Gissa vem som kandiderar till ordförande.

Mm that's right, moi. Så när årsmötet äger rum tycker jag att alla borgare som känner mig och alla de som inte känner mig, men som tycker jag verkar vara en trevlig prick som passar för jobbet, (vilket jag gör!!!), ska rösta på mig. Datum och tid för the event lägger jag upp när jag själv vet det.

Idag var det tvätt, träning och solning som gällde. Har aldrig varit så slut psykiskt på en träning tidigare. Har hamnat efter i koreografierna jätte mycket när jag var sjuk så jag har en massa att ta igen. Inte kul alls, men kämpar man så kan man, det kommer gå fint med andra ord. Har både Dope dancin'-showen och den vanliga uppvisningen nu i vår. Får se om det blir många extrashows också innan Malmö Festivalen. Men jag har alltså god tid på mig, så att komma ikapp är inga problem.

Glömde nämna igår att jag köpt en ny svart klänning, yes a little black one. Rules by Mary blev det och den är jättefin, har bara ångest inför outfitsväljandet imorgon, vill inte ha klänning då, vill hellre ha leggins och ett lite längre linne till det. Blir ingen jobbfest imorgon men ut ska vi ändå ju. Intar väl Husmans eller något annat på Lilla torg sen bär det av mot Bergsgatan och förmodlingen kb.

Nä nu ska jag nanna lite. Ska orka resa mig imorgonbitti också. Blir ett gynekologbesök på förmiddagen, inget jag ser fram emot direkt men det är många saker vi kvinnor måste genomlida här i livet. Rätt så orättvist faktiskt, jag menar hur många gånger i livet går männen och kollar så att allt står rätt till med deras snoppar? Nä vi åker på de värsta sakerna. Den där veckan var månad, gynekologbesök och att föda barn. Nu ska jag sluta låta som värsta representantet för feministiskt initiativ. OVER&OUT!

You set my soul on fire.

Kort inlägg, måste återgå till böckerna som ligger framför mig sen. Inte kul alls, tur att det inte är ett stort prov, men det är det bästa ämnet jag har, psykologi, så ambitiös måste jag vara nu. Ska läsa om det här mojset i fem år sen, längtar dit just nu. För en tenta kan man väl antingen klara eller inte, det finns väl inga betyg direkt? Det där gillar vi i alla fall. Betygshetsen är så stor, usch asså! Men jag faller för det där grupptrycket, den där hetsen, så jag kämpar på. Kollar alltså inte Sverigematchen ikväll. Går inte, får inte!

Det skapades fred idag, tror jag(?) Skönt i alla fall även om allt är rätt luddigt fortfarande. Men jag hoppas det lägger sig snart, kan inte ha det att tänka på också, det blir för mycket för min trötta hjärna. Så vi sluter fred, avslutar kriget som uppstod. Hallelujahmoment på den asså.

Skulle även snabbt nämna att Idoluttagningen i Lund, (ända delen här nere de besöker), är samma jävla dag som Högskoleprovet som jag så flitigt ska sitta och göra. Kanske lika bra det ändå. Men nästa år ska jag söka, Nemo också, det har jag bestämt för honom, haha. Och btw så har jag glömt att berätta om mitt G på matteprovet. YES I DID IT! Lyckorus på den. Fick även mitt namn skrivet på tavlan igår för mitt resultat var näst bäst på företagsprovet. Annica & Måns fick alla rätt och lilla jag fick bara två fel xD

Nä nu blir det plugg för hela slanten, wish me luck peeps.
PEACE, LOVE & UNDERSTANDING!

Whenever I fall at your feet.

Okej får bli ett kort nattinlägg nu. Bara för att jag mått för dåligt under dagen. Och om du inte känner att du orkar klagomål just nu så får du nog klicka dig vidare för det lär inte bli ett helmuntert inlägg. Jag känner mig våldtagen på min själ, kränkt och äcklad. Det känns som om någon slitit ut hjärtat ur bröstkorgen på mig och stampat på det. Om jag förtjänar denna känsla? Kanske, men definitivt inte från dig. Men nu känns det verkligen som tårarna har tagit slut och jag har nog lyckats släppa all skit tror jag.

