One minute I held the key, next the walls were closed on me.

So breath in so deep.
Breath me in, I'm yours to keep.
And hold on to your words, 'cause talk is cheap.
And remember me tonight, when you're asleep.


Idag är det fredag och idag är det helg. Min sista helg utav den tre veckor långa ledighet jag haft, för på måndag, ja då ska jag tillbaka. Jag är trött på det, men jag måste. Ibland är det skönt att veta att jag måste, för då kan jag inte ge upp. Jag har ett mål framför mig och jag ska nå dit, så är det bara.

Det har varit tre intressanta veckor och det lär bli mer intressant framöver, på många olika sätt. Jag orkar inte dra upp detta för allmänheten, men jag kan ju ta och berätta att det komplicerat sig en del. Man ska inte överdriva, det är inte hela världen. Men man ska inte heller underdriva, det är pretty big. Men det är svårt att prata om när man egentligen inget vet själv. Uschnä, jag känner själv att mina koder börjar bli för mycket nu och då är det nog dags att sluta ;p Ingen som förstår det ändå.

Vi kan istället prata om gårdagen eftersom jag inte skrev av mig mer än på morgonen. Efter jag hade bloggat så fixade jag mig och blev hämtad av Pancho. Vi stack till regniga Malmö och gick en runda i stan. Han hittade en t-shirt och en slips och sen var det dags att fika så vi satte oss på EH och mös. Efter det tog vi oss hem till honom, han packade träningsgrejer och påvägen till Oxie släppte han mig på Arena och jag fick tränat med tjejerna. VI ÄR GRYMMA STREETBEAT! Vi har redan börjat på två olika koreografier varav en är en riktigt fet crumpkoreografi och jag är självklart lyckligast i världen över detta ;p Jag ska inte avslöja mer för resten blir en överraskning till när vi står på scen. Vi är riktigt pepp i alla fall och det ska bli kul att komma igång på riktigt igen. Efter träningen åkte jag hem och duschade sen kom Pancho och vi stack till Bellevue för att kolla på hans innebandylag som tränade. Snackade snabbt med Kryll och sen stack jag & Pancho till donkan och åt. Satt och snackade en stund om allt möjligt och sen tog vi bilen ut till bokskogen. Vi körde runt och såg bambifamiljer samtidigt som vi pratade ihjäl varandra. Mysigt var det och du är verkligen en vän att lita på i alla lägen. Jag blev lämnad hemma vid ett och då körde jag min vanliga burkcola och satte igång GG-avsnittet jag inte hann se på förmiddagen. Riktigt roligt avsnitt, jag kan ligga och skratta ensam åt deras "snapattacks", hahaha ;p Det var även ett lite småsorgligt avsnitt faktiskt. Det är nog första gången jag gråtit över kära Chuck & Blair, men det gick bara inte att hålla tillbaka tårarna. När klockan var fyra stängde jag ner och somnade. Gick upp tio idag och fixade mig för en dag på stan med Gummsihjärtat. Hittade två klänningar som var riktigt fina båda två. Jag la undan de så jag kan bestämma mig för vilken jag ska köpa. Kanske ska jag ta båda två? Vi får se imorgon helt enkelt ;p Just nu står maten på spisen och efter det blir det nog bara en film. Ingen utgång ikväll alltså, det är tyvärr ingen av tjejerna som ska ut så jag skiter i det ;p Ska dessutom till jobb en stund imorgon ju. Ser fram emot den 14de med min gummibjörn i alla fall ;p Då jävlar ska vi skaka rumpa babe, för då är det 200 dagar kvar v

Nä peeps nu ska jag dra mig undan. Jag uppdaterar senare i helgen.
Mina mjuka läppar pressas mot dina.

You make me lose all my self-control.

Började på detta inlägget igår, trodde jag skulle hinna skriva ett kort, men icke. Jag skyndade ut och åkte till Vellinge. Men innan dess så hann jag faktiskt flyga runt hela dagen ungefär. Började med att jag gick upp tjugo i tio för att duscha och fixa mig, sen tog jag mig in till stan och rekryterade lite nya säljare med Jonas. Efter en timme och åtta nya namn så träffade jag Apá och shoppade lite ;p Blev en långkofta, en mysig halsduk, en söt mössa, en maskara och ett läppglans. Sen stack jag upp till jobb och hjälpte de lite. Loggade in datorer och var allmänt snäll-Natalie ;p Chef-Anders frågade om han kunde låna mig en timme, eller två på lördag så frågade jag varför och då ville han att jag skulle komma in och visa säljarna på lördag "how it's done", självklart tackade jag ja och dit ska jag. Det är visst ett helt gäng yngre tjejer som jobbar bara lördagar och så är det Betty som coachar. Kommer bli riktigt kul med andra ord. Fadder-Natalie kallar de mig, haha ;p Efter att jag hjälpt till en del så började passet, sålde i två timmar och det gick riktigt bra, men sen stack jag med bussen hem och fixade lite. Det var då jag trodde jag skulle hinna skriva detta egentligen, men då blev det Vellinge istället. Kom hem imorse och har sovit till nu. Tänkte se nya GG-avsnittet och sen ska jag få tag på gummibjörnen och kolla om någon är hemma hos henne vid halv fem så jag kan hämta mina dansskor då innan träningen ikväll. Sen blir det träning och efter det ska jag träffa teddybjörnen Pancho och övertala honom att börja på Sumo igen, muhaha. Måste kolla när sista bussen går från honom ikväll för jag ska sova hemma. Imorgon är det fredag och jag ska börja morgonen med scones för att jag är så jävla sugen på det redan nu ;p Jag hoppas även på utgång imorgon fast än söt inte är i Skåne ens ;/ Inte resten av helgen heller. Det är smällar man får ta dock och nu ska jag avsluta innan jag revealar too much.

Tjingeling!

Tack för dansen, träpåle.

Yeah that's right, igår stod vi och dansade mot en träpåle på Étage och jag var nog snäppet värre än alla där inne, har rivmärken på armen som inte är snygga och jag skäms lite ;p Gårdagskvällen började med träning, sen stack jag hem till Sara min gummibjörn och duschade, sen korkade vi upp med plattången i högsta hugg och sminket likaså. Vid tio var vi de fyra blondinerna och då knackade fyra Vellingepågar på dörren. Det blev en del roliga kortspel med luddiga regler, nä jag är inte den bästa lekmamman så det fick bli det traditionella shitet istället sen ;p När vi drog till Étage var det hålligång i bilen, jag tror fan den gungade fram så som vi åtta som satt i den höll på ;p På Étage blev det alltså en massa dansande och en del mördarblickar, men det är smällar man får ta och jag hade grymt kul. Blev dock för mycket ett tag tror jag, kanske därför jag stack med dudesen tidigare än andra. Ja, det var en riktigt kul kväll/natt så länge den varade. Jag älskar att festa med min gummibjörn, vi drar alltid på så jävla stort utan att tänka på det, haha ;p Och Sofie & Kajsa, sjukt härliga brudar också ju ;p Detta får göras om snart! Jag tror att jag & Sara bestämde oss för den där nedräkningsfesten på Crown? Eller? Ja, jag har svaga minnen av det och jag är på gumman! Då ska vi vara där till de stänger! ;p

Nu mår jag som jag förtjänar. Behöver frukost men tror inte att det går ner. Jag ska jobba klockan fem vilket jag verkligen fasar över, men pengarna behövs så jag får resa mig från sängen nu och ta en välbehövd dusch och sen kanske jag lyckas få i mig mat och definitivt en värktablett!

