If you never try you'll never know.

Jahap, jag kan inte slita mig, I edmit it. HAHA! Njä men nu var det ju så att frullen är avklarad och jag ringde då Honeybuum och han har precis vaknat. Nämen tjena datorn vad ska du göra halva dagen liksom? Ja nu ska den umgås med mig i alla fall. Muhahaha. Glömde även berätta att vi har bestämt oss för att gå ut nästa helg, men jag vågar inte chansa som jag gjorde förra helgen, så om där är någon som läser detta som tycker att hon har blont hår och är relativt lik mig, asså typ ja, är blond, så får hon gärna höra av sig ;D Jag måste ut, det va sjukt kul förra helgen och förhoppningsvis så hänkar många denna gången. Hoppas skolveckan går snabbt, men det brukar den göra. Oftast. Ska i alla fall inte äta BK-mat, NEVER! Jag ska sluta med det helt mitt i veckan, sånt skit får tillhöra helgen från och med nu.

Jag tänkte på allt jag gjort under lovet och att det måste varit rätt mycket eftersom det har gått alldeles för fort! Jag vill ha mer lov, men om fem veckor är det ju påsk läste jag i Tess' blogg, så jävla uppiggande att veta ;D Yeah! Fem veckor går fort, right? Hahaha, ja det måste det göra! Sen är man bjuden på två fester redan, en den 17 mars, typ Christoffer från Honeybuums gamla klass fyller 20 och hans flickvän 18. Sen är det Bine som har 20-års fest i slutet av mars eller början av april. Ska hitta de bästa presenterna! HAHA! Jag är fan grymmish på det! Aja, det är ett tag till så vi får se vad det blir ;D Nu ska jag bara leka vidare och vänta på segot som säkerligen ska fixa något på bilen först, BLÄ! - Aurevoir!

Mitt sportlov!

Fredag; Shoppad skor och kollade handboll i Lund.
Lördag; Handlade presenter, var på kalas och sen Inkonst på kvällen/natten.
Söndag; Tränade extra inför tjejmässan och sen movienight hos Honeybuum.
Måndag; Var i Staffanstorp hos Honeybuum och sen chill med mig själv, hos mig själv.
Tisdag; Dansade på tjejmässan, var i stan lite med Lindsjö och kollade handboll i Skurup.
Onsdag; Dansade på tjejmässan, tränade och var med Honeybuum. 
Torsdag; SNÖSTORM! Var i Svedala hos Honeybuum och sen chill med mig själv, hos mig själv.
Fredag; Movienight här hemma. Pizza + två filmer + godis = GREAT!
Lördag; Lekte med Ica, hade tekalas m.m. och sen bio med Honeybuum & Eli.
Söndag; Var med Honeybuum och sen chill med töserna.

Sunday bloody sunday.

Jag vill börja gråtadeprimerad jag är, det är söndag och lovets sista dag. Detta betyder skola imorgon och jag pallar verkligen inte med det. Massor med prov ligger och väntar, blandat med ångesten för att jag saknar Oxievångs chilla korridorer med en massa skratt och ärligttalat hade jag kunnat leva med dess jävla bränder som ändå inte existerad when we ruled the school. Nä, jag är så trött på allt!

Igår var vi på bio och jag kan härmed meddela att Tenacious D, SUGER! Asså de måste varit höga när de skrev manuset och spelade in filmen, så vissa scener var balla men asså det ena överträffade det andra i kampen om världens töntigaste scen. Så vill man se Jack Black i en äkta tönt-film så är väl denna att rekomendera. Roligaste meningen i filmen var; "Let's go swimming in the strawberry-river."

Jag har duschat, sminkat mig och fixat mitt hår. Ska bara äta frulle och sen får vi se vad denna söndagen bjuder på. Allt jag vet är att jag ska se One tree hill med tjejorna vid sju ikväll. - På återseende!

All the lights that lead the way are blinding.

När allt folket har gått hem och jag sitter här kvar. Haha, nä men jag & Ica hade te-party, kollade shoes on internet och lyssnade på Oasis. Nu har hon gått och Honeybuum will soon be here to pick me up. Bian ikväll ju. Jahap och jag är ännu en gång ovän med mina päron. Hur lyckas jag? Ja asså jag vet inte, men det är inte så jävla kul. Massa moraliska undervisningar av folk som verkligen inte ska snacka. Ahrg det står mig upp i halsen. Jag är inte som er eller som ni vill att jag ska vara, just accept it!

Nä asså jag längtar sjukt mycket till 18, kan göra vad jag vill, bo var jag vill och inte alls behöva lyssna på deras lektioner om livet. Jag kan bara stänga av öronen och skita i de. Himmelriket!