Imorgon börjar skolan igen, har varit ett bra lov faktiskt. Jag vill inte tillbaka i alla fall, är så jävla skoltrött. Orkar inte fler prov, inlämningar och annat skit. Det hade varit skönt med mer ledighet, längtar verkligen till sommaren nu. Ska bli så himla skönt med ett långt lov. Mumma för det!

Nä om jag skulle ta och dra mig mot sängen. Ville bara påminna er om att jag faktiskt klarar mig ändå. Trots all skit jag fått ta. Måhända att jag måste lämna en del vänner för en fucking jävla idiots skull och måhända att denna idiot är ett äckligt svin, men jag är stark i mig själv och jag har andra som betyder mycket som aldrig ens tvekat att ställa sig på min sida i en konflikt. Tacka Gud för dessa människor. Egentligen ville jag inte ha en konflikt, egentligen vill jag inte kalla dig för dessa otrevliga ord, men du gav mig inget val. INGEN ber mig dra åt helvete, INGEN säger att jag är den falskaste personen som finns och INGEN spottar mot mig. Jag vet inte vem du tror att du är, men i mina ögon är du NOTHING!

OVER&OUT!

Du är drömmarna jag drömmer ibland.

Jag finner inga ord gott folk, från att ha varit så "lycklig" till detta, det stämmer inte, det går inte ihop, varför? Varför avslutas en trevlig kväll/natt så. Fine om leendena inte var heläkta all the way through, men allt är bättre än tårar & skrik. Jag orkade inte ens skrika, du skrek. Jag vet inte hur många "dra åt helvete" jag fick slängda i huvudet. Och jag går igenom kvällen om och om igen och jag förstår verkligen inte. Okej det var stelt först sen tog jag sats, jag var the bigger person och sa hej med en kram som jag inte ens vill tänka på, den kändes så fucking bra och då kändes allt bra. Vad hände sen, vi dansade, vi skrattade, vi snackade, jag fick en hand i midjan, så där som det var innan, ja allt var ändå lagom & bra, men då blir det total kaos. Förstår inte hur man kan slå någon på röven och ha kul och en timme senare skrika som en galning att man inte vill ha med personen att göra mer. Jag tömde nog tårkanalerna kraftigt och frös häcken av mig. Men droppen kom med fingert & spottet, förtjänade jag det? Kom hem fem och kan inte påstå att jag sovit alls. Jag vaknade var femte minut och at the time orkade jag inte ens undra varför jag tänkte på dig. Kanske är det för smset som avslöjade att du ville prata med mig bara. Tyvärr han du somna, men jag tror det är som jag hört, när där är andra är det inte lätt att hålla nivån normal och vara resonlig. Där var för mycket folk runt omkring, för mycket sprit i kroppen. Det var i alla fall inte meningen att gårkvällen/natten skulle sluta som den gjorde, hade jag vetat det hade jag hållt mig hemma, trots de elva åren. Men jag säger till er alla nu, måste ni välja så välj honom. Jag får gå vidare, jag klarar mig. Det är bättre jag erbjuder mig själv än håller fast i något som någon annan drar ur handen på mig, jag är ändå inte stark nog, tyvärr.

Se mig, rör mig, hör mig. Hur svårt kan det va?

Det var en trevlig kväll/natt vi hade igår, fast den slutade ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. Allt började med att jag städade som en galning hela dagen typ, men fint blev det i alla fall. Vid åtta kom babe-J och vi käkade kyckling med hasselbackspotatis och café de paris-sås. MUMS! Sen knackade det på dörren och en tjej vid namn Emma samt fem dudes från Staffanstorp joinade. Förkrökade lite och vid elva beställde vi taxi mot Malmö. In på Étage, men då hade vi tappat fyra peeps så kvar var jag, babe-J & två dudes. Röjde som fan, riktigt kul var det, men vid halv tre kände vi att vi hade gjort vårt där inne. Gick ut och då snöade det som fan så första tanken var; "grab a cab". Jag raggade upp en som var villig att köra inom Staffanstorp och sen till Lund för 370 spänn och då var vi nog fem personer. Så 74 spänn var lät ju okej. Han säger inte att det är halt förrän vi kommit utanför Malmö och då tar den pantade jävlen småvägarna till Staffanstorp. Precis i rondellen in till hålan sladdar han och pajar däcket när han krockar med rondellen. Great liksom. Han hittar inte reservdäcket och jag tvingar honom att ringa en ny bil för jag skulle hem. En ny bil skymtas efter trekvart med den lika pantade chauffören gör samma tabbe, i samma rondell och pajar samma jävla däck. Då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta och klockan var fyra. Vi fick traska på igenom hela Staffanstorp i en halvtimme, i blöta skor och lite kläder. Sov hos babe-J och kom hem för en stund sen. Vill bara påminna er om att sånt här bara händer mig. Och när jag berättade för mamma idag på telefon så garvade hon i fem minuter. Nä nästa gång kör vi på kollektivtraffik.