Smack på det!

Choke me, spank me, pull my hair.

Nä jag ska inte skriva värsta saddistinlägget, jag ska redogöra för helgen och sen hade jag tänkt reflektera över en väldigt viktig sak, bekräftelse. Jag har säkerligen snackat om detta innan, men jag har fortfarande inte svaret till varför man kan söka bekräftelse så hårt att man säger och gör saker man annars aldrig skulle sagt och gjort för att få just lite bekräftelse. Sanningen är att ord som sårar sitter kvar längre än ord som gläder. Bekräftelsen varar inte ens särskilt länge. Det blir att man säger och gör samma dumheter flera gånger om och om igen. Sen kan man inte hjälpa att undra om det bara handlar om bekräftelse. Kanske ligger det något längre in, djupare än vad man själv kan se. Kanske är det en verklighetsflykt, en fantasi, en dröm. Men är det inte det man vill ska bli verklighet? Jag vet inte, det hade ju helt enkelt inte funkat om allt det där blev verklighet. Eller? Nä, om man bara kunde få bekräftelsen från sig själv och slippa halvt utnyttja sig själv för den. Då hade allting blivit mycket lättare. Fast hela vitsen med bekräftelse är att man får den av andra. Självklart kan man ha bra självförtroende och självkänsla, men bekräftelsen står andra för. Hur mycket man söker och behöver bestäms av självförtroendet och självkänslan. Kanske har jag inte det bästa utav något av dessa två, kanske har jag bättre än många. Jag har ingen aning, men ordet jag använt tidigare, bekräftelsekåt, sån är jag. I confess, jag behöver en boost då och då och en kick här och där. Jag är den jag är och även om jag kan minska mitt begär så kan jag inte förändra hela mig. Då vore jag inte mig själv längre. Jag tycker om att vara den jag är, jag har kul och jag mår bra. Det har inte alltid sett ut så, men jag vet om att mitt liv duger mer än väl. Jag trivs i min situation. Gumman, sötnos eller slyna. I don't give a shit. Nu är det lov och ikväll är det Étage. Move, move. Shake, shake. Now drop! Ikvääääääll!

Helgen började med pizza och mys. Sen satt jag och larvade mig länge. I lördags åkte vi upp till Bockeboda och skogen. Det har bjudits på Kinaspelande, fia med knuff, massor av thaimat och eld i brasan. Kom hem igår vid sju och då bokstavligt talat sprang jag in i duschen. När jag drog på mig kläder kom Vivi över och sen stack vi hem till henne och väntade på Gummsi. Vi satt hos Vivi och snackade till halv två och sen hörde jag sängen ropa på mig ;p Jag är jätte tacksam över gårdagskvällen, jag älskar er gullepluttar v Hoppas det blir fler kvällar med er snart. Men nu ska jag fixa lite på rummet, maila Björn, sen blir det träning och efter det hem till min gummibjörn innan utgången.

Kyss?

I'm a friend.

Detta inlägget tänker jag börja med att dedikera till en viss vän, eller en del vänner faktiskt. Ni vet, ibland tar ens trista vardag en sån himla tid att det känns som var lediga stund vi har måste spenderas liggandes i vår säng eller bara vara helt avdankade på soffan. Jag står fast vid att ett sms kostar max två kronor och tar max en minut att skriva, men samtidigt kan jag inte annat än förstå dig/er. Jag är själv så ibland. Ibland ställer man in i sista minuten eller säger nej för att man inte orkar, fastän man vill. Sålänge det inte dröjer för länge så är det okej. Det är bara saknaden som växer och växer. Det sorgliga är att jag faktiskt sitter och gråter i skrivande stund, vi bor 20 meter ifrån varandra. Det är ingenting och lately har det känts som 100 mil. Förlåt om jag lät sur innan, jag är inte sur, jag är jätte ledsen. Jag älskar alla mina nära vänner på olika sätt och det har bara gjort så ont den senaste tiden. Men jag tackar än en gång för att ni finns här för mig och jag försöker finnas här för er precis på samma sätt. Så länge vi har den ärliga kommunikationen vi har så kan vi lösa allting, tillsammans såklart v

Idag avslutades den två veckor långa praktiken på Carlings, sorgligt faktiskt. Jag tyckte om denna sista veckan så himla mycket och jag har verkligen haft riktigt roligt med hela gänget. De jag träffat mest är ju Anna, Sari & Kalle och ni är ett så himla roligt gäng. De fick en blomma i en fin kruka med ett fint tackkort imorse och jag fick ett par diesel matic jeans som jag trånat efter ett tag till reducerat pris, personalrabatt is the shit ;p Istället för 1199 kr. betalade jag 959 kr. Tack för det och för intyget/referensen jag fick. Ni är så go'a! Fan asså, jag vill inte till skolan igen ;/ Eller jo, jag saknar en del peeps i klassen, men jag orkar inte läxor, prov och annat. Fast treans schema och skola överhuvudtaget är rätt jäs. Jag får ta det med en nypa salt, nu är det lov och jag ska bara njuta. Det börjar med två dagar i Bockeboda, sen startar träningen med Streetbeat och på måndag är det Étage som gäller ju ;p Efter detta ska jag bara chilla och mysa. Ska träffa Gummsi & Vivi en kväll också, det är nog det jag ser fram emot mest, fast Étage med min gummibjörn ligger på delad topp såklart ;p

Nä peeps nu ropar sängen, jag ska upp alldeles för tidigt imorgon.
Done and done!

Come and sit with me
and cry on my shoulder,
I'm a friend.



Like a bird without a song.

God torsdagskväll.
Idag har det inte hänt något utöver det vanliga. Jag har pratat franska med en kund på Carlings, men nä ni ska inte tappa hakan för med tanke på hur längesedan det var jag läste språket sist så pratade jag inte så mycket. Men han sa att jag var snäll och en massa annat skit. Jag var snäll idag måste jag säga, hjälper fler och fler kunder att hitta vad de letar efter, jag är verkligen en säljare, som vill möta människor face to face istället för på telefon. Så jag ska slava som fan imorgon, lämna mitt CV och självklart ska jag köpa en blomma också. Det är riktigt synd att Anna inte jobbar imorgon, hon är den bästa av de alla! Men jag ska skriva en speciellt hälsning till henne på kortet ändå ;p Efter praktiken hämtade mamma upp mig och vi körde hem, jag åt mat och sen har jag suttit på rummet sen jag kom hem. Blir hämtad av Pancho om en stund så ska vi ner och kolla handbollsmatch i hallen. Det ska bli riktigt kul eftersom jag inte träffat honom på evigheter, känns det som. Ja det har gått alldeles för länge i alla fall ;p Efter det ska jag hem igen och jag tänkte faktiskt börja läsa lite igen. Köpte många böcker på bokrean som jag inte öppnat. Har hållt på med "Vingklippt ängel", men den är alldeles för jobbig nu. Jag får återkomma till den senare istället ;p Så ikväll blir det bara mys och imorgon är det fredag gott folk. En fredag som dessutom innebär löning och lovstart, tjenahejsan på det ;p Hade kunnat skriva länge om hur skön morgondagen kommer bli men äsch för det, I'm done ;p

OVER&OUT!