För att pigga upp alla andras, och även min, lördag följer här en rätt så rolig historia, enjoy;

Min underbara flickvän och jag har varit tillsammans i över ett år och vi beslöt oss för att gifta oss.Det var bara en liten grej som störde mig. Det var hennes vackra lillasyster. Hon var 22, bar tajta shorts och var ofta utan bh. Hon böjde sig ofta fram när hon var nära mig, och jag fick alltid se mer än jag önskade av hennes privata delar. Det måste varit medvetet, hon gjorde det aldrig i närheten av någon annan.

En dag ringde lillasystern och bad mig komma över för att se över bröllopsinbjudningarna. Hon var ensam när jag kom dit, och hon viskade till mig att hon hade känslor och längtan för mig som hon inte kunde komma över. Hon sa att hon ville älska med mig bara en gång innan jag gifte mig och tillägnade mitt liv till hennes syster. Jag var i chock, och kunde inte säga ett ord. Hon sa "Jag går upp till sovrummet, och om du vill ha en sista vild svängom, bara kom upp och ta mig." Jag var som förstenad när jag såg henne gå uppför trapporna. När hon kom ända upp drog hon av sig trosorna och kastade dem nedför trapporna mot mig. Jag stod där en stund, sen vände jag om och gick rakt mot ytterdörren. Jag öppnade dörren och gick mot min bil. Men ser man på, hela min blivande stod där ute och klappade händerna. Med tårar i ögonen kramade min styvfar mig och sa "Vi är verkligen glada att du har klarat vårt lilla test, vi kunde inte önska en bättre man till vår dotter. Välkommen till familjen!"
Och moralen i den här historien är; Förvara alltid dina kondomer i bilen.

Sooner or later it'll all be gone.

Lördag idag. Snart är lovet tyvärr slut och man måste ta bussen varje morgon till fakking borgar. Arhg, läx-kåta lärare, nonchalanta människor och annat mög har skolan att bjuda på. Mmm men tack så mycket, liksom what did I do to deserve this? Shitface vad jag saknar OV ibland. Men jag ska klara 2,5 år till. Sen är man fri. Idag ska jag inte tänka på skolan alls utan jag ska va med min underbara Ica, haha hon kan man INTE handla mat hos, asså om ni undrade. HAHA! Vi ska hitta på skojsiga saker, tralala, sen ska jag på bio ikväll med Honeybuum & Eli, kanske fler, vi får se. Wonder which movie vi ska se, men jag tycker jag ska få bestämma denna gången i alla fall. GIRLPOWER! Men vi vet alla att that's not gonna happen.

Imorgon ska jag se One tree hill med alla tjejorna också. Ska bli riktigt mysigt. Första gången på länge som jag inte tränar extrasöndagar. YES! Haha. Nä men det har varit rätt segt att träna extra. Och nu är alla uppvisningar över och vi får ta nya tag, nu är det ju samban som gäller, jeeej.

Nobody knows the rhythem of my heart,
the way I do when I'm lying in the dark,
and the world is asleep.
I think nobody knows, nobody knows.
Nobody knows but me.


- Aurevoir!

When anger eats your heart away.

You don't know how sick you make me.
You make me fucking sick to my stomache.
Everytime I think of you I puke.
You must just not know-ow-ow-ow-ow-ow-ow.
You may not think you do, but you do.
Everytime I think of you I puke.

Jag vet nästan inte var jag ska börja. Det är nog bara en sån dag idag, en dag då jag kan känna hat mot så många. En dag då jag ser människor för vad de verkligen är. And it makes me sick! Jag är så arg och skulle vilja kasta te-koppen som står bredvid mig åt helvete. Jag kan inte förstå hur en gammal vän kan skriva så, säga så och bete sig så. Och jag kan inte förstå hur nya så kallade vänner kan vara så nonchalanta. Ja där valde jag nog rätt ord faktiskt. Jag kanske inte borde skaffa nya vänner. Jag kanske ska isolera mig själv. Jag orkar inte vara sårbar, vilket man tydligen är hela tiden. Jag är så jävla trött på allt bara. Fika ni i stan utan mig, skaffa du nya, vuxna vänner och snälla, don't show up on mina uppvisningar. Allt detta gör ni ju redan. Struntar i mig. Jag tror jag ska hålla mig till det jag har och inte söka nytt.

- Fucking Goodbye!

Boys are stupid, throw rocks at them!