Idag ska jag städa igen och tvätta hade jag tänkt. Om någon vill göra mig sällskap är det helt okej, sjukt drygt att vara ensam. Vill gärna hitta på något men det blir inget festande i Malmö idag, mamma varnade för snökaos ikväll igen och inatt ska jag fan sova hemma, så det så! Nä nu får jag ta och börja med mina hemmafrusysslor, ha det bra gott folk och tack för en underbar kväll/natt.


OVER&OUT!


Something beautiful will come your way.

Okej, idag har jag snart jobbat i fyra timmar och jag är ändå glad. Haha smsunderhållninghög nivå var det. Alltid lika trevligt och sen har vi ju imorgon att se fram emot också, förfest hos mig och sedan Étage på kvällen. Kan det bli bättre? Nä jag tror inte det va. Hoppas bara en viss dude är där.

Har sålt typ 36 sälj, satsar högt men jag nöjer mig med 180 spänn i timmen idag. Vill bara hem nu och mysa bort ikväll så det snabbt blir imorgon. Ska skaka rumpa som fandansgolvet, haha. Men innan utgången blir det alltså matlagning med babe-J och sen förkrök med fler peeps.

Idag bjöd förmiddagenmassor med stress. Tvättade två maskiner, stack in till stan och hämtade mitt leg, sen tillbaka hem för att hämta mat till jobb och direkt efter detta, (10 minuter senare), gick bussen tillbaka in till stan för att då jobba fyra timmar. Men jag har mitt leg nu and that's good.

Nä nu ska jag avrunda innan de blir galna på mig. Vi ses på Étage imorgon peeps. Drunk & beautiful.

It's such a shame our friendship had to end.

Ja då har vi en ny stammis här då, välkommen välkommen. Lite nervös blir man ju av detta, lite scenskräck sådär, men hey det är till för att läsas så det är chill. Jag står ju för det jag tycker och tänker även om detta kan variera från dag till dag beroende på humör och så men en sak jag alltid kommer att tycka är väl som överskriften, det är faktiskt jävligt synd, men ibland är det så det får bli. Mister en så står det tusen åter? Nä nu börjar jag citera Bengtzing också, herregud jag får skärpa mig nu. Det är bara det att jag blir lite nostalgisk, lite ledsam och det kanske är för att jag lyssnar på Prince - "Purple rain" och allt i texten stämmer in. Det är sjukt, det är som om den stämmer in på oss fastän det inte ens ska finnas något "oss".

Anyway, du är välkommen att läsa och jag förstår att du inte är dum så jag förstår att du förstår. Det är bara det att när jag själv inte vet hur jag ska göra, när någon som du gör mig helt clueless, då blir jag förbannad på mig själv. Ingen gillar att vara förbannad på sig själv så då vänder jag den ilskan mot dig. Därav alla dampinlägg som egentligen handlar om att en alldeles för deppig Natalie sitter och lyssnar på alldeles för deppiga låtar. Nä jag får rycka upp mig nu, ville bara att du skulle veta att jag vet att du vet.

I never meant to cause you any sorrow,
I never meant to cause you any pain,
I only wanted to one time see you laughing,
I only wanted to see you laughing in the purple rain.

Purple rain, purple rain.
Purple rain, purple rain.
Purple rain, purple rain.
I only wanted to see you bathing in the purple rain.

