig pluggkväll. Uschnä, jag som bara vill mysa, (läs toffla). Kiss me through the phone.

Nu ska jag dra mig härifrån mot spegeln, nedan finner ni bilder på gårdagens inköp. SMACK!

 

Lay here beside me, I see the rest of my life with you.

Torsdag har det varit, vilket betyder att det är fredag om ett par timmar, vilket i sin tur betyder helg! MUMS!!! Det är verkligen helgerna man suktar efter var dag. Skoltrött? Javisst! Jag har dock endast goda nyheter idag. Vårkänslorna gror verkligen inom mig och dessutom är lyckan av att vara med dig stor!

Nu till de goda nyheterna. Jo, dagen började med en körlektion och jag är helt klar med stadskörningen peeps. Nu jäklar ska det läggas på ett kol hoppas jag, speciellt efter inlämningen av projektarbetet i april. På tal om projektarbetet, idag höll jag mitt första föredrag om min uppväxt och mitt projektarbete. Annelie var också med och det blev succé, det tyckte min handledare, mentor och svensklärare Björn i varje fall. Nästa föredrag har jag på onsdag nästa vecka och då har Björn bjudit in rektorn samt en dude som jobbar med film. Riktigt spännande är det och jag är verkligen taggad. Vi får se sen om det blir föredrag i fler skolklasser, men oavsett vad så är jag grymt nöjd och jag känner verkligen själv hur stark och modig jag kan vara som står framför dessa människor och pratar. Ni får veta mer när saker och ting är klara och klirrade. Håll tummarna!

Efter dagens upptåg kom jag hem och upptäckte till min stora förvåning och förtjusning att jag kunde tanka GG igen, woho! Tyvärr inte 90210, men det kommer, det kommer. Jag skulle träna sen och fick skynda iväg, men det var skönt. Vi började bl.a. på en ny koreografi och snart får vi uppträda igen så att älsklingen kan få se oss dansa någon gång. Nu tänkte jag belöna mig själv med lite mys och sedan får jag bädda ner mig, jag har varit på språng hela dagen ju. Min hektiska dag gjorde mig till och med extremt klumpig. Papercut, blåmärke och två mackor på golvet. Haha, resultatet av sömbrist, stress och två äpplen i magen? Heja Natalie! Tjing!


And you would be the last thing I saw coming,
I'm still surprised.

Whatever I do I'm under the influence of you.

Då var det tisdag, snart är det till och med onsdag. Klockan tickar, tiden springer iväg. Jag var flitigare än någonsin både på Barista och hemma hos Ola, då läste jag en del till religionsprovet imorgon, men sen jag kom hem har boken legat begravd i min väska, den trivs bra där utan mig och jag trivs bra här utan den, hahaha. Jag fick i alla fall ett VG+ på det förra religionsprovet när jag endast pluggat en timme innan och på psykologiprovet lyckades jag till och med få ett MVG när jag endast pluggat en timme innan. Det är farligt när det blir så, det är lätt att man fastnar för mycket i att det funkar, så vipps kommer det något annat prov, som exempelvis filosofiprovet förra veckan, som det inte funkar att göra så med. Det provet gick ju käpp rätt åt helvete, det måste det ha gjort. Hur som helst, jag ska plocka upp böckerna ifrån väskan strax, jag lovar, jag ska kämpa in i det sista, det är ju endast 76 dagar kvar nu!!!

Jag har haft en mysig måndag då jag var helt ledig och spenderade hela dagen samt kvällen med Ola och en mysig tisdag med skola, fika och Ola. Vi får hoppas att resten av dagarna fram till helgen blir bra de med. Imorgon har jag skola, körlektion och jobb, på torsdag har jag körlektion, skola och träning. Fredagen spenderas hemma hos älsklingen, det ser jag fram emot. Sen är det dags för sista delen av Cambridge på lördag, det är speakingdelen och den hålls i Lund så dit ska jag då. Förhoppningsvis ska jag jobba på söndag, men det vet jag antagligen inte förrän lite senare i veckan.

Nu skriker böckerna.
Puss & kram.


You make it real for me
and I'm running to you baby.
You are the only one who save me,
that's why I've been missing you lately,
'cause you make it real for me.

I will follow you into the dark.