AHRG! Ibland skulle jag bara vilja skrika högt så att alla hör. Fy fan, här har man suttit vid datorn som en nörd, gjort vid sig som fan och väntat på att ens pojkvän ska ha sovit klart efter att ha jobbat natt. Man har grubblat över vilken film man ska se på bian och var man ska äta ikväll. Sen när man ringer och väcker honom halv fyra säger han att det passar mycket bättre för honom imorgon och att han måste fixa däcken på bilen. JÄVLA AS! Vad fan ska jag nu göra då? Asså ibland hatar jag att älska någon så mycket, man kan fan bara bli sårad. För helvete, killar, tänk innan ni öppnar käften och förstör en hel fredag!

Boys are stupid

As I turn my back and walk away.

Jag måste lägga allt bakom mig. It's never comming back, those days are long gone now.

Jag minns när jag prentat in hela Bascet Case och stod på sockan för audition till FFÄ. Jag minns när jag slog vad med Dennis om vem som skulle klara det först. Jag minns det oskyldiga förhållandet som kanske skulle stannat vid vänner eftersom det tog slut så snabbt. Jag minns nyår när jag träffade alla igen. Jag minns alla handbollsmatcher ihop med roadtripsfreaksen. Jag minns alla lögner för att få komma ut ur huset på lördagkvällarna. Jag minns alla bror-och-syster-turerMaxi. Jag minns när alla grattade mig efter den första april, happiest day of my life. Jag minns när sommaren kom och jag gick på alla studenter och var en fågelvän till alla. Jag minns home aloneGymnasistgatan. Jag minns alla stranddagarna. Jag minns den ballaste meningen; "Kaen intä hjäelpa deät". Jag minns hur det var tro, hopp & kärlek.
Jag minns hur bra allt var och jag minns hur allt slets ifrån mig.

Gymnasiet
kom och visst är det okej, men det handlar inte bara om skolan. Fritiden liksom, det är samma sak hela tiden. Kanske är lite mitt fel men det känns som mina händer var bundna och inte kunde stoppa hur allt försvann. Allt jag har nu är töser som jag alltid kan räkna med och som alltid kan räkna med mig. Jag har en kille som tar sönder mina byxor, haha, nä men en pojkvän som jag kan lita på och som blivit min bästa vän. Ikväll blir det nog bian med min Honeybuum och kanske hans vänner. Annars blir det just us two, men det är inte direkt hemskt så det gör inget. Hoppas på romatisk middag innan bian eftersom han jobbade på alla hjärtans dag. Antagligen sover vi här inatt och imorgon kanske det kan bli utgång?

Nu ska ta ett bad, hitta lite kläder att sätta på mig, fixa till håret och sminka mig. Ska lägga tid på mig själv och vara riktigt ego eftersom det obviously är väldigt tillåtet i denna världen och jag är det alldeles för sällan.
Arrivederci!

When you're entitled to an excuse.

Är mäkta upset, kan inte fatta hur korkat allt är. Får stå ut. There are greater things in life, much greater things! Längtar nästan till allt blir normalt igen. Inte för att jag vill ha skola och en massa läx-kåta lärare, nä för att jag inte pallar sitta här och grubbla. I'm over you and I'm done being nice for nothing!

Har äntligen hittat en bild på mina skönheter. Jag har ett par sånna här, (riktigt stolt är jag). Så nu glider jag runt på stan i ett par übersnygga dojjor. Känn på den du, fakkår. Tralalalala ;P Nu tänkte jag avnjuta min kalla oboy och ta en toffifee, kanske t.o.m. gå och lägga mig. Snart Sex & the city ju, det måste jag se. 
Just remeber one thing; jag har snyggare skor än du! Men det är lugnt, någon gång måste man förlora i något, eller hur? Nu råkar det liksom vara din tur. Haha, nä men allvarligttalat visst är de heta.

God kväll!

Schnyggo-skon

Oberoendeframkallande.

Haha okej, sue me Timbuktu, men jag var tvungen. Jag diggar singlen som fan, får antagligen lyssna på albumet imorgon, ska bli spännande. Tror säkert att det är bra i alla fall, det brukar your work vara.

Nu över till något helt annat; SNÖOVÄDRET! Säkerligen har dööö många skrivit om detta, men nu är det min tur, haha! Jo, min kära pojkvän hämtade mig vid åtta imorse efter jobb och då sa de bl.a. på radion att all buss- och tågtrafik i hela Skåne var inställd tills vidare och att 179 bilolycker hade inträffat, (säkert fler nu), dock inga allvarliga personskader. De berättade också att en stor fetto bärgningsbil kört av vägen utanför Svedala, (dit vi skulle), och att en annan bärgningsbil fått dra upp den. Lät rätt kul när bärgnings-gubben sa till oss ovana Svennsons att tända brasan och inte under några omständigheter gå ut, oooops! ;D

Nu har jag tagit ett varmt och skönt bad med mig själv, buhuu, och sitter här vid datorn. Vad ska man hitta på? Träningen var inställd idag och imorgon är det fredag. Ja, jag tänker inte ha ångest för jag sitter inne, gubben på radion sa ju åt mig. Haha, nä det får bli något påhitt imorgon, funderar på middag+bio i stan, men jag vet inte. Hoppas det blir något i alla fall. Ingen mera snö alltså!