Take another little piece of my heart.

Hej hej hej hej och återigen HEJ!
Idag var det praktik för fulla muggar och jag jobbade hela förmiddagen med Anna. Jag tror att Anna är världens coolaste, skönaste, härligaste och snällaste tjej. Helt klart ett lyckligt barn i den ugnen. Har jag berättat att det kommit en ny butikschef också? Kalle är jätte snäll, fast idag fick jag springa bort till den andra Carlingsbutiken och hämta larm vilket var jobbigt som fan, men skitsamma, jag trivs bättre och bättre så jag ska försöka göra så bra ifrån mig som möjligt nu. Det är mycket lättare när man jobbar med riktigt najs peeps. Efter praktiken åkte jag hem och hjälpte mamma ut i tvättstugan med all tvätt, sen tog jag det lugnt bara och åt middag med familjen. Nu sitter jag här med snuskiga detaljer och är riktigt glad. Haha, detta är så löjligt, jag är snuskigt glad ;p Och jag är snuskigt sugen på kanelbullar & vaniljbullar. Vilken tur att min mamma är världens bästa mammiga mamma och har bakat.

Så jag säger på återseende med egobilder.
Peace!

If I ever start to think straight this heart will start a riot in me.

Det är alleredan tisdag och jag har faktiskt riktigt kul på min praktik nu. Muhaha, vi har en ny butikschef och han är riktigt trevlig och snäll. Jag får göra roliga grejer och nu skiter jag i om jag så pajar alla nagelbanden eller råkar misshandla mig själv ännu mer med säkerhetsnålar, det är roligare nu ;p Dagen började alltså med praktik och efter det hämtade baby mig. Så här sitter jag i studentstaden och har nyss checkat nya GG-avsnittet. It gets better and better, iiiih ;p Igår var ingen höjdare, jag praktiserade och sen jobbade jag. Ingen hitt direkt, det enda som fungerade var folket där, Louise är en höjdare, mycket skratt blir det med henne. Jag är lik Cameron Diaz sa hon och när jag började skratta åt det så frågade hon om jag hört det innan och då fick jag erkänna för henne att jag hört det ett par gånger faktiskt, men inte själv kan se likheterna. Hon kallade på Tim som faktiskt också tyckte det, så jag får väl börja tro på saken snart. Efter jobb åkte jag hem och fixade utkastet till projektarbetet och sen slocknade jag, dock blev allting så himla mycket bättre när jag sov, jag drömde nämligen så gott att jag ville totalignorera klockan imorse. Aah, ibland är drömmar bättre än verklighet, även om det är drömmar som är så långt ifrån verkligheten man kan komma och även om man vet att drömmarna aldrig kan bli verklighet. Jag vet, jag pratar i koder nu, men den här drömmen ska jag hålla för mig själv, den var visserligen underbar, men ack så farlig, ja riktigt giftig var den ;p

Nu till något helt annat. Jag är riktigt trött på en del, men jag är ingen person som hänger ut folk på internet heller. Jag tycker bara inte om "när det passar mig"-folk, det är nog det värsta jag vet. Jag vill inte bli sentimental, men jag har varit med om en sådan människa hela min uppväxt, en person som skapat mig valde att finnas där när det passade honom och när han kunde dra nytta av det. När jag äntligen blivit gammal nog att förstå och kunna välja bort honom så dyker det upp "vänner" som gör precis likadant. Nä, from now on så ska jag välja bort sådant från mitt liv. Jag ger 110 % och då förtjänar jag 110 % tillbaka, take it or leave it. Jag är inte en person man utnyttjar eller sätter sig på!

Nu ropar påsen med lättsaltade potatischips och ett stort glas med cola, yummi ;p
Take care!


There's a mountain between us.

Idag är det söndag, eller idag har det varit söndag. Igår var det lördag och det hände mycket men ändå lite igår. Det var inga problem att dra sig från sängen tidigt när baby gick. In i duschen, sen till spegeln och sen sitta på bussen jätte länge. Jag hamnade i Oxie halv tolv och efter en stund här hemma åkte jag in till Enics och mötte min hårt arbetande baby. Vi åkte till Lund och slaggade på soffan en stund. När vi var hungriga åkte vi till Svedala och åt middag med Micke eftersom Helen & Benny var på bio. När dem kom hem kollade vi lite tv och sen messade Alex att hon skulle sticka från sin kusins kalas. Jag fick skjuts efter många om och men och var hos Alex vid halv tolv. Vi somnade dock inte förrän halv två, vi kan helt enkelt inte sluta snacka, vi måste däcka för att sluta, haha ;p Imorse ringde klockan vid sju och vi kämpade för att kunna stå på benen. Sara & Therese kom och hämtade upp oss halv åtta och färden mot Kirseberg startade. På färden hann vi handla bullar, terrorisera donkans personal när vi skulle ha frukost och Sara hann även bli stoppad av farbror polis för körkort- och nykterhetskontroll ;p Alla höll på att pissa ner sig, inte minst sagt Sara där framme som halvt skrek, men lite kul är det ju såhär i efterhand ;p Tävlingen gick i alla fall bra och vår hjälp var uppskattad. Jag kom hem till Oxie vid två och då duschade jag, fixade allt förutom håret för det klippte Gummsihjärtat sen. Vi var först på Centrum och handlade gott, sen gick vi hem till henne för tvserier och klippning. Det blev jätte bra och jag är riktigt nöjd, tack älskade snäckan v Jag älskar dig min äldsta och bästa vän.

Nu sitter jag här med givande msnsamtal och In her shoes på tv. Funderar på att ta en andra glass och kanske ett kopp te efter det. Mysa ska jag, sen ska jag nanna länge inatt och imorgon är det praktikvecka nummer två. Längtar till lovet som fan. Först åker jag & baby till Bockeboda nu till helgen och sedan på måndagen intar jag Étage med min gummibjörn ;p Efter detta vet jag inte vad lovet bjuder på, men det roligaste här i livet är alla oväntade överraskningarna, inte sant? Nä nu har jag redogjort det mesta som går att redogöras för allmänheten, resten bär vi på själv. Det blir nog bäst så.

Puss & kram, (könsorgan?)

I got a selection of the positions of affection.

