I keep hearing your name.

Återigen har det varit jobb som präglat min morgon och förmiddag. Var hemma lite efter två och chillade framför TV;n. Duschade precis och ska till bo01 ikväll för att dricka lite och ha trevligt. Måste iförsig hem rätt tidigt eftersom morgondagen börjar med mässa kl. åtta och sen slutar man kl. två. Jag ska inte klaga men dessutom måste man se hyffsat bra ut eftersom konfisarna ska ta sitt foto imorgon.

Måste planera midsommar också, shitface, vad ska jag göra? Dricka ska jag, ha kul ska jag, men var och med vem? Sen innan detta ska jag ha hunnit shoppa sommargarderoben eftersom det är andra Bäckhallalägretsöndag. Mycket bad och sol. Simrishamn rockar fett!

Sommarrocken är snart här och biljetter ska införskaffas. The Ark, Melody Club, Timbuktu och Joddla. Hoppas allt löser sig bara, jag ska fixa med grillning innan och sånt också. Sen jobbar man ju alla tre dagarna, men jag slutar ändå vid tre så det är skitsamma, det ska gå, haha det MÅSTE gå!

Nä nu ska håret fixas och maskaran ska på, ses på bo01 ikväll ;P - BYE!

Even the best fall down sometimes.

Idag har det bara varit jobb och sen hem direkt efter det. Trött som fan har man skrikit sig hes. Ah jag hatar att bråka. Jag orkar inte mer snart. Men nu har jag iallafall pallat duscha och sitter här. Håret droppar på min hud. Jag vet vem som fyller år idag och jag vet att jag vill gratta, men det blir svårt att få tag i dig. Ska försöka, men senare. Är för trött och irriterad nu för att orka bli rejected. Sorry men så är det.

Jag stod och funderade i duschen på om man ska kolla upp solresor. Även om jag inte tänker boka än så vill jag kolla ut ett land åtminstonde. Haha ja jag tänker bestämma! Vill iallafall flyga i augusti eller september.

Nä nu ska jag ta på mig och slappa i min ensamhet. Kanske blir det krängning på hög nivå.
Hejdå lilltå!


Det är svårt att mista en vän, så svårt att mista en vän.
Något fint går itu. Här är jag. Var är du? Jag vill tro, att vi träffas igen.
Som en fjäril som lyfter från blomman,
som en fågel som lämnar sitt bo söker själen sin väg mot det höga,
så har jag hört, så har jag lärt.
Är det sant, så vet du det nu. Här är jag. Var är du?
Det är svårt att mista en vän, så svårt att mista en vän.
Något fint går itu. Här är jag. Var är du? Jag vill tro, att vi träffas igen.

Jag undrar var du är, jag har visat var jag står.

Idag, herremingud vart ska jag börja? Jag ser ut som en duschad golden i håret och det är grymt sääxigt. Hoppas fler tycker som jag, haha. Trött kom jag hem från jobb och bara kände hur deprisionen steg. En av kentskivorna lades i spelaren och tårarna sprutade en stund. Nu vill jag skriva av mig och bara sluta tänka efter detta. Jag vill ha sol som de flesta, men idag passar faktiskt regnet. Vi får ju inte torka ut people.

Mjo igår var det ju halvkasst väder så istället för att grilla ute med gamla 9A blev det glad allsång hos Martin. Halva gamla 9A befann sig där, inklusive en viss hund, haha. Vi sjöng på Joddlalåtar och även Pedalens pågar. Vi ändrade såklart texterna så att vi alla var med på noterna och det hela var störtnajs. Har saknat alla som fan och det kändes skönt att prata gamla minnen.

Ikväll blir det hämtmat med Andypandy och förhoppningsvis någon film or something. Jag vill mysa bort kylan men ändå ha regnet piskandes mot fönstret, så det får gärna fortsätta inatt också. Imorgon är det jobb som vanligt och detta kommer det vara fram till torsdag. Sen är det ju midsommar, grrr... Den där svenska traditionen som är helskön men helknäpp. Jag ska iallafall hålla på traditionen och supa mig under bordet. Så det så!söndagen efter denna trevliga fest blir det ännu ett Bäckhallaläger fram till lördagen därefter.

Jag har mycket planerat men nu ska jag bara leva för stunden. Plaska vidare i vattenpölarna. BYE!

You belong with me.

Idag var andra dagen på stranden och jag är brunare än syrran, hah! Detta har liksom aldrig hänt någonsin och nu har det blivit verklighet och jag är så retsam och hon är så arg, HAHA! Jag känner mig fräsch och jag mår bra. Två dagar kvar till sommarlovet börjar och sommaren är redan här, tjohoo. Denna sommaren ska bjuda på mycket roliga grejor, många balla fester och efter sommaren är vi SPEJKTVÅBEJ.
Välkomna Måns, Benji & Ägg!

Just nu är det en degkväll med Coldplay, Håkan och datorn, pathetic, yes but what can you do? Igår var det iallafall Rix fm festivalen efter beachen och sen käkade vi gott på Casa Mia och skrattade mycket åt mitt speciella men roliga "Jag skäms över detta-skratt". HAHA! Sen agerade vi taxi åt svärfar och hans sambo.

Nä nu ska jag dansa lite, måste röra på mig. Shake it you know, grrr... hahaha ^^

Are the streets you're walking on,
a thousand houses long?
Well that's where I belong,
and you belong with me.
Not swallowed in the sea.

There's nothing to keep my fingers warm.

Första doppet på ribban igår, som jag skrek, brrr, kallt var det men it's respect people!

Idag är det tvillingarnas 18-års fest, i Harlösa och min cykel ska med eftersom jag imorgon blir hämtad där och körs direkt till Simrishamn. Ja sen är det ju cykelproblemet som ingen tycks kunna hjälpa mig med, men that's okay, då vet man var man har folk, och ni lär veta var ni har mig from now on!

Hoppas på en fin "halv-vecka" med konfisarna, ska sola som fanken då. Sen är det Emmas studentutsläpptorsdag och Honeybuums kusins på fredag. Manne, hans bror, springer ut den 13;de och efter det ska jag inte festa hos de utan med min klass eftersom det även är avslutning för mig då.
Hejdå ESSPEJETTBEJ och Hej SPEJKTVÅBEJ ;P

Blir same people minus Ringarna, Johannes & Oskar, men plus Måns, Benji & Ägg.
Fast Benji & Ägg är svikare och de missade mitt dopp igår, sen dansade jag aldrig naken men det förlorade ju sin mening, haha! Hursomhelst, snart är skolan slut iallafall, YES!

Nu ska håret fixas och packningen ska bli klar - BYE!