BYE ALLA ANDRA INSÖADE SVENNAR!

If only the sun could shine again.

Grymt mycket snö, grymt mycket ont, på både insida och utsida.

Jag är så trött, jag känner det i hela kroppen, den skriker att jag inte orkar mer. Jag orkar inte mer snö för jag vill ha vår, jag orkar inte mer ekonomi-snack när jag clearly inte har en bra sådan och jag orkar inte ha en massa när-det-passar-mig vänner. Jag har en del som inte är sådana och det fick de höra igår, hur mycket jag älskar de för att de bryr sig när det väl gäller. Men sen är där de som inte får höra vilka skithögar de är. Eller kanske tar jag i, men egentligen inte, det är så jag känner! Har ont i benen och fötterna, i hjärtat och själen, när ska solen börja lysa igen? När ska allt bli bra? När ska allt fixa sig? Jag väntar.

Tjejmässan-uppvisningarna har gått bra, fast än vissas stöd har uteblivit. Så får det vara helt enkelt. Idag ska det tränas, men egentligen har jag ingen lust, men jag sviker inte, I'll be there.

Får bli Girlylicious-night tonight. Ska nog träffa Ica, Lindsjö, Zäta & Chrelan. Cim kunde inte för hon hade inte sleepat very much, tråkigt. Vi får se om det blir något annat påhitt med henne denna veckan. Lovet har inte direkt blivit som jag tänkt mig ju, men vad blir någonsin det? Höjdpunkten var ju i lördags, får se om något lyckas överträffa. Men om det ska gå kan jag ju inte sitta här mer, så aurevoir everyone!

Dunka-dunka weekend.

Upp och ner, ut och in, ja dessa tre fjuttiga dagarna har jag varit med om mycket. Migrän, 50-25
i handbollsresultat, kalasfixande, guests, inkonstmazetti och falafel no. 1 mitt i natten. Det har varit en berg-och-dalbanehelg med mycket dunka-dunka. Helgens höjdpunkt var lätt igår och det kan stämpeln som vägrar gå bort från handen bevisa. Jag tror där står "The rumble", men jag är inte helt säker.
Kul var det i alla fall, bra musik och många ansikten som man kände igen.
 
Idag känner jag typ för en fika i stan med honeybuum, men han vill hellre pilla med bilen. Är den snyggare än vad jag är? Asså man börjar ju undra. Har i alla fall fixat mig så det blir väl att vänta tills han vill hitta på något. Hoppas bara att det inte dröjer alltför länge.  I'm fucking skit-bored!

Idag ska jag även träna, vi ska ju dansa på tjejmässan; BE THERE! Haha. Det ska bli kul, hoppas fan det går bra. Men det gör det alltid med vårt gang. Vi har även döpt oss, jag kom på det fyndiga namnet (?) ”Shake”.

I fredags köpte jag även nya skor, sjukt snygga. Har tittat på en liknande sko från Vagabond i fast i svart och sen har jag även tittat på en typ tygsko från Cheapo, men denna är liksom en mix av Vagabond-skons modell och Cheapo-skons mönster. Well, I just fell for them. Får dra mig nu, återkommer med more new stuff since I have ett najsigt lov denna veckan. Så aurevoir for now people - take care.

I've been thinking about all the possibilities.

Lyssnar på Christina Aguilera ft. P. Diddy - Tell me (8) Stört skön danslåt. Vill verkligen partaja i helgen. Och just när man sitter här och drömmer sig bort skriver Bine ett förslag, utgång på lördag. Ahh, vill lätt. Kommer bli tajt, redan två kalas, ett för syrran och ett för Andreas brossa. Men jag ska föreslå det för älsklingen, snälla säg ja. Haha, toffla lite, bara lite (a) Jag vill, jag vill, JAG VILL!

Är sjukt uttråkad. Ska snart sticka och dansa, snart. Lide drygt att sitta på bussen helt själv, B-O-R-I-N-G! Någon som vill hänka på? Nä, trodde inte det heller. Aja, får börja packa. Håll tummarna på att jag får sippa på lite sånthär gott på lördag, iiiih ;D Jag lovar, lite malibu och jag dansar all night long baby!
PUSS PÅ GUMPEN!