Det är nu söndag och i vanliga fall brukar detta betyda att det är sista dagen på helgen, vilket det visserligen är nu med, men det är inte en helt vanlig helg denna helg. Jag har turen att Malmö Borgarskola lagt utvecklingssamtalen imorgon och detta betyder ledighet för samtliga treor, det är en långhelg med andra ord. Jag tackar och tar emot med öppna armar, dock är i alla fall vi som satt och gjorde Cambridge igår faktiskt extra värda detta! Cambridge gick som det gick, jag har ingen aning och uttalar mig inte förrän brevet, med eller utan certifikat, dimper ner i brevlådan.

I fredags var jag ju som sagt på lunchmys och helkroppsmassage med Jennie, det var hur jäkla bra som helst. Jag ska utan tvekan unna mig detta en gång i månaden. På kvällen åkte jag hem till Ola och spenderade även natten där. Jag skulle egentligen få hem mysiga älskling till mig igårkväll, men tyvärr blev det inte så, jag tog mig hem till Emelie istället där även Alex & Natha befann sig och vi fyra kollade Melodifestivalen. Idag ska jag först bli intervjuad av Apá innan jobb och sen ska jag ju coacha kvällssäljare. Heja mig! Får dessutom träffa Ola däremellan. Du är underbar och jag är grymt kär älskling v

Nu ska jag återgå till lite Death Cab For Cutie innan jag beger mig.
Tjingeling!

If heaven and hell decide,
that they both are satisfied,
illuminate the no's on their vacancy signs.

If there's no one beside you,
when your soul embarks,
then I'll follow you into the dark,
then I'll follow you into the dark.

I love how you can tell all the pieces of me.

Då var det torsdag och om mindre än en timme slår klockan över tolv och då är det fredag. Jag måste erkänna att tiden går fort. Kanske kan man dra paralleller till att jag är rätt mycket på språng och inte direkt har någon dötid? Det blev i alla fall en bra torsdag trots fiaskot till filosofiprov som jag hade och det faktum att snön bestämde sig för att komma på ett återbesök till Malmö i mars, (varför dumma snö?). Efter provet tog jag, Alex, Tess & Natha nämligen en runda på stan och vid halv fem gick jag & Ola först och åt lite och sen blev det bio. Mysigt och spontant, du är bäst älskling =)

Jag har i föregående inlägg redan redogjort för hur min helg ser ut. Det blir ju skola imorgon och sen lunchmys & helkroppsmassage med Jennie. På kvällen myser jag hemma hos Ola och på lördag är det dags för CAE. När jag sedan gjort detta fasansfulla CAE får jag träffa min älskling igen hemma hos mig, underbart! På söndag ska jag coacha kvällssäljare vilket jag definitivt ser fram emot.

Nä nu tänkte jag faktiskt avrunda och bädda ner mig.
God natt & sov gott!




How do you know,
everything I'm about to say,
am I that obvious?
And if it's written on my face,
I hope it never goes away.

Where everything's nothing without you.

Idag är det onsdag och denna onsdagen bjöd på skola, UM och körlektion. Jag köpte internetkoden efter min körlektion så att jag kan börja göra lite teoriprov också parallellt med körningen. Det känns fint idag, mycket fint faktiskt och jag pratade nyss med Ola vilket förgyllde ännu mer.

Jag har bara två dagar kvar fram till helgen nu. En underbar känsla kan man tycka, men låt mig då berätta om någonting som kallas CAE. På lördag är det nämligen så att jag ska infinna mig på Malmö Borgarskola klockan 8.30, KLOCKAN ÅTTA OCH TRETTIO!!! Då bör det även tilläggas att jag ska vara fit for fight eftersom CAE inte är det lättaste, snarare tvärtom, det är är riktigt svårt! Det blir med andra ord en vit helg för mig och dessutom är det så att jag på grund av detta inte kan jobba på lördag och nästa lördag har jag den sista delen på helvetesprovet och missar därför ännu en lördag på jobb. MEN jag vill gratulera mig själv eftersom jag istället ska coacha kvällssäljare på söndag. En liten klapp på axlen där ja.