I never wanted to be your weekend lover,
I only wanted to be some kind of friend,
baby I could never steal u from another,
it's such a shame our friendship had to end.

Purple rain, purple rain.
Purple rain, purple rain.
Purple rain, purple rain.
I only wanted to see you underneath the purple rain.

Honey I know, I know, I know times are changing,
it's time we all reach out for something new,
that means you too.
You say you want a leader,
but you can't seem to make up your mind.
I think you better close it
and let me guide you to the purple rain.

Purple rain, purple rain.
Purple rain, purple rain.
Purple rain, purple rain.

Faith could twist the both of you.

Vet inte vad jag ska skriva, lyssnar på Mr Big - "To be with you", sjunger smått med och ler, men fan vad jobbigt att jag inte har något att göra helt plötsligt. Usch nä, vad är detta? Jag vill göra något, verkligen hitta på något och då typ sover hela världen, eller? Vad du gör skiter jag i, nu ska jag ha kul.

Frukost står först på schemat, sen en dusch och sen ska jag ut. med vem vet jag inte, så keep in touch peeps, mobilen är alltid igång, haha. Nä ni ska få någon bild innan jag avslutar detta inlägg och även en länk som leder till något tårframkallande. TACK & HEJ LEVERPASTEJ!

http://www.youtube.com/watch?v=phYgJVxLWaA


So many songs that we forgot to play.

Nä nu orkar jag inte jobba mer. 1200 kr.åtta timmar, (=150 kr./timme), jag är nöjd! Ska hem och mysa framför tv;n och vara lite onyttig ikväll. Hurra för detta. Känner att jag bara skriver för att skriva just nu, men det är så det ska vara ju, mina fingrar glöder, mest för att hjärtat blöder, wow poetisk & djup där. Nä men seriöst vad är det som gör att vissa dudes är roligare och trevligare vid onyktert tillstånd? Varför inte vara lika charmig som nykter? Gaaah, I needed this, typ. Ja så är det i alla fall, folk har flera olika personligheter, säkerligen jag med. Förlåt då om någon lider av detta, hope not för jag försöker att alltid vara glad och charmig. Men jag ska inte skicka ett sms till i alla fall, det är din tur my friend.

Nu vill jag hem, detta är inte kul längre. Hoppas morgondagen blir lika solig som idag, då är jag helt ledig och förhoppningsvis får jag ett sms innan dess, vill hitta på något, vill känna att det är lov nu och att jag kan göra vad jag vill med min tid. Så kom igen nu, för som sagt, min lur förblir orörd innan den burrat till.

Nu ska jag lägga ner kodordsskrivandet, ingen förstår ändå.
Men jag känner på mig att uppdatering kommer senast imorgon.
Kram, puss, kyss, mys & smek (?)

Hoping for the best but expecting the worst.

Jobb idag och det är världens jävla vårväder ute, kul. Nä jag hade hellre gått i parken med en stor kulglass, mums för sol alltså. Jag blir så mycket gladare och mer positiv till allt. Till och med jobb faktiskt, trots att jag slutar kvart över nio ikväll. Betty & jag ska i alla fall ha glass i pausen, så det så!

Igår var det Marie som hade 18-års fest, tack för den goda maten och det trevliga sällskapet. Vi drog till Malmö sen för att hitta på något men det slutade på bk. Bussen hem gick 02.20 och sen nannade jag väldigt sött, det är så det får bli när man ska vara på jobb halv ett. Men åtta timmars arbete betyder cash my friend.

Nä om jag ska ta och sälja lite till, vill ha 150 kr. i timmen idag, det hade varit najs. Sen ska jag springa och handla glass i vårsolen och självklart har jag mina brillz med. Åh kan inte komma över hur lycklig jag är, hurra för solen, hurra för dig, hurra för mig och hurra för PÅSKLOV!

/ N.

Trouble is her only friend and he's back again.

Då var det fredag, påsklov och gud vad lycklig jag är för detta. Jag är även sjukt lycklig över att jag var skonad, Gud älskar mig. Så jag har typ 1.5 veckas ledighet, förutom jobb & träning, men det är bara kul ju. Tänkte passa på att läsa ut engelskboken, plugga italienska och kolla igenom lite psykologi. Jag vet, det är tragiskt att lov innebär plugg, men så är det när man väljer samhälle ekonomi på borgar. Ja hurra för lovet i alla fall, inga jobbiga väckarklockor som stör och inga bussturer vid sju på morgonen.