Malibu drink

Let's end this before it even begins.

Idag har det varit segt. Hade sovmorgon, men var ändå totalt död när jag vaknade. Örk för skolan. Började med läxförhöret i kemin som gick sjukt bra. Hihi. Hade franska och andra tråkiga ämnen också. Lämnade åter igen in valet inför tvåan. Haha! Nu blir det SP-EK, specialidrott A, forts och Italienska steg 1 som individuellt val, (ska ha två st.) Som språkval valde jag Franska steg 4, ska prova gå lite, men fattar jag ingenting så skiter jag i det och läser bara Italienska. Tycker det är väldigt smart valt faktiskt!

Som jag sa var skolan seg, därav denna fina bild på min colaburk. Satte den så på kanten ni vet, blev värsta paparazzi-moment vid automaterna, okej nästan i alla fall. HAHA! Fotografen här är moi.

Ikväll är det träning igen, jeeej. Känns alltid lika härligt efter ett riktigt hårt träningspass. Måste plugga franska också, haha dock inte så många glosor, eller hur Ivana? Lalala. Nu ska jag fortsätta att beundra rosorna Honeybuum gav mig igår och käka godiset som jag också fick. Seize the day, aurevoir!

CocaCola

When you need someone to need you.


Tränat, svettats och kämpat. Samban ska sitta där sen! Skulle ta upp mobilen efter träningen och trodde inte att någon hade ringt, och om nu någon hade gjort det trodde jag bara att det skulle vara någon typ ointressant. Haha! Nä men det var kul att talas vid. Väl hemma kastade jag i mig lite mat och satte mig vid tv;n. OC stod först på listan. I reklamerna har jag satt ihop lite önske-outfits inför sommaren och alla dess olika tillfällen, ni hittar de längre ner. Allt är från topshop, (lovelovelove), förutom de turkosa friis-skorna och cheap monday-jeansen. Måste verkligen ut och shoppa, going crazy here. Haha! Längtar som fan till helgen och lovet nu. Vill ha movienights och en massa fikor i stan. Aaaah, ska shoppa mycket också tror jag. Det är verkligen bara att slå en pling om du pallar hänka på! - Salut!

'Cause that's really all I can do.

Det är alla hjärtans dag idag, det märktes imorse, ja asså inte bara för att syrran fyllde femton och numera är moped- och byxmyndig, men även för att min schnyggish körde mig till skolan. Iiiih tack ;D Vi hade uppsatsskrivningen direkt och efter det utforskade vi vår fint pyntade skola. Haha, pusstriangeln var bäst! Eller vad säger du Therese? POSSAAA MAAAJ!

Idag ska jag träna och sedan hem för att duscha och glutta tv. Ska kolla igenom den piss-enkla naturen också. Men det största är att jag ska se FYRA tvprogram, yes I'm alone. Känner mig helt deppigt singel. Ändå som fattas är ett helt paket glass ju. Haha, nä men har man en hårt arbetande pojkvän får man ta det. Minns förra året så himla väl. Skickade ett alla hjärtans dag-kort till Andreas. Det var verkligen nervöst, hihi. Töntigt kanske, men för varje steg man tog visste man ju aldrig hur reaktionen skulle bli. Sen kommer jag ihåg när jag satt här med Vivi & Ica och såg "Stockholm Boogie". Sjukt bra film och sjukt bra sällskap. Det var samma dag som idrottsdagen och vi hade varit på Bellevue. Efter filmen följde jag & Vivi lilla Ica till Tågstationen och då hade den precis brunnit upp. Sen belv jag & Vivi jagade av osynliga monster. HAHA! Fy fan vad rädda vi var. Har aldrig sprungit så fort. Ja den dagen var minst sagt intressant.

Vet inte riktigt vad jag hoppas på idag. Man ska ju aldrig hoppas för mycket. Men liksom ett gulligt sms kan vara lika fint som tio röda rosor. Frågan är vad man får om man får något. Tihi, nu ska jag sluta spekulera. (Psst; Vill ha den röda friis co. väskan). - Aurevoir!

What you couldn't do I will.

I'm sorry for who I am and for what I've become. But I can't be sorry for both of us.

Ibland känns det som isolation, som om jag väljer det själv. Och visst jag väljer om jag ska snacka, vara tyst, skratta eller gråta. Men när man då väl öppnar käften och säger något så är bemötandet det som gör att jag stänger den lika snabbt. Är detta mitt eget fel? Asså jag tror inte det, jag tycker väl bara att man bemöter folk på ett visst sätt och i alla fall låtsas vara lite intresserad. But hey that's me. Ibland provar man ju att vara tyst hela tiden men då får man bara en massa frågor om varför och vad ska man då göra? Skrika att man inte gillar sättet man blir bemött på? Njä asså det är knepigt. Jag behöver prata ut och just nu är där inga öron, i alla fall inga som har intresse nog att svara artigt och låta en veta att de hört vad man sa.