Imorgon bjuds det på ett filosofiprov, jag ser inte fram emot det, speciellt med tanke på att klockan är över sju kvällen innan och som ni säkerligen lyckats lista ut har jag inte öppnat böckerna ännu. Detta tänkte jag dock göra så fort jag blivit klar här. Efter provet och det att jag följt med min lillasyster på lite ärenden så ska jag möta Ola och ta en fika, sen får vi se vad kvällen bjuder på helt enkelt. På fredag blir det sedan skola under förmiddagen och efter det är det dags för mig & Jennie att lunchmysa tillsammans och gå och få en helkroppsmassage. Ni kan nog gissa er till att jag längtar ganska mycket till det. Äntligen unnar jag mig något jag länge planerat och med självaste Jennie dessutom. På fredagkväll ska jag mysa med Ola och ta det lugnt inför CAEskitet på lördag. Jag vet inte riktigt vad som händer på lördagkväll, men det man inte vet får man ta reda på. Dock kan det vänta någon dag, det är skönt att ha lite oplanerad tid över. Söndagen bjuder ju på jobb och sedan är det dags för en ny vecka. Den vill jag inte ens gå in på, usch, jag har också drabbats av almanacka-skräcken. Men nu blir det bannemig råpluggande med en massa koppar te. Tjingeling!

Älskling v
'Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.

'Cause when you're halfway up, you're always halfway down.

Jag sitter här, jag snuvar och hostar, jag har åkt på en dunderförkylning och kunde inte alls ta mig upp imorse, jag fick ringa och sjukanmäla mig, nu har jag dock lyckats och det får väl bli en jobbkväll idag igen. Jag har jobbat förkyld förut, det får gå helt enkelt. Förövrigt kunde jag inte somna igår, jag låg och vred mig på sängen, mest för att jag inte själv vet om det är positivt eller negativt. Till slut slöt sig mina trötta ögon och när jag sedan tog mig upp idag trycktes jag ner på nytt. Det finns ingen idé i att skriva mer, jag vill inte helt enkelt. Jag har en underbar pojkvän och underbara vänner. Min familj står bakom mig i allt. Så måhända att det inte är riktigt medvind, men inte riktigt motvind heller, det är bara blåsigt just nu, det spelar egentligen mindre roll eftersom jag är lycklig på alla de andra planen. Älskling du är helt amazing! Dessutom tror jag att man kan påverka det mesta själv, i alla fall en hel del och då är det precis det jag ska göra. Jag ska förklara och berätta för de att jag vill, att jag kan och att jag är redo. Även om det tar emot lite att göra så, delvis eftersom jag tycker att det redan syns och märks, men även eftersom ni som känner mig vet att jag är blygsam när det kommer till att berätta hur bra jag själv är, jag sitter hellre och berätta hur bra alla andra är. Men detta vill jag, detta kan jag och detta är jag redo för.

Med detta sagt kan vi gå vidare in på lite mer ytliga grejer, ibland kan det underlätta lite att tänka på sånt. JAG HAR INHANDLAT MIN STUDENTKLÄNNING!!! Det är 84 dagar kvar nu och det börjar kännas mer verkligt på något sätt. Jag längtar till brännbollsmatchen, studentsången i aulan, utsparkslekarna, balen och självaste studentdagen den 3de juni. Ekrarna håller och hjulet är helt. Det finns många metaforer att använda, men det viktigaste av allt är innebörden och vet ni, jag håller och jag är hel. Lots of love.


Baby all I want is you.

Söndag idag och snart är även denna helg officiellt över. Denna helgen har varit fin. Den började med en kväll hos Ola med honom, Emil & Anna. Vi snackade, kollade film och hade det trevligt. Det övergick till en mysig natt och igår morse ville jag verkligen inte ta mig till jobb. Det var precis vad jag var tvungen att göra dock, men med 18 säljare & en coach-Natalie blev det en rekordlördag där vi slog föregående rekord med 35 sälj, vi lyckades få in 273 sälj och i genomsnitt sålde vi ett sälj i minuten!!! Efter jobb stressade jag hem och sen iväg till Gummsi & Ewe som hade tjejmiddag och det bjöds på god mat, vi drack en del och dansade väldigt mycket, tack för allt tjejer! Jag kom hem vid ett och gick upp halv tolv idag. Och nu är helgen snart över, jag har dock en helt ledig dag att spendera precis som jag vill, vilket är skönt eftersom det händer så sällan.

Jag har räknat ut att jag endast har fyra veckor kvar i skolan innan mitt allra sista lov och som det ser ut nu är det projektarbetet som kommer att ta mest tid dessa veckorna. Självklart kommer jag att ha vanliga skolgrejer också, men det ser lagom lugnt ut på den fronten, (peppar peppar). Jag ska försöka jobba så mycket som möjligt och betala resan så fort som möjligt och dessutom måste jag fortsätta med körningarna och börja läsa teorin så att jag kan ta mitt körkort. Träningen går bra den med, jag ska försöka hitta tillställningar som vi kan inta och dansa på och förhoppningsvis kommer jag iväg ut och springer idag som jag skrev i fredags, måhända att det regnar, men blir det uppehåll så ska jag ut! Innan dess ska jag övningsköra bort och handla skor med mamma, syster och bror. Take care!