Idag kunde jag varit ute och firat att lovet börjat och att jag äntligen kommit ur min svacka men självklart somnar jag vid sex och vaknar av baby vid åtta. Underbart skönt att sova två timmar, men hela kvällen gick åt. Så det blev sen middag och nu kollar vi film, mysigt faktiskt. Ja Jennie & co. får klara sig utan mig tonight, det gör de säkert med all den gratis spriten på Husmans. Hade jättegärna varit där med dig babe men jag är helt utmattad. Älskar dig gumman, vi får ta och festa till det en annan kväll, vi har ju faktiskt ett helt lov och nästa helg är jag alone i lägenheten. Baby åker till sin morfar på fredagen och blir borta hela helgen och jag tackar nä till skogen eftersom jag inte alls är sugen och min lördag är ju redan planerad.

Nä nu ska jag avrunda med orden 'thank god' och samtidigt säga att jag är lycklig, även om jag saknar allt så inser jag själv vad som är bäst för mig. Jag har det bra och jag är mer än nöjd med allt. Jag har en baby, min baby, som jag älskar över allt annat och det är så här det ska vara helt enkelt.


FRED UT!

Things they change my friend, maybe we'll meet again.

Ja då var jag här, vet egentligen inte vad jag ska skriva, vet inte hur jag mår eller vad jag känner. Imorgon är det fredag gott folk och jag hoppas att jag inte får nått samtal med konstigt nummer, men jag tror inte jag får det, inte vill väl Gud straffa mig på något sätt? Sen efter denna fredagen som man suktat efter är det ju påsklov, så skönt, jag finner inga ord. Hade jag inte fått lov nu hade jag gått in i väggen.

Har en del saker att se fram emot nu faktiskt. På lördag är det Marie som har 18-års fest och nästa lördag har Gummsi 17-års fest. Samma dag som Gummsi har fest är det även kent som gäller med Bea. Så det blir kent och sen till hålan Oxie. Är nervös inför min visit där. Även om jag säger att jag inte ska bry mig och "the past is in the past" är det ändå jävligt svårt. Men jag gör mitt bästa trots allt.

Nä om jag skulle ta och krypa ner under täcket på soffan och bara mysa. Hade gärna gått i ide till solen tittade fram och actually stannade, vår/sommar hade varit najs nu. Inte en massa regn så att tv-kanalerna fuckar sig, det diggar vi inte nä! Jag vill ha mys i parken, den första kulglassen och sol på stranden med brillzen on. Det var så mysigt förra året, känslan av att sluta skolan och att ännu ett läsår var avklarat. Ge mig den känslan nu! Suck, jag får återgå till den kalla och bittra sanningen, det är inte vår/sommar, än.


OVER&OUT PEEPS!

Maybe I'm just dreaming out loud.

Ja då sitter jag här igen. Sjuk. Jag vill bli frisk, jag ska bli frisk. Jag tänkte att jag skippar skolan idag igen för det viktigase är att jag vaknar imorgon och har huvudet på skaft, matteprov. Inte nog med detta, på fredag ska jag antagligen göra ett italienskprov, så gott folk, jag måste bli bättre nu.

Tänkte faktiskt öppna matteböckerna och lägga de på bordet, har räknat ut att jag kan hålla på i tolv timmar, sen ska jag fan lägga mig tidigt ikväll. Så tolv timmar matte, lär bli ett jävla pausande hela tiden, men jag ska försöka fokusera, måste bara äta frukost först så jag får lite energi.

Undrade just för mig själv vad du gör just nu. Sen undrade jag varför jag över huvud taget undrar vad du gör. Jag är en väldigt konstig människa men seriöst, undrar inte du vad jag gör just nu? Undrar inte du om jag mår bra, om jag mår som jag ska? Nä det har du nog aldrig gjort och kommer aldrig att göra, men det är nog så det ska vara, du där, jag här, lyckliga & nöjda. Jag mår bra i alla fall, utan dig.