Vi diskuterade olika sommar-festivaler i skolan. De största är väl Roskilde, Hultsfred & Sweden Rock. Eli skulle ju till den sistnämde och Andreas ville med. Men ärligt talat lockar de andra två mer för mig. Jag vet att Hardcore Superstar ska spela på Sweden Rock, de är rätt sköna. Red Hot Chili Peppers ska spela på Roskilde och Timbuktu samt Ozzy ska spela på Hultsfred. Men jag känner att där ska vara många artister som jag vill se för att jag ska åka. Jag önskar att jag var på Hultsfred förra året när kent var där. Aaah det hade varit paradiset. Men nu var jag inte det. Kanske de kan komma igen, för min skull? (a)


Just between you and I.

You can stand in a crowd full of people and still feel so lonely.

Tisdag. Det har varit en slapp dag i skolan, lång lunch, men ändå var jag sjukt seg när dagen var slut. Jag tål inte luften där, den suger ut all energi från mig. Skönt med lov nästa vecka. Får se vad lovet bjuder på, förhoppningsvis en och annan fest och lite mysiga fikor i stan m.m. Gash vad jag längtar!

Jag känner mig lite deppig, det har kanske med vädret att göra. Duggregn tjugo i åtta på morgonen och sen kollektivtrafik i drygt 40 min. Nä håll med om att det kan bli bättre. Sitter här och vet inte riktigt var jag ska börja. Måste strukturera upp hur jag ska skriva min uppsats imorgon och sen ska jag räkna ikapp matten hade jag tänkt. Allt är bara så segt. Vill sova, eller i alla fall krypa ner i sängen och glutta tv.
Imorgon
ska det bli tv-tittande för typ en vecka, haha! Girlylicious!

Sippar på mitt te och hoppas att du ska ringa. I need someone to talk to. Får väl vänta ett tag. OVER&OUT!

131854-6

The only thing we share is the same sky.

Febrilt smsande. Okej, not really. Men nog till att jag måste blogga av mig. Why am I this happy all of a sudden? Jag vet inte ärligt talat. Kan vara att det snart är lov, eller att onsdag = alla hjärtans dag. Fast i för sig fyller syrran år, kul för henne, men jag måste se henne öppna alla presenter. Ja, jag är lite avis. Jag ska dock spendera alla hjärtans dag själv, hmm ska bli intressant. Tv;n lär bli varm eftersom det är OC, Lustgården, Men in trees och Top Model. Ska dessutom köpa 5000 g. choklad eller nått och bara sörja. Nä asså det finns ju en acceptabel orsak till att jag ska sitta själv, men det är ändå hemskt. Ellerhur? Jag vet hur ni känner er singlar, men last year var jag faktiskt en av er.

Har inte skickat några rosor genom skolan. Nä, liksom vem skulle jag skicka till? De som inte sänder julkort till mig? Eller de som redan tagit studenten? Nä ni ser själv, det håller ju inte. Trycket här nedanför är det som är på I <3 borgar-tröjan. Jag är stolt ägare av en, haha! Schnyggosexiiiigt! ;D
POSSA MAAAAJ, BAAAAJ!

Why can't I breathe whenever I think about you?
Why can't I speak whenever I talk about you?



I can't get used to it.

- "I don't belive there's a thing called Bisexual. It's just a lay over befor homo-town."
- "Isn't that right next to Ricky Martin-ville?"
Haha, rolig diskussion från "Sex and the city"

Jag kan verkligen inte vänja mig vid allt. Att gå hem själv från bussen. Att inte latcha runt på OV längre. Att inte ha FFÄ-repningar. Att inte sitta och hålla elevråds- och styrelsemöten.
JAG SAKNAR DEN FINA BLÅA VATTENKOKAREN!
Okej, det är ju inte riktigt den jag saknar mest, men jag saknar för mycket. Varför kan inte vissa saker bara vara likadant alltid? Visst det hade varit tråkigt i längden men är det för mycket begärt att man ska fortsätta vara bra vänner med sin gamla klass? Om nu 9b lyckades så bra, vad hände med 9a?