Ja idag var det fredag, var som i att fredagen redan varit. Ja om man är ute på vift så är natten ung men för mig är klockan elva i en lugn och tyst lägenhet. Det har varit taconight med baby & Nicklas, jag stod för maten som blev grymt god. Sen bjöds det på snacks och vi kollade idol. Jag älskar Idol-Anna, hon kommer stå i Globen den 12de december och vinna hela skiten, så är det bara! ;p Och nä, Sara Alexandra Malm, jag ska inte vara avis, du missar lussevakan, mihihi ;p Skämt och sido, det har varit en skön fredag. Jag hann träffa mamma & mormor på IKEA i förmiddags eftersom jag inte mådde bra idag heller och sjukade mig från praktiken, efter det duschade jag och fixade mig, sen stack jag och träffade halva dansgruppen på Arena och fixade träningtider där. Ska ta och avslöja namnet nu. Vi heter numera Streetbeat, pantent på det nu ja så håll utkik efter oss ;p Vi börjar träna på lovet och då jävlar ska vi dansa ;p Det var alltså vid halv sex, efter allt detta stohej som jag tog bussen till Lund och sprang upp med tvätten, fixade tacostuff på Ica och sprang hem för att fortsätta tvätta och laga mat. Ibland är jag riktigt snäll, oftast faktiskt, jag borde bli belönad mycket väl tycker jag, hihi ^^,

Imorgon blir det först en tripp till Oxie, ska se om Gummsi vill hänga med mig en stund, sen ska jag se om jag äter med familjen eller i Lund, det blir helt enkelt vad vi känner för imorgon, jag vill inte bestämma för mycket nu. Efter middag och mys ska jag ta mig till Alex för godiskrängande, kacklande och of course kuddkrig. Yäsbåx boys, vi ska ha kuddkrig, men det är tyvärr kameraförbud, sorry dudes ;p Jag ska sova hos henne för vi ska upp SÄRtidigt på söndag och fixa med hennes och Sara's projektarbete i Kirsebergshallen. Så Therese, som ju också ska vara allt-i-allo, sover hos Sara och jag sover hos Alex ;p Efter tävlingen drar jag till Oxie för att träffa Gummsihjärtat och ha en riktig tjejkväll. Tycker nästan vi ska köra på sånt vi gjorde förr, haha kommer du ihåg alla de där 15 kronors ansiktsmaskerna på H&M? Snacka om att tjejer blir rynktokiga i tidig ålder, vad var vi, 10 bast? Haha, åh jag älskar dig sinnes mycket snäckan, min äldsta vän, säg något du inte vet om mig eller något jag inte vet om dig v För många minnen för att vi nångonsin ska kunna skiljas åt gumman.

Nä nu ropar sängen, men jag återkommer med fler dirty little details senare i helgen ;p
Sleep tight and sweet dreams v

The first time I saw your head, mine stopped working.

Idag är det torsdag, dagen innan helgen och eftersom jag har vaknat flera gånger inatt och inte alls mår bra idag fick jag sjuka mig. Så det får bli en lugn hemmadag för min del. Lyssna på musik, kolla lite på tv och kränga digestivekex ;p Tänkte vara snäll och städa lägenheten idag, men lite senare dock, baby slutar nog inte förrän lite över fyra ändå. Sen ska jag boka tvättid åt honom också, imorgon får det bli om där är ledigt för ingen av oss kan varken innan eller efter. Men det blir bra med en lugn fredag. Tvättning, god mat och en film? Tror bestämt att Nicklas kommer på besök också.

Nu när jag är på praktik så har jag nästan glömt bort vår vidriga skolmat, men bara nästan. Blev påmind av nyhetsmorgon för ett par dagar sen och är det inte sjukt egentligen, vi får tydligen värre mat än katter. Jag skulle inte kalla det bajsmat, men det är av den simpla anledning att jag inte kan ta en tugga om jag redan när jag trampat in i matsalen har kallt det jag har på tallriken för bajs. Oavsett vad så är det inte ofta jag går och tar en andra portion, jag skulle vilja säga aldrig. Och när man sen tänker efter, jag stod och gjorde ugnspannkaka i förrgår och till en stor plåt behövs 8 dl. mjölk, 3 dl. mjöl, 4 ägg och ½ tsk. salt. Det är inte svårt, det är inte dyrt, men ändå får vi inte detta ens en gång per termin. Det finns en rad olika maträtter som är lätta och billiga, men dessa får man så sällan att man hoppar högt av glädje när man får syn på det. Medans andra äckelrätter så som rotfruktsgratäng och shopsue-gryta dyker upp flera gånger på en termin. Nä, jag tycker det är helt bisarrt att skolmaten inte prioriteras så som den borde göra. Det i sin tur resulterar i att vi som har BK nära springer över dit och blir små tjockisar. Jag trodde att vi skulle få svenska barn och ungdomar hälsosamma, inte få de att köpa snabbmat för att skolmaten är pecka. Kanske överdriver jag, men dit är vi påväg, så är det bara.

Nu ska jag göra lite nytta hade jag tänkt. Inte sitta här och tjura. Har ledighet i två veckor till ju ;p
Tjingeling!


Jag kan om jag vill, jag vill så jag kan.

Goder afton!

Usch vad formellt det lät och jag är inte alls formell idag. Formell eller informell, äh, sånt där kör vi i skolan och nu är det ju faktiskt praktik. Jag har varit på Carlings i tre dagar, jag trivs och jag har grejer att göra. Har hunnit paja ett nagalband, papercuttat mig på handen och sticka en säkerhetsnål rakt in under nageln, men annars är det inte smärsamt utan skola, jo ryggen skriker var kväll efter bärandet på kartonger, uppackning och sortering. Men det är kul att bli sysselsatt, tre veckor utan skola, för det gör man ju nästan vad som helst, men bara nästan ;p Idag efter praktiken träffade jag Sara och tog en chai, tack för trevligt sällskap. Vi får ta en hel dag tillsammans, bokskogen och Mysteriet på Greveholm med varm choklad efteråt? Jag tycker det låter bra, eller vad säger du sockertopp? v

Hade tänkt ut något klyftigt ämne att ta upp idag, eftersom det känns som att det var längesen jag skrev, så kom jag att tänka på snoozknappen på alla våra väckarklockor. Vi är så himla punktliga alltid, gud nåde den som råkar försova sig till morgonmötet eller som kommer försent till matten. Men varför i hela fridens namn uppfann man då snoozfunktionen för? Den är så härlig att använda, men vi råkar gång på gång använda den för flitigt och det resulterar i ursäkten att bussen minsann inte kom upp i mer än 50 på motorvägen. Dessutom läste jag i metro idag att snoozfunktionen inte är hälsosam, det är inte bra för kroppen att få de extra niominutrarna, med intervallsömn kommer man nämligen inte in i den djupa sömnen vi behöver. Jag ska försöka hitta en väckarklocka utan snooz, det är inte hälsosamt och även om det inte är farligt för hälsan är det farligt för mig, jag njuter för mycket av funktionen och inte vill man råka missa något viktigt. Jobbintervju, CAE med Jörgen, ja, även om det inte är roligt är det ju viktigt. Så hejdå snoozbuddy, du kommer verkligen bli rejält saknad ;/

Nu hade jag tänkt kolla ett nytt GG-avsnitt, har sett trailern och ja, vad kan jag säga, spännande lär det ju bli i alla fall. Sen blir det praktik imorgon och praktik på fredag. Efter det är det helg och nu har jag äntligen blivit lite bättre, det blir lite roligare med helg då ;p På fredag träffar jag danstjejerna igen för att köpa kort på Arena och boka träningstider, sen på kvällen är jag antagligen i Lund. På lördag blir det kanske fest och på söndag ska jag hjälpa Alex & Sara med deras projektarbete, de har en örngympa-tävling och jag ska sitta i sekretarietet och vara en allt-i-allo ;p Nu ska jag avrunda.