PEACE, LOVE & UNDERSTANDING!

I tell you that it's over now, we're done.

Sjukling idag typ, måste snart bli frisk, inte alls kul det här. Men jag har ju Cypern att se fram emot och innan dess en kryssning med baby och innan dess ett påsklov, så det funkar för mig just nu tycker jag. Skickat in svenskan, så nu kan jag inte pilla på den mer, skönt men ändå ångest. Hämtade upp klockan idag också, det är så fin. Lite sent kanske med tanke på att det var en födelsedagspresent/julklapp. Men nu sitter den där and it's nice. Allt är rätt najs nu, det funkar som sagt, man ska absolut inte klaga nu.

Tänkte faktiskt mysa lite nu, sen ska jag vara mer seriös ikväll och plugga matte. Är nog sjuk imorgon igen så det blir inget italienskprov förrän fredag för min del. Kan inte koncentrera mig på allt det där med denna snuvan och hostan. Så det blir bättre så. Nu ska ni få lite bilder faktiskt, är dålig på att lägga upp bilder på bloggen, lägger upp så mycket på bilddagboken & facebook ju. Men nedan kan ni se lite av mig, dagens outfit och så, kan ju vara kul. Hoppas på strålande sol imorgon och fred på jorden. OVER&OUT!



Little miss sunshine.

FÖR NATALIE & IVANA DRAR TILL CYPERN!
AYIA NAPA, ANONYMOUS BEACH, 4 - 18 AUGUSTI.


Yes det är bokat och klart, älska oss. Nu har vi något att se fram emot och förhoppningsvis underlättar detta när vi sitter mitt i den gråa, trista vardagen och nästan dör av stress. Mums vad kul det ska bli. Mycket stek, goda drinkar och långa nätter. I can't wait och som jag brukar säga, nedräkningen kan börja!

Fick gjort rättskunskapsprovet idag och det är alltså endast två prov kvar innan lovet. Ska även skicka in svenskauppsatsen imorgon och engelskboken ska läsas ut till fredag. Någon som vill byta med mig? Skulle inte tro det nä. Fy fuck vad jag längtar till lovet och till sommaren.

Längtar även till april då vi ska fira två år på en helgkryssning till Oslo, mys på det och tänka sig att det inte ens var min idé. Han kan om han vill, romantisk är han, han döljer det bara satans bra ibland. Men nu blir det alltså en myshelg till sjöss, 11 - 13 april tror jag det blir. Firar egentligen den första, men eftersom lilla jag har högskoleprovet den femte så får det bli helgen efter det.

Nä om man skulle ta en tallrik puffar och mysa till det lite innan sängen kallar. Måste bara lägga upp bilderna på hotellet. Dreggla på & sov gott. Åh vad jag längtar! FRED UT!




Always one foot on the ground.

Igår var det äntligen dags för den allra första UK-middagen, jag har aldrig varit på en sån rolig middag. Maten var sjukligt god, hade jag inte varit sjuk hade jag tagit många fler portioner. Middagen blev fort en liten chillfest och våra danser äger ju allt måste jag säga. Ja jag hoppas vi kan "baka pizza" fler gånger, Umbrella ska dåna högt då med och käraste Ebba, UK's nya KK, ska lätt vara där.

Idag gick jag upp rätt så tidigt, Helén & Micke kom på besök och det blev en trevlig frukost. Har bokat biobiljetter till ikväll, känns inte bra att supa hårt när jag knappt kan prata. Hoppas jag blir frisk snart dock, nästa helg ska det ju släppas loss rejält. Så denna helgen blev vit, förutom vinet till maten igår, men det räknas inte tycker jag. Blir man inte full så räknas det inte, haha.

Nu ska jag vara lite mer social och samtidigt ta ut något från frysen. Måste laga god middag ikväll för maten igår var sjukt god. Sen blir det alltså "No country for old men"Royal i Lund.

OVER&OUT!

image36

The fight for you is all I've ever known.

Mitt i natten-inlägg. Fattar sjukt lite i det lättaste ämnet vi har, vad säger det om mig egentligen. Ja vi vet ju alla att det inte går så bra när man försöker plugga med hög feber och ont i hela kroppen, men ändå liksom, det borde inte vara såhär jävla svårt väl, eller? Men jag är faktiskt sjuk som fan, måste bara inse det själv.

