Come on let me entertain you.

Lördag, åh härlig lördag, dock blir det inte Danmark, men det är helt okej. Imorgon är det ju dubbelpass på jobb vilket jag inte ser fram emot så jävla mycket. Vill dock festa i veckan men med vem? Nästan alla är någonstans but here och efter torsdag är inte Alex heller hemma. Sånt skit! The gang är helt splittrat på lovet, inte kul alls. Ska dock fika med de gamla 9a-brudarna en dag på lovet så lite bra är det väl kanske.

Måste verkligen shoppa kläder snart, blir galen snart. Vet att jag vill ha en klänning och kanske ett par nya jeans. Snygga stuprör men ändå lite bootylicious, haha. Tröjor vet jag inte riktigt om jag behöver.

Nä nu ska jag återgå till min underbart sköna säng och kolla gamla filmer på kanal 5. Fan vad jag uppskattar det enkla ändå, så skönt att bara ligga här hemma i shorts & t-shirt, dricka te och mysa. Ingenting stör en, ingen stress, frihet är vad det är. Och matteböckerna som jag tog hem lär inte bli rörda ändå. Skönt!

Like a raindbow 'round my heart.

Okej, jag är lugn, ångesten är som bortblåst för idag gott folk gjorde jag mitt sista prov innan lovet. Så jävla skönt! Först klar var jag också på italienskan, skrev på allt förutom två fjuttiga glosor, hello MVG hoppas jag. Sen historian igår gick också bra, svarade på allt. Men man vet aldrig imed att det är samma lärare som anser att det är inflation på MVG i landet som rättar proven. Vi får se helt enkelt. Rättskunskapen & svenskan har jag däremot fått tillbaka, MVG på båda, looks like I'm back on track.

Idag tränades det samba & salsa. Jag har nu sex koreografier och ännu en ska tillkomma, en Pussy Cat Dolls-koreografi där vi ska dansa med stolar. Kan bara bli hett. Så för att sumera allt kör vi i den vanliga gruppen en samba/salsa- och en hiphop/street-koreografi och i uppvisningsgruppen har vi en crump-, en street-, en Pussy Cat Dolls, en Stamp the yard-koreografi och slutligen Britney-koreografin.

Nä om man skulle ta och öva redovisningar, även de som är födda talare kan bli bättre ju, haha.
God natt!

I need you like a heart needs a beat, but that's nothing new.

Idag mår jag dåligt, jag känner inte mig sjuk men typ illamående av all jävla stress. Har en lång lista på saker som ska göras och det blir inte bättre när fucking italienskläraren kommer och säger att det han lovade oss inte går längre, vi kan inte ha provet på fredag nästa vecka utan måste ha det på onsdagen, alltså dagen efter vårt 60-sidiga historieprov, det 60-sidiga provet som jag inte kan börja på än p.g.a. rättskunskapsprovet. OCH för att toppa allt har jag två redovisningar på torsdag nästa vecka. Kom hjälp mig dö!

Idag permanentade jag håret och det är ju en positiv grej iallafall. Tränade gjorde jag med och nu sitter jag här. Har ätit och magen är nöjd. Tänker dock koka en kopp te och mysa lite. Det förtjänar jag faktiskt efter allt mitt hårda jobb. Tänk ändå. På måndagar har jag träning 19 - 21,tisdagar jobbar jag 17 - 21.15,onsdagar har jag träning 18 - 19,torsdagar har jag träning 19 - 21 och på söndagar jobbar jag 17 - 21.15. Detta lämnar bara fredag och lördag lediga och på fredagar präglas oftast kvällen av oerhörd migrän, sen på lördagen vill man ju bara sova så mycket som möjligt. Alla de läxkåta lärarna gör fan inte saker bättre.

Nä nu ska jag begrava sorgerna i te och kakor - God Natt!

You tell me that you need me then you go and cut me down.

Idag är det söndag, tråkigheternas dag. Man blir så lätt deppig i detta iskalla land med bud på raggsockor i oktober månad. Vi fick ju ingen sommar och nu är jag redo för en big kofta och en kopp te. Ja jag vet, jag ska inte klaga, nu ser jag bara fram emot en jul med mycket snö. Ååh jag vill till ikea och inhandla julpynt till lägenheten. Nästa lön baby, då vet vi vad som ska göras. Idag är det jobb och jag ska sälja asbra har jag bestämt mig för. Annars är det ju knappt lönt att åka dit. Jo bra ska jag sälja och lönen ska bli fet som fan nästa gång! Tänkte kolla lite matten också och se så jag hänger med på det nya since det gamla gick åt helvete på provet. Sen är ekonomifrågarna done från min sida, det blev klart redan i torsdags. Duktig mås! Har ju gjort prov i både företagsekonomi och geografi, de båda gick helt okej. Sen är det svenskprov nästa vecka, sen blir det rättskunskap vecka 42 och innan lovet blir det historia och italienska. Så jag vet verkligen vad som väntar mig, men klara det ska jag och sen ska jag ha ett supernajs lov som belöning. Det hjälper att lönen kommer då också, då kan man belöna sig själv extra mycket if you know what I mean. Nä om jag skulle ta och sätta lite maskara på ögonfransarna och kanske fixa till frisyren en aning. Hoppas jag hinner ta en kopp te innan jag måste gå till tåget, det är nödvändigt idag.

It's too late to apologoze, it's too late.
I said it's too late to apologize, it's too late.