God natt & sov gott v


You got me going, you're oh so charming, but I can't do it.

Idag är det söndag vilket betyder att hela helgen har gått förbi utan att jag gjort något vettigt alls. Inte om man kan kalla snyta sig, hosta och må dåligt för vettigt. Visst, igår när jag hade bloggat klart om min fredag så reste jag mig och trots min bankande huvudvärk och min feber så plockade jag undan, bäddade, hängde in baby's kläder, diskade, tvättade lite och dammsugade. Så när baby & Micke kom hem från deras pappa var lägenheten skinande ren och jag hade nyss satt mig för att äta maten jag lagat åt mig själv. Finns det något tråkigare än att laga mat ensam, till sig själv och sen sitta och äta den helt ensam också? Nä, det var inte en höjdare. När de kom blev det i alla fall fotboll för hela slanten och det dukades fram chips, choklad & cola. Man kan jämföra att vara sjuk med att ha extrem pms, smärtan, krängningen och slappandet är definitivt där. Efter fotbollen körde vi Micke till Svedala och sen blev det sängen direkt. Idag var jag inte alls pigg på att städa åt min man så det blev frukost, en film och sen däckade jag. Väldigt dåligt sällskap, men är man sjuk så är man. Vi har nyss ätit lite mat sen igår och nu sitter vi här. Får ta det lika lugnt idag antar jag, vill ju bli frisk till praktiken och trist nog så ska jag direkt till jobb när jag slutar klockan fem, både på måndag och tisdag. Det blir långa dagar helt enkelt, men jobbar man i början av veckan slipper man det sen. Nu hade jag tänkt ta en dusch och sen ska vi antagligen gå en runda i parken eller nått, inget ansträngande i alla fall. Vanlig frisk luft kanske kan hela mig, vem vet. Vi får hoppas på det ;p Sen blir det en kopp varm choklad efter det och sen kanske jag sover här. Jag orkar inte åka hem, det är så jobbigt långt ju ;p Sen vill jag mysa mer med baby, tihi v

Peace.

Espresso House, Victors & Akutmottagningen.

Igår var minst sagt en händelserik fredag, utan att den var speciellt rolig egentligen. Jo på de två första ställena skrattade jag så jag fick kramp i magen, men sen gick det utför. På morgonen hade jag känt av att halsen inte riktigt stämde, jag var svullen i halsen och det gjorde ont när jag svalde. Men eftersom sista delen av matteprovet skulle äga rum fick jag dra mig till skolan ändå, missade dock min CAE, men jag mådde ju skit så det fick ursäkta min frånvaro. Efter matten fick jag höra att vi skulle få tillbaka både våra svenskuppsatser och internationell ekonomi-provet sen förra veckan, jag fick alltså snällt stanna även de sista två lektionerna eftersom det är praktik och lov som gäller tre veckor framöver. Under dagen försvann halsontet lite, jag försökte ignorera det och tänka på annat.

Vid halv tre drog jag mig mot Espresso House på Lilla Torg för att träffa danstjejerna och diskutera hur vi ska göra nu utan tränare. Vi kom fram till att vi ska hyra en danssal en eller två gånger i veckan på Arena 305 för att lära av varandra, göra koreografier, dansa tillsammans och helt enkelt hålla ihop som en grupp. Utöver detta får vi ta klasser på Freestyle Phanatix för att utvecklas individuellt också. Vi diskuterade även nytt namn eftersom gruppen "The Move" kommer att stanna på den gamla klubben där dem antagligen sätter in nya dansare. Vi kom fram till ett nytt namn som jag publicerar när vi tryckt våra snygga kläder och kommit igång lite mer. Men planeringen är gjord och vi är i alla fall åtta tjejer som är peppade. Det var en underbar fika och jag är glad att vi är samlade igen v

Vid sex mötte jag upp baby, Milos, André & Harris på Victors för att "ta en kaffe" som killarna så fint kallar det, (psst, det är precis som när vi tjejer fikar, men mer "manligt" enligt dem). Vi skrattade och hade kul, men vi satt ute och kallt var det. Efter drygt två timmar satte vi oss i bilen mot Lund, släppte av Milos i Arlöv och väl hemma började vi med den efterlängtade maten.

Med maten i ugnen började baby klaga på smärtor precis mellan revbenen, som bara blivit värre. Han berättade att han haft dem sen han kom hem från jobb och när han andades in kände han en otrolig smärta. Jag letade snabbt upp numret till sjukvårdsrådgivningen och han pratade med en kvinna där som tyckte att han skulle åka in till akuten. Detta var inte han så pigg på, så han övertalade henne att boka en tid till idag för att slippa en natt i ett väntrum. Efter en stund fick han mer ont och det gick inte att konsentrera sig på något annat. Vi stängde av ugnen och stack till Lunds Akutmottagning. Vi satt i väntrummet i tio minuter och sen träffade vi en sjuksköterska som tog EKG och blodprover på honom. Efter det väntade vi i 40 minuter och då kom en läkarkandidat och lyssnade på hjärta och lungor samt ställde en del frågor. När vi sedan skulle vänta på läkaren satt vi en bra stund, närmare två, tre timmar och jag tog detta som ett gott tecken, för då hade antagligen EKG och blodproverna visat ett bra resultat. Vid halv tre på natten kom de in och berättade att hjärta och lungor var helt okej och att han antagligen fått en inflammation på brosket mellan revbenen då han tränat och jobbat på trots att han haft feberfrossa efter första träningen i måndags. Skönt med bra resultat i alla fall.

Vi var hemma vid tre och lagade klart maten, han hade fortfarande ont men vi åt upp och däckade på soffan runt fyra. Vid åtta imorse ringde han sin pappa för att berätta allt och säga att han skulle bli sen till att hjälpa honom med flytten. Vi somnade om och klockan tolv gick vi upp. Han mår bättre men jag har åkt på något jävligt. Min hals är kraftigt försämrad, jag har feber och mitt huvud bankar. Det blir inget festande ikväll heller, vilket är jävligt synd eftersom vi planerat det så hårt. Förlåt Sara, vi får ta det när jag är frisk igen, förhoppningsvis senare under ledigheten, min partypingla ;p v

Nu ska jag sätta igång en film och ta en kopp te. Får nog kränga lite ipren också. Baby hjälper sin pappa men han lovade att det inte skulle bli sent. Jag väntar här hemma, jag ska bli frisk! Varför blir man sjuk när man äntligen blir ledig? Nä, uppdatering sker när jag har något mer positivt att berätta.

Done and done.

Lussebullar & risgrynsgröt åt folket?