Vill inte vara ensam, dock bara en natt till, skönt. Riktigt läskigt faktiskt. Blir väl att somna på soffan idag igen. Sovmorgon imorgon, om jag nu bestämmer mig för att gå och göra provet. Det gör jag inte förrän klockan ringer imorgonbitti. Nä om man skulle ta och lägga sig, har inte varit så här effektiv en enda natt tidigare, en eloge till Ivana som pallar trycket, hade gärna joinat "nattmänniska-klubben", men jag tror det är stängt för nya medlemmar. Nu ser ni till och med hur trött jag börjar bli, dåliga skämt och allmänt jobbigt att hålla ögonen öppna, så förlåt för alla stavfel etc. Kan fan knappt hålla mig vaken.

Nä nu kallar sängen på mig, wich reminds me, jag saknar mamma, måste träffa henne i helgen.
Skulle egentligen fixa pass imorgon, men det kanske vi tar efter helgen.


image23

Everything I can't be,
is everything you should be.
And that's why I need you here,
so hear this now.

This feeling won't go away.

Usch, jag har gått och blivit sjuk. Inte alls kul ju. Sitter här på jobb och försöker få rösten att hålla, vilket är svårt. Har feber också och det gör bara allting mycket värre. UM hade stängt eftermiddags, jobbigt! Väntan är värst. Shoppade bort lite av ångesten både igår och idag. Igår köptes det en sockerskål, två smörknivar, hushållspappershållare och salt/peppar-kvarnLagerhaus. Det blev även strumpor och hårsnoddarH&M. Idag blev det en snygg, svart, vårjacka för 398 kr. också denna på H&M.

Jag känner mig helt matt i hela kroppen. Mår inte alls bra. Usch jag retar mig på ovissheten, mardrömmarna om nätterna och allt det andra som förföljer. Nä jag önskar att allting visar negativt, det hade varit jävligt positivt då. Hoppas hoppas hoppas. Och jag vill ha en trevlig helg, utan bråk.

Vill passa på att gratta både Andy & Nemo idag. Andy för att han blir 18 år idag, att den killen ska bli myndig är väl rätt skrämmande, men ändå, haha. Skojade bara gullet, du är gò. Sen vill jag gratta Nemo till körkortet, you fucking did it dude! Jag visste att du skulle klara det, yeah!

Nä nu får jag återgå till jobb, trots sjukdom & ångest.
PEACE? v

I can see him dying.

Ja då var det dags för ännu ett inlägg, and trust me, jag vill skriva något glatt, men just nu blåser det inte medvind. Denna oro önskar jag inte ens min värsta fiende. Och nu fick jag skrivstopp. På fredag vet jag vad min håltimme bjuder på i alla fall, för säkerhets skull. Nä nu ska jag sluta skriva i koder, hur som helst så hoppas jag att ni kan hålla tummarna med mig. Pray for me.

Idag har varit en lång och dryg dag, företagsprovet är i alla fall done, skönt! Nu är det bara tre prov kvar innan jag kan njuta av ett påsklov. Längtaaaar! Imorgon fyller Andy 18 år så jag får nämna honom här nu. Hoppas du får en underbar födelsedag, ska i varje fall ringa och sjunga som jag lovat.

Nä jag avslutar detta korta inlägg med att jag faktiskt hoppas att inläggen blir mer muntra snart, förlåt läsare för att det deprimerande färgar bloggen lite just nu. Dock måste jag säga att skolan blivit lite bättre, kanske för att det nyss var lov och jag snart har ett till, men ändå. Känner mig bättre till mods i alla fall och det är ju skönt. Det är najs med människor som verkligen livar upp stämningen.

OVER&OUT!

No I can't spell it out for you.

And we are leaving some things unsaid.
And we are breathing deeper instead.
A hundred thousand words could not quite explain,
so I walk you to your car and we can talk it out in the rain.

