My girl wants to party all the time (8)

Okej det ska bli sjukaste ballast i Hästveda medd ESSPEJETTBEJ! Klå det ni andra ettor ;P Nä men serreberre, I'm so looking forward to it, trots att jag bara kan vara där lördag - söndag. Men sånt är livet. Missar idoluttagningen som jag tänkt gå på också ju. Sara har i alla fall lovat mig att hon ska komma ihåg den trevliga dansen, haha! Sen om hon klarar den onykter får vi se. Ellerhur gumman, haha! Weeeei...

Idag är det träning vilket det även är imorgon och på torsdag. Suck och jag som är så trött och har så ont. Ja det blir besök hos Balsam Abdulsahab, (stavning?), imorgon. Får se vad som måste göras med höften.

Jag måste börja plugga idag med. Ska läsa Hamlet till sidan 199, är på 124 nu =/ Sen ska man svara på några frågor till Engelskboken. Franska ord är det till torsdag och sen ett fettoprov i Natur till fredag. Ja välj borgar eller vad ska man säga alla nior? Haha, nä men skolan är perfa, men lärarna är läxkåta, minst sagt!

Nu drar jag mig, ha det grejt mate.

It ain't nothing like I love you now.

Jag saknar min älskling som bara jobbar och sliter, speciellt de veckor jag inte har så mycket skolskit, eller mjo jag har ju, men liksom mest saker som man antingen inte kan plugga till eller behöver plugga till. GASH! Fick i alla fall 32 / 50 på omtenteringen i franskan idag. HAH! Mås kan visst, hoppas det räcker till ett VG bara, jag ska ha det people, så är det bara. Efter skolan har man bara jäst, sjukt najs. Ska snart iväg och träna för tredje dagen i rad, nästan en Filip snart, (fast han simmar typ varje dag annars) ^^

Nä nu orkar jag inte filosofa längre, snart helg igen i varje fall, ska bli underbart!!! Vill ha något vettigt att göra bara, fredag = boyfriend free,call me, haha. KIDDING! Nä men serreberre, HJÄÄÄLP!

Har räknat dagarna, it's been FYRA! Sluta jobba nu nu nu!!!

If I just lay here would you lie with me and just forget the world?

Show me a garden that's bursting into life.

Okej helgen var sådär typ, mycket otrevligheter, men mycket roliga grejor också, som bl.a. Sara fixade till mig. Haha, så som; "Weeei, en gång till" och liknande. Jag menar det kan ju inte vara BARA Sara som undrar vad man egentligen gör i lumpen, typ tältar och sånt, väl? HAHA! Hur som helst. Omtumlande helg, mysigt med alla tjejkompisarna. Sen började veckan med att man fick tillbaka samhällsprovet, fick alla rätt på båda delarna vilket ju är MVG ;P Sen lyssnade man på Jan Björklund och sånt shit. Igår hade man engelskprov, fetaste grammatiken. Fick tillbaka detta idag och fick 72 / 85, vad det är vet jag inte, typ hon skulle bara sätta en g-gräns, vilket jag antagligen klarade då ju. Ja, sen är det omtentering imorgon i franska som hela vår inte-så-intellektuella-grupp ska ha. På fredag är det sedan nationella, uppsatsskrivning i engelska.

Mycket skola och ännu inga svar på CV;n. Ja det blir väl att trycka upp fler antar jag. Tio st. till innan fredag! Sen ska man hitta på något på fredag med då ens pojkvän är i skogen hos sin morfar och jag inte kan åka upp förän på lördag p.g.a. konfisarna. Jaja, jag är ju ingen mulle direkt så det är chilledill. Sara & jag får väl åka i rondeller, eller vad säger du? HAHA! Annars kan du alltid göra akrobatiska movesbilar...

Nä nu är det dags för tv + pluggning + te. Aurevoir!

When you kiss me on that midnight street.

Well well it's friday again, hallelujah. Jag hade inte orkat en dag till det vill jag lova och trots detta går jag & Sarajobbhunting med våra CV;s i händerna. Yes så är livet nu. Samhällsprov är avklarat denna vecka, skitbra! Sen har man fått tillbaka både DPS i engelska samt företagstestet.DPS fick jag VG+ på första delen och MVG på andra. I företag blev det bara VG, men va fan, jag är nöjd ändå! Med en skadad höft har jag alltså snart avslutat denna veckan och ännu en kan alltså strykas från nedräkningen till sommarlovet. Och alla jävla treor har fått sina studentmössor, screw you! (Jag är jätte avundsjuk!!!) Träningen har gått jätte bra denna veckan, bl.a. skippar vi samban och kör en helt annan, as-cool, koreografi på onsdagar och på torsdagar har vi bytat låt samt lagt till massor med steg. Stackare som missat allt detta.

Nu är det dags för mig att vila ögonen lite, hmrf, inför kvällen. BYE!

Kylle kylle.