Idag är det torsdag och trots att jag vet att onsdag kallas för lill-lördag så kan jag inte hjälpa att jag älskar torsdagar, (nya lill-lördagen kanske?), just precis bara för att det är dagen innan fredag och en efterlängtad helg. Sen hjälper det när första lektionen inte är CAE vilket det är på både onsdagar och fredagar. Idag vaknade jag med ett leende på läpparna men till min stora förvåning och förtvivlan fann jag inget gott i köket att börja min dag med. Det är en av orsakerna till att jag gillade att bo hemifrån så mycket, precis allt som fanns i skafferi, kyl och frys var vad jag ville ha där. Här hemma bestämmer mamma och hon är inte lika lätt att manipulera på den fronten som baby är och var. Hemma hos baby bestämmer jag fortfarande vilket sorts bröd där ska vara och vad där ska finnas att ha på brödskivan. Visst, jag bestämmer till en viss del, men bra mycket mer än vad jag bestämmer här hemma. Så när jag kom ner och inte fann något gott fick jag plötsligt riktigt craving efter lussebullar. Notera att det är den 9de oktober idag. Vad är det för fel på mig? Jag vill ha de otroligt goda, saffransfyllda bullarna nu, varför? Detsamma gäller skolans risgrynsgröt. Mitt & Måns lyckoskutt när vi insåg vad det var för mat som serverades idag var ju nästan chockerande. Okej, det kan ha att göra med att vi annars blir serverade "bajsmat" som Egg så fint kallar det, men ändå, lycka över risgrynsgröt, i oktober månad, varför?Jag tycker om hösten, det har jag berättat tidigare, men hösten känns som en enda lång väntan på vintern, precis som våren är en enda lång väntan på sommaren, och att vänta har aldrig riktigt varit min grej. Så i helgen, om jag har tid, så ska jag baka årets första lussebullar, i början av oktober månad, så är det! Kanske kan jag & Sara göra detta på lördag, innan vi förfestar och sen drar ut? Ja, så ser planerna ut nu. Det blir mysfaktor 1000 med baby imorgon och sen blir det förfest i Lund och utgång efter det med Sara och en massa andra dudes på lördag istället. Kommer bli fabulous ;p

Nä nog om lussebullar, risgrynsgröt och helgens planer. Nu ska jag ta det lugnt bara, trots att jag har matteprovets andra del imorgon. Jag orkar helt enkelt inte stressa upp mig när jag redan vet hur jag antagligen kommer bli tvungen att göra. Så det blir lite tv nu innan jobb ikväll och sen när jag kommer hem så ska jag sova och när jag vaknar imorgon är det helg och tre veckors ledighet jag har framför mig. I'm l-l-l-l-loving it. Som baby skulle sagt; "Korv med mos", (=Puss & kram). Hahahaha ;p

Tjingeling.

Like a hard candy with a surprise center.

God morgon eller god förmiddag?

Anyway, det är onsdag, har en lektion idag och sen är det två "skoldagar" innan mitt sköna break i tre veckor, hallelujah vad jag kommer må tiptop, inga läxor, inga uppgifter, inga uppsatser, inga prov, INGENTING att tänka på. Sitter här, nyduschad, lyssnar på lite musik och ska snart dra på mig kläder och platta håret. Sen tar jag bussen mot skolan och efter det ska jag jobba jobba jobba. Rikigt ickepepp men så är det ibland, (oftast). Det är pengar i alla fall och det är något jag behöver, så det är bara att bita i det sura äpplet. Planer inför helgen har redan börjat smidas, på fredag är jag lite sugen på att testa Crown, har aldrig varit där så varför inte liksom. Annars får det bli Slagt/Hipp, men ut ska jag i alla fall. På lördag vill jag se Patrik 1,5 på bio, blev ju aldrig i söndags så det kanske blir en lugn dag med lite tvättning och sen belöning i form av bio? Vi får se hur det blir helt enkelt.

Det är helt sjukt, det kvittar hur många timmar jag sover, ändå sitter jag här, gäspar och sträcker på mig om vartannat. Jag sov lite mer än tio timmar inatt och ändå är jag egentligen helt död. Hade velat sätta på en film och bara slagga på soffan, men jag kan inte skippa mer CAE. Så nu får jag avrunda, ska hinna äta en välbehövd frukost också, blir väl lite hallonkräm, en hönökaksmacka & ett glas juice.

Over&Out!

Putting my heart back together.

Tisdag, härliga tisdag? Jag hade matteprov 9.50 - 10.30 imorse och efter det gick jag & Alex i stan, hon handlade en klämma och jag kom hem tomhänt. Ja det enda jag egentligen behöver just nu är leggins/tights. Ja en och annan kofta hade inte skadat men det är för jag är så sugen på höst. Höst är kanske inte min favorit årstid, men när vantar, halsduk och stövlar åker fram, då blir det allt mysigt. Visst, det kommer hand i hand med en och annan förkylning, men det är sånt man får ta. Då blir det istället innesittande, filmmys och massa koppar med te. Nä hösten är helt klart mycket bra ändå.

Igår blev det en kvällsrunda i Oxie med Gummsihjärtat. Jag pratade och hon lyssnade, hon pratade och jag lyssnade, vi är allt bra tillsammans min älskade, äldsta vän v Efter kvällsrundan kom jag hem, frusen efter en timme ute, och bäddade ner mig i sängen. Kollade lite av SATC-filmen med mamma, har redan sett den, men den är riktigt bra den filmen. När klockan blev mycket somnade jag och utan ångest inför provet vaknade jag alltså, gjorde det och ja, jag var för dum för att förstå allt, men det är väl inget nytt? Matte är helt enkelt inte min grej. Jag ska bli psykolog, var behöver jag då x & y?

Efter provet och rundan på stan med Alex tog jag mig till Lund för att se ett GG-avsnitt och lulla lite till baby kommer hem, tror ni att det senaste avsnittet släppts? Nä, självklart inte, så här sitter jag och rullar tummarna. Antagligen är det så att USA inte sände det inatt eftersom de hade något annat som bröt, men det är ju typsikt också, jag såg fram emot fortsättningen på förra ju. Äh, det blir nästa vecka det, då det även är praktik istället för skola, både då och veckan därpå, sen är det lov. Iiiih, ge mig nu, det ska bli så grymt skönt. Sen vet vi alla att efter lovet är det inte många veckor var till jul och efter jul blir det en termin med hela två lov och massa röda helgdagar, den terminen avslutas med student den 3de juni, LÄNGTAAAAR! "Sjung om studentens lyckliga da'r...", åhåh ;p GE MIG NU!

Det är mycket jag längtar till, men nu är nu och nu ska jag börja planera maten till ikväll.
Kyckling, klyftpotatis, gräddsås & lingon? Är jag världens bästa flickvän or what? ;p
SMACK!

You don't really want to stay, no. But you don't really want to go-oh.

Idag är det ju måndag och jag sitter här. Matteboken ligger fint bredvid, stängd of course, jag kan ändå inte Matte C, med eller utan plugg. Vi tar det som det kommer, går det så går det, annars får jag hoppa av. Kom andra lektionen i skolan, hade svenska där jag skrev hela min uppsats på en timme, får se hur det blev sen. Efter detta hade vi marknadsföring, gäsp, gäsp, gäsp och ja visst, jag började med sex när jag var 14 år gammal, haha, nä men måste säga att trots att denna lektionen, precis som alla andra med Kjell Björn, var riktigt tråkig, så skrattade jag ändå när vi snackade målgruppen på Vecko Revyn. Jag åkte till Jägersro efter skolan och mötte upp mamma & syster för att handla stövlar. Det blev ett par fina med liten pytte klack, allt för att inte bli längre än baby ;p Ni får se dem lite senare i inlägget.