Jag är sämst på att plugga, usch, måste verkligen räkna några företagstal nu, även om Kjell Björn faktiskt visade sig vara rätt bra på att förklara after all. Det är rätt skönt på ett sätt, att jag har så mycket att göra, då hinner jag knappt tänka på skiten, men så fort jag stannar upp så finns det där, osäkerheten. Jag ska bli av med den, och om du så mycket som rör mig till helgen så går jag, idiotfan! Jag önskar att allt var så mycket lättare just nu, det är typ bara i skolan som det funkar, idag var det riktigt roligt. Halva klassen borta och dagen gick sjukt fort, jag som egentligen hatar måndagar. Nä det var helt okej idag faktiskt.

Lyssnar på lite gamla låtar nu, försöker få inspiration, men till vad vet jag inte. Jag är så sugen på äventyr nu så jag spricker. Det är därför jag saknar gamla tider, vi var ju totalt utflippade. Jag & Linda kidnappade folk och höll på med en massa annat skit, det är kul att vi träffas igen och faktiskt, stödet jag har från dig och en del andra, det är helt ovärderligt. Jag borde vara sjukt lycklig, idiotfan, sluta hindra mig!

Nä nu ska idiotfan glömmas bort, men inte med stjärnfrukt utan med företagspluggande. Måste förstå allt denna gången. Jag ska klara det, så är det bara. Natalie = Superwoman? Aavisst! 

FRED UT!

Oh take me back to the start.

USCH & FY!
Jag var full igår, alldeles för full. Varför? Ja den enda som vet är jag, bara jag vet varför jag dränker allt med stjärnfrukt och bara jag vet att det snart är dags att ta reda på sanningen.

Jag hatar att ha problem, det är så jobbigt att gråta och så jobbigt att må dåligt, det är mycket lättare att bara vakna upp med ett leende på läpparna och vara lycklig, men det är ju inte alltid så lätt att nå denna lycka, inte med en massa hinder hela tiden, en massa telefonsamtal som bara blir så deprimerande. Jag tänker i alla fall inte stortjuta innan jag vet sanningen, jag tänker bita ihop och vara nervös, det är väl det som är meningen? Det är meningen att jag ska känna såhär innan och förhoppningsvis lättnad efteråt.

Jag har inte bloggat på alldeles för länge, det vet jag när jag har många händelser att nämna, när jag har många olika känslor som vill få utlopp. Men om vi kan lägga mina jävla problem åt sidan och nämna Malmö Kommuns problem, då hade jag kännt mig lite bättre faktiskt. Jag blir så ledsen och förbannad när jag ser SVT's "Klass 9A". Jag känner att det här är ett stort problem som har funnits länge, alldeles för länge. Vad lär sig folk som går på lärarhögskolan egentligen? Jag tror svaret på frågan är alldeles för lite! Hur fan kan en stackars tjej som går i årskurs nio inte veta i vilket land man finner London? Det är helt sjukt och jag tycker synd om barnen som går på denna skola och utsätts för denna hemska vardag. Visst, jag har inte bara suttit fint på min stol och lärt mig massor hela dagarna, men skolan finns till för en orsak och det är inte för att man ska ha kul och sitta och lattja hela tiden, det får man göra på raster och frititd. Herregud svenska lärare, SKÄRP ER! Jag hoppas på det bästa för dessa barn och ungdomar, jag hoppas att det blir bättre och alla ska veta att det inte är barnens fel, absolut inte. De har inga inlärningssvårigheter och det är helt enkelt skolan och lärarna som kräver för lite, som sätter för låga mål och som inte bryr sig tillräckligt om framtiden för barnen. Jag gick inte på världens bästa skola, vi hade skitlärareOxievång också och ännu mer skit är det nu för min stackars syster, men en sak kan jag säga och det är att med ett väldigt bra elevråd, den bästa kuratorn som finns och med ett fåtal riktigt pedagogiska och duktiga lärare funkade det ändå. Sen kan jag bara tala för mig själv, men jag tror verkligen att många upplevde tiden på Oxievång som både lärorik och rolig, i alla fall då jag gick där. Hösten 2003 till våren 2006 var de bästa tre åren i mitt liv, utan tvekan.

Nä nu tror jag det blir glass och en massa tänkande från min sida.
Hur gör jag nu? Jag vill bara sjunka ner genom golvet och försvinna.
Hjälp?!