Allting känns bra och rätt med dig vid min sida. Du är underbar och jag är din, bara din.

It's friday, I'm in love.

Nu sitter jag här, det får bli en snabbis, (och jag vet att alla mina tjejkompisar fnittrar till nu). Det är otroligt hur knäppa vi är ibland, (rätt ofta om jag ska vara ärlig). Hur som helst, det är fredag och imorse försov jag mig självklart till min CAE, jag vaknade en hel timme försent, men lyckades med att bara bli tio minuter sen till lektionen. Detta eftersom jag bara duschade, klädde på mig och satte en knorr på huvudet. Väldigt hett om jag får säga det själv, (känn ironin peeps). Efter min CAE följde jag med Therese till ögonkliniken och somnade nästan i väntrummet. Det blev en kort svensklektion efter det och sen fick jag solat igen. Jag var dessutom med Gummsi en stund och har efter det duschat och smörjt in mig med vanilj-lotion, hela rummet luktar vanilj nu, haha, men så länge det luktar gott så gör det inte så mycket.

Nu är klockan nästan halv sju, vid sju kör min snälla mamma mig bort till Ola och det blir en bra start på helgen. Jag sa i samma andetag som jag frågade om skjuts att jag kunde tömma diskmaskinen i en vecka, rätt så korkat då jag tror att hon var på väg att säga ja utan min hjälpsamhet, men det gör väl inget. Imorgon ska jag jobba och efter det har Gummsi & Ewe tjejmiddag som jag tror kommer sluta med en dunderutgång om jag har tur. Vi får se helt enkelt, söndagen är helt oplanerad vilket alltid är lika skönt, är det fint väder ska jag bannemig springa en runda, nu har jag skrivit ner det i bloggen också och då blir det som ett löfte. Damn! Feel free att hacka på mig om jag struntar i det vettja ;p (Jag ska verkligen försöka).

Nä nu ska jag fixa håret, sminka mig och fixa naglarna.




Lots of love v

Until the sky falls down on me.

Nu är klockan över tio och det får bli ännu ett sent inlägg. Idag hade jag en lektion och efter det gick ett par av oss bort till Barista. Efter en stund där tog jag mig hemåt och laddade inför en efterlängtad träning. Jag kom hemspringandes riktigt trött och frusen, dunsockarna drogs genast på och jag har sen dess legat på sängen med ett täcke om mig för att få upp värmen. Jag hade tänkt pilla lite med projektarbetet innan det är läggdags, förhoppningsvis somnar jag lite tidigare än vanligt ändå. Imorgon har jag två lektioner och sen ska jag ta det lugnt här hemma fram tills det att jag tar mig hem till Ola för en kväll med honom, Emil & Anna. Det blir med andra ord en bra fredag. Nä nu avrundar jag. God natt & sov gott peeps.

I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love, be everything that you need.
I'll love you more with every breath, truly madly deeply do...
I will be strong, I will be faithful,
'cause I'm counting on a new beginning, a reason for living, a deeper meaning.

I want to stand with you on a mountain.
I want to bathe with you in the sea.
I want to lay like this forever.
Until the sky falls down on me.

And when the stars are shining brightly in the velvet sky,
I'll make a wish, send it to heaven, then make you want to cry,
the tears of joy for all the pleasure and the certainty,
that we're surrounded by the comfort and protection of,
the highest power, in lonely hours, the tears devour you.

I want to stand with you on a mountain.
I want to bathe with you in the sea.
I want to lay like this forever.
Until the sky falls down on me.

Oh can't you see it baby?
You don't have to close your eyes,
'cause it's standing right before you.
All that you need will surely come.

I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love, be everything that you need.
I'll love you more with every breath, truly madly deeply do...

I want to stand with you on a mountain.
I want to bathe with you in the sea.
I want to lay like this forever.
Until the sky falls down on me.

Den fjärde mars älskling.