Hur hanterar jag detta? Ska jag låsa fast mig själv mer? Ska jag binda mig själv mer? Ska jag lyssna på mina sinnen eller på mitt förnuft? Det finns så många frågor, ibland vill jag bara ringa och rabbla upp dem allihopa, men jag vet att det kommer inte vettiga svar, inte när det är på ett sätt ena dagen och på ett annat sätt den andra. Att jag ens slösar mina tankar, tid och ord på detta övergår mitt förstånd och hade andra förstått vad alla dessa koder betyder hade de också undrat varför jag lägger ner min energi på det. Ibland är inte allting glasklart, så är det bara. Man kan tycka ena dagen att man vet precis hur allting ligger till, man vet precis vart man har alla och man vet precis vart man vill komma här i livet, men sen finns det dem dagarna då ingenting är glasklart, då allting bara är blurrigt. På det sättet är vi rätt lika, det är nog bara där vi är lika och jag har faktiskt hittat en låt till detta, konstigt nog.

Nog om detta och mer om låten då'rå ;p Jo, har ni hört Katy Perry's nya "Hot n' cold"? Riktigt bra är den och den går just nu på repeat här. Avslutar inlägget med att jag ska försöka sluta vara så fundersam över ovanstående problem, för jag har det så bra utan det. Ska kanske ta och gå en runda med mina nya stövlar också, hade varit mysigt. Får se om någon joinar annars blir det ensam. Ni får refrängen i "Hot n' cold" och bilden på stövlarna nedan. Lycka åt er alla v


You're hot, then you're cold.
You're yes, then you're no.
You're in, then you're out.
You're up, then you're down.
You're wrong when it's right.
It's black and it's white.
We fight, we break up.
We kiss, we make up.
You don't really want to stay, no.
But you don't really want to go-oh.


Slagt, Hipp, Orvars korvar, Hallen, Yamato, Slagt & Hallen.

Godmorgon kära bloggsnokare ;p

Idag är det måndagmorgon och min helg är över mycket snabbare än jag trodde och det är självklart på både gott och ont. Det betyder ju att jag haft en sjukt rolig helg, men det är måndag och skola, detta gillar vi inte. Men jag får bita ihop helt enkelt, sen blir det två veckors praktik på Carlings och efter det en veckas lov, diggar detta skarpt! Tänke snabbt gå igenom helgen och sen startar den nya veckan. Då får man ju tyvärr vänta till fredag innan det går att mysa igen.

Fredagen bjöd på skola och sen stack jag snabbt en runda till Oxie för att packa inför helgen. Kom hem till baby och där serverades det god mat, kotletter & klyftpotatis med Café de Paris-sås. Vid tiotiden tog vi bussen mot Malmö, mötte upp Martin och sen stack vi till Johan och förfestade där med hans sjuka killkompisar, riktigt trevligt var det och jag har en massa filmer på deras galenskaper. Vi tog taxi mot Slagt vid halv ett och eftersom jag var den enda 90;an kom jag in utan problem. Hängde av jackorna och var påväg in för att betala när Johan ringer utifrån och säger att han inte kom in och att vi skulle dra till Hipp istället. Vi tog våra jackor och påvägen ut mötte jag min gamla barndomsvän Josephine vars kille inte kommit in för han var för full. De hakade på och jag, baby, Josephine & hennes kille tog taxi till Hipp. Där var det inte heller några problem att komma in och Josephine's kille bjöd på drinkar och hela köret. Johan & co. kom lite senare än oss och sen joinade även Nemo & Miki. Vi dansade och hade trevligt på Hipp till kvart över tre, då traskade vi mot Orvars korvar för köttbullar & mos. Var hemma i Lund vid fyra, halv fem och vi däckade direkt.

Lördagen började med att vi vaknade tidigare än vad vi ville för att åka och kolla Oxie - Dalhem med Pancho & My. Trevligt var det och det känns najs att vara tillbaka på läktaren i hallen. Efter detta fick vi skjuts till Triangeln och där gick vi runt och tittade för att fördriva tid innan middagen hos Berit. Baby hittade ett par otroligt snygga jeans från Encore som han köpte och sen stack vi till Fridhem. Där blev det god mat och trevligt sällskap, älskar hans familj & släkt riktigt mycket. De skulle vidare till Casinot och vi åkte med in. Väl i stan ringde vi Izzi och tvingade henne från en fest vid Gamla Väster och stack till Yamato för öl/cider. Vi råkade stöta på Carro, Jacob och deras turistvänner från Ängelholm och Jacob övertalade oss att dra till Slagt. Vi tog taxi dit och dansade till fyra för att sen ta taxi hem till Lund och det blev ännu en sen natt, (tidig morgon).

Söndagen började vid tio för vår del då baby stack till Ikea med hans far medans jag låg kvar och sussade lite sött. Han kom hem igen vid halv två och då var jag redo för ännu en match i hallen, nu var det dock han som spelade. Efter matchen stack vi hem till mig så jag fick bytat packning och snackat lite med mamma & pappa. Vi körde mot Lund och väl här tvättade jag åt honom medans han lagade mat. Jag lyckades även ta ett varv med dammsugaren så här är så fint så. Vi låg och mös hela kvällen, men till slut ropade sängen på oss. Sov för skönt inatt och är självklart försenad, men jag är så skoltrött så jag orkar inte stressa. Jag ser framemot veckan bara för att den kommer avslutas med ännu en rolig helg och sen är det ju ledighet från skola i tre veckor för min del. L-l-l-l-love it ;p

 
Jag, Izzi & baby var glada på Slagt.
Fler bilder på
http://showandtell.bilddagboken.se

xoxo,
//N.

I go oh oh, you go ah ah.

Idag är det fredag, som jag har läääängtat! Men så händer det något, de fucking äckliga timmarna inatt som spenderades på att lära mig vad det stod i kapitel ett till fyra i internationell ekonomi-boken var totalt icke nödvändiga. Jag sov mellan 4.30 - 6.30 imorse, det var allt! Varför, varför, VARFÖR? Åh vad dagens prov var helt fucked, det kändes verkligen som att det jag tyckt var viktigt och lärt mig inte alls kom upp i någon fråga på provet. Möjligtvis den sista om komperativa fördelar, men annars då? Nä frågorna var inte alls vad jag hade tänkt mig och det var hemskt. Jag funderade på om jag skulle ta igen sömnen jag inte fick inatt och bara ha en deppfredag, men nu när jag tänker efter så ska jag göra raka motsatsen, volymen ska höjas, musiken ska pumpa och jag ska röja! Det ska bli utgång ikväll och jag ska dränka min dåliga prestation idag med en massa sprit. Hej hallgolvet!