Jobbig måndag idag, som alla andra. Har läxor i veckan men den ser ändå ut att vara rätt chill. Sen har jag och Ivana våra små knep, haha! Fick min I <3 borgar-tröja idag ;P Den är fin (a) Ska ha den på onsdag, ja man är ju så illa tvungen enligt Erik så. Men det kommer se rätt coolt ut om typ halva skolan har vars en på sig. Det blir typ 750 pers. HAHA! xD Nä nu ska jag gå, avslutar med orden FUCK YOU! och det riktar sig till; Egon, manipulerande killar/tjejer, läxkåta lärare och respektlösa människor i allmänhet.

Honestly tell me that it's over.

Jag vill att det ska vara över, ensamheten då. Ja asså var fan tog alla vägen? Jag vet att jag är kvar, jag sitter här med saknaden och minnena. Så vill du komma och vara min vän igen så får du det, men låtsas inte att det är jag som förändrats, för så är inte fallet. Det senaste året har det varit många som lämnat och detta är väl till er alla. Jag kan inte hjälpa att jag känner såhär, det bara är så.

En vän som iallafall är värd mer än guld är Cim. Det är verkligen synd att vi inte träffas så ofta, men vi båda kämpar på vars ett håll med skola och träning. Sen har ju Cimelimsan en pojke nu, vilket man själv haft länge, men det ska gå att träffas ändå. Nästa helg hoppas vi på någon lucka, aiiiight?

Helgen har varit tuff. Fredag var det middag i Staffanstorp med fam. Rosenlind/Evander + en annan familj som är bekanta till dem. Det var trevligt och det blev sent. Igår hade jag först konfisar sen var det handboll för hela slanten. Efter detta dammade jag mitt rum medans Honeybuum satte in nya högtalare i bilen. Vi åt och stack sedan till Limhamn och hyrde film med Eli. Jag somnade när den andra filmen var igång och även här blev det sent. Vi var hemma vid halv tre. Idag var det först kalas i Staffanstorp och sedan träning. Efter detta tv-tittande/snack med Cimsan. Nu sitter jag här med en massa tankar och en är en gnutta nedstämd. Får skylla på att det är söndag. Ska in i duschen nu och sedan slappa lite. TAKE CARE!

Your misery and hate will kill us all.

Torsdag idag, detta betyder fredag imorgon. Yippijajaj! Till helgen ska jag lyckas klämma in tjejerna, filmkväll med gamla naturare från petri, asså Honeybuums friends, samt att jag ska träna inför tjejmässan. Pheew vad jag har att göra. Har dessutom konfisar på lördag morgon och sen är det handbollstittande mellan typ ett och fyra. Ja, helgen lär vara över innan den ens börjat.

Jag har hjälpt många med valet inför tvåan och är slut i hjärnan. Det lär borgarskolans ledning bli med när de läser våra valblanketter. Haha, enjoy fakkårs. Det är ert fel att ni fakkade vår språkval!!!

Ska luncha nu med esspejettbej. OVER&OUT!

I wanna burn this film, you alone with those pills.

Jahap, ny morgon, ny dag = some new heavy shit! Söker massa statistik på internet, jeeej. Fast det är roligare än att lära sig om ordklasser och sånt där mojs. Hurra för Björn idag alltså? Efter detta är det en Marga-lektion, ohno! Orkar verkligen inte idag. Kan inte hon få inflis eller nått?

Träning och pluggning ikväll. Franskböckerna ska öppnas. Har väl nämnt innan att jag inte tycker om glosor särskilt mycket? Inte i ett steg 3-språk i alla fall. Nä förhoppningsvis blir det danska steg 1 nästa år. Ska lämna in valet inför tvåan idag, blev SP-EK, specialidrott A - forts. som individuellt val, inget språk utan danska steg 1 som utökad kurs istället. Får se hur det går alltså.

Nu är jag utråkad, ska ta upp luren och lyssna på musik, lalala. La in nya låtar igår mannen ååh sånt. BYE!

En snabbis?

perversa ungdomar/tanter/gubbar. Jag menar en snabb blogg. Snart hämtas man på skolan så just nu hänger jag på biblioteket som en jävla IB-nörd. Aja, ska ta och berätta om min dag. Engelskförhör imorse kl. 8:15, weei, or not, Matte ett tag som det inte jobbades så effektivt på och sist men inte minst företagsekonomi, haha jag tror Olle gillar mig nu (a), jag fick svara och skriva på tavlan. Hihi. Jaja sen var det subban med Sara T, Izzi, Filip och Therese. Vi satt och diskuterade om hur många kändisar vi kände, haha kände och kände but anyway, det var trevligt, som alltid. POSSA MAAAAJ! Efter detta kommer vi till tapp tapp-Ranko som lider av inflis, så synd, or not. Vi hängde i gymnastiksalen och snackade SKÅÅNSKAAA. Tro mig, we rock! Så nu töntar vi oss i bibblan med brist på idéer. Men vi har ändå åstakommit mycket idag, hurra för oss! Fast det lyckas vi iförsig alltid göra.