Påsk har det varit, godis har ätits och visst har det druckits också. Väldigt omtumlande helg, halsen är slutkörd av allt, både det trevliga och det jobbiga. Både LindaBine är 20 bast, grattis! Festen hos Bine var lyckad och jag bara diggar danskar som fan! Har ätit påskmiddag två gånger och varit ensam med Honeybuum två nätter. Sen har vi varit med Eli, Alex & Sara på bio. Allt har varit trevligt värre. Haha slutscenen i Epic movie var KLOCKREN! Eller vad säger du Alex? Haha, NOT!

Jag är rätt besviken på en massa just nu. Kanske mest på mig själv. Jag har inte börjat plugga än på provet jag har på onsdag. Jag måste verkligen öppna boken snart. Sen är jag så himla arg för att jag känner att jag förstör, vilket jag egentligen inte gör. Jag är så himla ledsen att jag inte är äldre och att jag inte ens kan fixa ett jävla falsk-legg. Jag vill inte behöva åka hem och jag vill inte att Honeybuum heller ska det. Va fan jag vill att han ska ha samma möjlighet som alla andra. Förlåt förlåt förlåt!

Imorgon börjar skiten, ja det börjar redan halv nio med en äcklig Marga-lektion. Egen sovmorgon maybe? Nä nu ska jag inte vara sån, jag ska orka ta mig upp och sitta där och bli typ förnedrad.

Helgen är nästan fullbokad redan då jag på lördag ska ha tjejkväll med handbollsfruarna eftersom våra män är på lagmiddag. Ja vi är uteslutna, men trust me, de hade hellre velat vara med på allt vi ska hitta på ;P

Nä om jag skulle ta upp böckerna. Kylle kylle på er alla! - You had to be there...

Men jag har din värme kvar i ryggen.

Idag är det fint väder och jag har beslutat mig för att ha mina cityshorts. Hurra! Vi ska tydligen ha värsta påskmiddagen här hemma, öhm och vad att man får reda på det två timmar innan. NÄ MAMMA! - jag har inte hört dig säga detta förut. Sen är det en allmänt deppig vecka för mig, trots lov & sol. Fattar nothing, eller mjo egentligen fattar jag, men jag vill inte inse det bara. Så säg inget, för jag förnekar.

Lars Winnerbäck dånar ur stereon och syrran skriker att jag inte har någon bra musiksmak, men jovisst, det har jag. Bara för hon är värsta go with the flow-människan. Om det är nån artist jag vill ska komma till antingen Sommarrocken eller Ven-festivalen är det verkligen Winnerbäck. Ja eller Kent, men liksom laaajv tror jag Winnerbäck klår allt och lyllos Vivi som VET detta för hon har sett honom ;@

Nä nu ska jag dra på mig en tröja och kanske byta skiva i spelaren. HÄJDÅW!

Nothing can compare to your first true love.

Can it? Ja jag vet inte seriöst, men det måste vara väldigt svårt. Hur är det för dig? Vilket sammanträffande. Inloggning på msn just i sekunden. Jaja jag tycker gud ger sjuka tecken, väldigt sjuka tecken.

Idag är en väldigt konstig dag, både vädermässigt och allmänt. Jag har inget att göra, det är lov. För fan give me something to do. Det har regnat i lilla Oxie, men solen skiner nu. Hmm. Jag vet vad jag ville göra idag egentligen, Vivi vet med, men vi bestämde oss för att skita på det. Jag orkar som sagt inte bry mig mer.

Så nu ska jag dega, göra specialidrottsdagböcker, städa lite och sen kanske sola i trädgården. Någon som vill joina bara hojta till för jag känner mig mäkta ensam. Is this how it's supposed to be?
- Aurevoir!

Ooiah, Zlatan & jag vi é från samma stad.

Den låten får representerar min helg, där höjdpunkterna varit många. Marikas fest i lördags var överball! Jag bara älskar mina vänner som är så himla trevliga mot min pojkvän. De gillar honom och han gillar dem. Thank god eftersom jag inte vill att han ska känna som jag gjorde i fredags, bajs bajs bajs. I helgen har man alltså druckit Malibu två kvällar och sen igår var mys på högsta nivå eftersom vi firade ett år. Promenad i parken, biljard och thaimat. Så för att sumera helgen började den dåligt, blev bättre och sen bäst!

Ibland känner jag mig så out of place, men jag vet att jag har folk runt om mig som räddar mig om jag faller. Idag var det stan med Sara & Alex. Marika och hennes vänner stötte vi också på vid kanalen där jag drack årets första freezer, med en oreo muffin of course ;P Efter detta drog jag hem till Vivi och snackade länge med henne & Jonas. Honeybuum hämtade mig och vi stack till hallen. På Centrum blev man typ värsta äggad av mongolojds, så jag stack hem. Honeybuum jobbar och jag sitter här och tänker på det jag inte får tänka på. Lördag. Asså jag vill verkligen bli omtyckt, är det så jävla svårt? Jag gör allt och då menar jag verkligen allt. Nä blir det bajs igen då går jag för jag pallar inte bli granskad och jag pallar inte att folk snackar om åldersskillnads-relationer like it's a bad thing när jag sitter vid samma bord.

Nä nu ska jag lugna ner mig och krypa ner i min säng all alone tyvärr. Mys på er folk, BYE!