Annars var det väl en bra skoldag, jättetråkig engelska, hoppade matten för att plugga och äta vindruvor, hade en chill svenska i en datorsal och blev intervjuad av en journalist, sen var det lunch och efter det kom det äckliga provet. Förutom just sista timmen var det väl lagom mycket skratt och flum, precis så som det ska vara på fredagar alltså. Inga tråkiga incidenter, eller jo kanske en?

Nä nu ska jag återgå till mitt dunka dunka med de kära, goda, digestivekexen. Jag tar mig till Lund om nån en timme och äter middag där sen blir det in till Malmö efter det. Ni får mer uppdatering imorgon, för dagens höjdpunkt har inte varit än. Det kommer antagligen bli ikväll, en full N, en full A, alla är vi fulla, vi dansar hejvilt på borden med alla och vi blir kompis med taxichaffisen.

Puss & kram, (ses på stan?)

I saw you and her,
I didn't hear what you said,
but I saw you two.
And even though I couldn't hear it,
I saw enough to know what it was all about.
I just wanted you to know that there was a reason for it.
But even if I just told you the truth now,
you wouldn't care, because you like your story better.
But I know,
and I know that he knows,
so I couldn't care less about what you think.

You were an island and I passed you by.

Idag är det torsdag och det betyder att det imorgon är fredag, hallelujah, jag behöver en helg. Mest för att kunna sova, tänka och njuta. Jag behöver sova på saker, tänka på saker och njuta av saker. Jag behöver tid också, tid att skriva mer på boken eftersom det var en grym terapi för mig igår och förhoppningsvis går det lika bra när jag fortsätter mer på den. Jag vet inte om det blir denna helgen, men jag behöver en rejäl fylla också. Det lät jätte fjorrtis men det var så längesen jag verkligen var så full och så bakis dagen efter att jag tänkte "aldrig mer", nu är jag bara så jävla sugen på att supa så det hade varit bra om jag fick det överstökat liksom. Haha, ibland låter det bättre när jag bara tänker ;p

Imorgon är det även prov i internationell ekonomi, hur nu det ska gå vettefan, men jag får göra mitt bästa att plugga idag. Hade Teresia i samhällskunskap också och där satte jag MVG på allt jag gjorde trots att jag aldrig pluggade mer än dagen innan bara. Så om jag bara lyckas att förstå när jag pluggar idag så kanske det kan gå ändå, kunde jag då så borde jag kunna nu. Jag får hoppas på det bästa helt enkelt, det finns inget annat jag kan göra nu. Äh, detta klarar jag, eller? Usch för skolan!

Nä nu tänkte jag springa ner och äta något, har inte ätit på hela dagen, sen får jag börja plugga ;/
Peace out!

I feel so untouched
and I want you so much,
that I just can't resist you,
it's not enough to say that I miss you.
I feel so untouched right now,
need you so much somehow,
I can't forget you,
I've gone crazy from the moment I met you.


You taught me how to hate you.

Lyssnar på The Veronicas, grymt bra grupp ändå, vissa av deras texter är byggda på för simpla rim enligt mig, men annars är de bra som fan. Har fått skriva av mig rejält idag, började nämligen på mitt projektarbete, boken jag ska skriva. Det kändes bra, jag behövde få skriva idag, men jag måste erkänna att det är riktigt jobbigt, det är inte så lätt som jag trodde att det skulle vara. Men det blev en inledning och jag har kommit en bra bit på första kapitlet. Jag har fått lite feedback och det tackar jag verkligen för, mitt mål är att den ska tryckas, men vi får se om det blir så, jag får göra mitt bästa.

Dagen har blivit lite bättre sen sist jag skrev, mycket för att jag skrivit av mig men även för att jag pratat lite med mamma. Jag tror att det är mörkret som gör mig trött och när jag är trött blir jag lätt lite deppig. Jag hoppas att det blir en bra dag imorgon och sen är det ju helg, efterlängtad helg. Jag älskar verkligen helgerna, så himla mysigt att bara spendera tid med go'a människor och kunna njuta. Försöker även jobba i veckorna för att slippa söndagspassen, så kan jag helt fokusera på mig själv och andra, ingen skola och inget jobb på helgerna alltså. Nä nu är det reklam i Efterlyst och efter reklamen handlar det om Arboga-kvinnan, ni vet tyskan som mördade två barn och försökte mörda modern men misslyckades. Jag har alltid varit intresserad av sånt och ska därför se vad hon är för sjuk person. Så jag ska springa ner och koka en kopp te och sen bädda ner mig i sängen. Efter programet ska jag läsa fyra kapitel i internationell ekonomi, wish me luck peeps för intressant är det inte ;p

Tänkte passa på att visa vad jag köpt idag och även de tre t-shirtsen från Just A Fucking T-shirt


Jag fick det matchande armbandet och örhängena från pilgrim som ni ser på bilden i födelsedagspresent av Pancho & My, så idag köpte jag det halsbandet som hör till och sen köpte jag även ett par vanliga örhängen i silver med vita stenar. Hade presentkort på pilgrim så jag passade på. Sista bilderna är på t-shirtsen "PRODUCT OF THE 90'S", "PUMP UP THE VOLUME" & "MORE MORE MORE"

Nä nu är jag out of here.
Puss&Kram.

Come closer, come closer.

Ja då sitter jag här, körde med mamma för tredje gången idag men det gick inte bra, jag var helt ofokuserad och vi började bråka och så sa jag att jag inte ville idag. Jag hoppas att hon förstår att det inte var något personligt, jag är bara helt fucked idag och jag kan verkligen inte komma på varför, jag var sjukt glad innan ju. Eller så var det som jag bluffade utan att själv förstå det, åh jag är bara så trött i hjärnan. Hela tiden är där någonting som trycker på, jag orkar inte! Det är fan inte lätt att vara tjej. Det är som Egg sa, det är en massa backstabbing hela tiden, det är sant, jag håller helt klart med. Men jag håller inte med om att killar är bättre, faktiskt, det finns en hel del fega killar som gärna snackar strunt de med. Usch vad tröttande detta är, jag vill bara ha helg nu och slippa allt, snälla ge mig helg nu. Men det värsta är inte backstabbing egentligen, det värsta är falskhet. Visst är det jobbigt när man känner att folk snackar bakom ens rygg, men det är värre när folk låtsas vara snälla, låtsas tycka om en och låtsas vara ens vän. Kan inte påstå att jag kännar av varken eller just nu, men det är verkligen inte kul att vara tjej ibland och det finns säkert en del killar som känner likadant, det kanske inte är så kul att vara kille alltid heller. Och när man ofrivilligt blandas in andras fighter, usch. Fast det är väl bara att acceptera det eftersom det inte lär bli bättre sen heller, det har ju inget med ålder eller mognad att göra, människor kommer alltid att vara människor, that's that. Det kommer nog alltid finnas alla sorters människor runt omkring en, det är bara att bita i läppen och le ändå helt enkelt.

Att le idag är svårt faktiskt, jag förstår inte, jag var glad innan och nu blir det istället ett deppinlägg? Fan också! Det var inte meningen alls. Nä jag klarar inte av att skriva mer, jag måste avrunda. Kanske kan börja på boken istället. Jag får se om jag lyckas komma med ett vettigt inlägg senare.

På återseende.
/Natalie.