Det börjar bli en trend med sena inlägg. Nu sitter jag här med täcket om mig och skriver, det gör egentligen ingenting om jag somnar sent, jag börjar inte förrän 12.50 imorgon. Dock skulle jag inte vilja påstå att livet endast är glassigt för oss treor. Jag finner nämligen bara nackdelar med att jag ska behöva skriva "Character reference", "Essay or report" OCH "Proposal" i CAE inom en vecka, SAMTIDIGT som jag har 25 sidor till ett filosofiprov om en vecka, (då har jag inte räknat med det äckliga häftet till samma prov). Jag undrar varför läraren i det sistnämnda ämnet inte kommit med ett enda prov under hela höstterminen, existerar det en planering bakom detta? Jag gissar på att det inte gör det och skulle den mot all förmodan existera så är den extremt dålig! Jag har förutom skola fullt upp med jobb, träning, körkort och projektarbete. MEN nu är det så att jag sitter här med täcket om mig och ler, det kvittar om alla lärare bestämmer sig för att slänga in alla prov under en och samma vecka, det hade varit drygt dock, men det kvittar, eftersom det är vi.

Den fjärde mars älskling v


With you I'd say I'm better off in every way.

Då har jag avklarat veckans andra dag, det blev skola och jobb och jag hann sola däremellan. Allting har flytit på idag vilket känns skönt. Ligger och lyssnar på musik och tänkte faktiskt lägga mig och läsa lite nu. Imorgon blir det skola, UM och körlektion. Sen träffar jag förhoppningsvis Ola, det hade förgyllt dagen.

Nä jag tänkte avrunda nu, det fick bli ett kort inlägg. Puss & kram.

You move my mind to you,
my thoughts distracted by your face.
You move my mind to you,
memories filled when I'm with you.
There's no need to wait, no need to wait.
Go where you want to, where you want to.
Go where you want to, take me there with you.
You walked right in my sight,
that's my invite to follow you.
I'm dreaming of you, dreaming of me,
dreaming of you today.
There's no need to wait, no need to wait.
Come in close to me, come in close.


Jag är din, bara din.

Frankly my dear, I don't give a damn!

All that stuff about me being with him.
Can't believe all the lies that you told just to ease your own soul.
But I'm bigger than that, no you don't have my back.






People can take everything away from you,
but they can never take away your truth.
But the question is,
can you handle mine?

Everybody's talking all this stuff about me,
why don't they just let me live?
I don't need permission,
make my own decisions.
That's my prerogative.
That's my prerogative.

Why can't I live my life without all of the things that people say?

Intimacy. Honesty. Commitment. You. Me. Us.

Nu har en ny vecka satt igång och fullbokad är den. Idag har jag varit i skolan och jobbat, däremellan var jag i stan och handlade leggins med dragkedja vid anklarna och en talande klocka i silver. Sen fick jag följa med Gummsi för att pierca tungan. Det var en av våra presenter till henne och hon var hur lugn som helst, helt sinnessjukt, hon rörde inte en min. Min äldsta & bästa vän, jag är stolt gumman!

Gårdagen finns det inte ord för hur bra den var och likaså dagen idag, jag var glad och allt var bra, men det blev sämre. Jobb gick knappt och en tråkig upplysning gjorde mig både ledsen och arg. Värmande ord hjälpte dock sen, du är amazing. Nu ligger jag här. Inte lika ledsen och arg som innan, men inte lika glad som innan. Det sårar när jag sitter inne med all fakta och faktiskt vet vem jag själv är. Jag vet att du vet det med och det är riktigt skönt, men jag är en person som vill ses och tas för den jag är av alla. Jag ska skaka av mig det, låta det rinna av mig. Det är bara patetiska människor och det ska inte röra mig någonstans.

Imorgon blir det som idag, skola och jobb. Däremellan ska jag hem och ta det lugnt, kanske hinner jag sola tjugo minuter också, det hade varit skönt att unna mig själv det. Jag får se och ni får uppdatering. SMACK!


You set my soul on fire.

Då var det söndag och även sista dagen på denna helg. Det gick som alltid alldeles för fort, det är så när man lyckats planera in något varje sekund av den. Jag jobbade igår och efter det stressade jag hem för att göra vid mig inför firandet av Gummsi. På jobb skrev jag talet ni såg i föregående inlägg, resultatet blev en hel del tårar men hela festen var jätte rolig och jag hoppas att Gummsi hade lika kul som alla vi andra. Grattis igen!

Idag har jag legat i sängen alldeles för länge känns det som, men det är ju trots allt söndag. Jag ska iväg för att sola nu i alla fall och sen ska jag hem igen. Duscha, fixa mig och sen får jag en efterlängtad myssöndag. Bäst!



If you're lost you can look and you will find me,
time after time.
If you fall I will catch you, I will be waiting,
time after time.