Ikväll blir det myspys. Jag mår bättre nu, fått pratat ut med Tellan. Tack för du lyssnar. Måste damma rummet med, ja min mamma tjatar. Sen ska det göras matte och svenska, iiih vad kul. Nä, det blir väl att man gluttar teve med älskling och bara njuter av sällskapet. BYE!

Is it worth it?

Jag vet inte. I don't know. Je n'ai sais pas.

Det finns nog många ord i världen som kan beskriva vem och hur jag är, men inte lika många som kan förklara hur jag känner. Jag hatar att vara ensam för då tänker jag bara en massa. Jag undrar bara om allt jag gör är värt att offra allt för. Okej, nu blev det en stor mening, men hur ska man säga det? Gash, jag vet varken in eller ut längre. You messed up my head, and you know it. Nä alla dessa tankar får försvinna nu, för jag har inte tid. Jag ska skratta och le. Ta dagen som den kommer och fånga den. Jag ska skita i allting som lägger sig som små glasbitar framför cykelhjulen och alla stenar som kastas mot mitt glashus. 

Idag var det EspressoHouse-mys med freaken från SP1b, (min klass) ;D Love you guys, haha jag & Alex har en bögkompis, haha, raaaor ;P Haha och till vår stora förvåning har dessutom Sara's cykel gått och blivit lesbisk, ja hon hade lebbsex med en annan tjej-cykel. ;O Nä men seriöst guys, you make my day!

Nu börjar jag bli hungrig, men jag har mycket att göra. Engelsan ska läsas, Svenskan ska skrivas och Matten ska räknas. Fuck jag har företagsekonomin också. Ja, ni ser själva. Nu får jag avrunda. Aurevoir!

Words don't come easy.

Skuld, men ingen ångest. Tårar, men tom på tankar. Sitter här, fina kläder på, plattat hår och maskara i hela huvudet. Frågar någon mig varför har jag inget svar. Jag ska börja tänka, så fort hjärnan fattat vad som hänt, för hjärtat fattar. Så långt är kroppen med. Inser allvaret? Nä.
Imorgon börjar skolan igen. Intressant helg. Intressant vecka? We'll see. Så länge får Deatch Cab For Cutie dåna ur stereon, tillsammans med Wyclef Jean ft. Mary J. Blidge - 911. Some of you may understand, some of you may not. Nu ska jag klippa håret och se hur det blir. Vet en som lär tycka om det.
Oh yes I need you. <3

If death comes for me tonight girl,
I want you to know that I loved you.
And no matter how tough I would appear,
only to you I would reveal my tears.

So tell the police I ain't home tonight,
messing around with you is gonna get me alive.
But when I look into your eyes, man,
your worth that sacrifice, yeah yeah.

If this is the kinda' love that my mum used to warn me about, man,
I'm in trouble, I'm in real big trouble.
If this is the kinda' love that the old folks used to warn me about, man,
I'm in trouble, I'm in real big,
I need ya'll to do me a favor.

Someone please call 911.
(Pick up the phone yo).

Tell them I've just been shot down,
and the bullet's in my heart.
And it's piercing through my soul.
(I'm loosing blodd yo).
Feel my body getting cold.
(So cold, so cold)
Someone please call 911.
(Pick up the phone yo).
The alleged assailant is five foot one,
and she shot me through my soul.
Feel my body getting cold.

So cold.
Sometimes I feel like I'm a prisoner,
I think I'm trapped here for a while, yeah, yeah.
And every breath I fight to take,
It's as hard as these four walls I wanna break.

I told the cops you wasn't here tonight,
messing around with me is gonna get you alive, oh yeah, yeah.
But every time I look into your eyes, man,
it's worth the sacrifice.

If this is the kind of love that your mum used to warn you about,
Mary, you're in trouble, (I'm in real big trouble).
You're in real big trouble.

(Lord knows I'm in trouble).
If this is the kind of love that the old folks used to warn me about,
I'm in trouble, I'm in real big trouble. I'm in real big trouble.

You got anything to say girl?
Someone please call 911, yeah, yeah.
(Pick up the phone yo).
Tell them I've just been shot down.
(Tell them I just got shot down).
And it's piercing through my soul.
(I'm loosing blood yo).
Feel my body getting cold.
(So cold, so cold).
Someone please call 911.
(Can you do that for me).
The alleged assailant is five foot one,
and she shot me through my soul.
(And he shot me through my heart)
.
Feel my body getting cold.
(he didn't care, he didn't worry, he didn't wonder).