SKÅL & GRATTIS GUMMAN!

Jag vill gärna be om att få er uppmärksamhet någon minut nu när vi alla sitter här till bords.

Idag har vi samlats för att fira Nathalie Frantzén, kanske mest känd av oss alla som Gummsi, för att hon idag blir hela 18 år gammal. Jag tänkte passa på att hylla henne på denna speciella dag och berätta för henne och er vilken underbar och speciell vän hon är för mig.

När vi båda började i 1C som förstaklickare på Tingdamm så sa det just klick, vi fann varandra direkt. Gummsi hade redan fått sin alldeles egna hemnyckel och det blev därför att vi gick hem till henne nästan var dag efter skolan och lekte med Polly Pockets, vi satt i timmar och hade lika roligt varje gång. När vi blev ett par år äldre och egentligen skulle vara för coola för Barbies och liknande, då låtsades vi hjälpa Daniella med Barbiehusen istället, bara för att vi också var så sugna på att leka. Detta var självklart en hemlighet vi delade och tilliten till Gummsi är något som funnits där redan från början. Både i bra och dåliga stunder är hon en vän att lita på. Jag kan faktiskt aldrig minnas mig ha haft ett bråk med Gummsi, vi vet alla här inne att hon inte är någon man bråkar mycket med eftersom hennes godhet är störst av alla.

Vi har hittat på en massa tillsammans och det finns hur många fina minnen som helst. Som de gånger du dragit med mig till fotbollsträningar fastän vi vet att du är stjärnan av oss två. Eller sommaren då vårt projekt var att bygga en lådbil att köra runt i. Eller den gången vi bestämde oss för att fråga våra föräldrar om vi fick pierca navlarna och sedan gjorde det tillsammans efter konfirmationen, två smått nervösa 14-åringar var vi.

Men det kvittar om jag varit eller är nervös inför någonting, rädd för något eller ledsen över något, med dig som min äldsta och bästa vän har jag klarat och kommer jag att klara vad som helst. Och jag vill att du ska veta att jag alltid finns här för dig precis så som du alltid finns här för mig. I bra som dåliga stunder, lyckliga som olyckliga. Du kan nå mig dag som natt, det är ju trots allt bara en kilometer mellan våra hus.

Jag har någon gång funderat på hur det kommer bli i framtiden om vi har mer än en kilometer mellan oss, men då har jag kommit fram till att oavsett avståndet så har du och jag vandrat bredvid varandra i 12 år och jag hoppas och tror att det blir många fler år tillsammans. Så oavsett var vi befinner oss i världen, om det så är miljoner kilometer mellan oss, håller vi varandras händer genom allt.

Nu vill jag att vi höjer glasen och skålar för den underbara, speciella och 18-åriga Gummsi.
Skål & grattis gumman!

The old me is dead and gone.

Nu kliar fingrarna, jag har väntat längre än vanligt med att skriva. Men nu sitter jag här så nu får ni er kära, efterlängtade uppdatering. Igår blev det en snabb runda på stan efter skolan och då belönade jag mig själv med de tidigare nämnda jeansen som är otroligt snygga. När jag kom hem tog jag det lugnt och började göra vid mig inför kvällen då vi skulle fira att det varit 100 dagar kvar till studenten och UK hade hyrt Yamato för detta, men innan vi var på plats där förfestade vi hos Izzi, vilket var hur trevligt som helst. Det blev till och med så trevligt att jag tog sista bussen hem och min lillasyster fick möta mig och hjälpa mig till sängen. Min klocka ringde sex imorse och då var jag fortfarande full, jag bestämde mig för att snooza och det gick ju som det gick. Jag försov mig och vaknade bakis, (vilket i för sig inte gjorde någonting eftersom den första lektionen var inställd), så jag kom iväg lite senare och hade en lektion innan jag begav mig till UMAS för att lyssna på Annelies disputering på den avhandling hon gjort. Det är ett väldigt intressant ämne och jag fick avhandlingen så den ska jag definitivt läsa när jag har tid. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig efter det tyvärr, men jag har i alla fall haft en bra kväll. Nä nu ropar sängen på mig eftersom jag ska jobba imorgon och direkt efter jobb firas det att Gummsi fyller 18 bast. Myssöndag blir min avslutning på helgen. SMACK!

 
 

Yes you know it's true, that I just can't stop thinking of you.

Ja då sitter jag här igen och skriver i min mysiga mysdress medans högtalarna på datorn spottar ut kärlekslåt efter kärlekslåt. Självklart både sjunger och dansar jag med i min ensamhet här på mitt rum, men jag tog en paus för att uppdatera er alla. Det är onsdag och löning, jag längtar till helgen, hoppas på helgen och allt vad det innebär, ja jag nästan spricker. Det känns som att jag blottar mig för mycket om jag berättar för mycket, men jag längtar och hoppas. Get well soon soon soon.

Efter religionsprovet, (som jag för övrigt pluggade en timme till), och min körlektionen idag stack jag bort till Gummsi på John Bauer för att köpa lite produkter till mitt hår. Det blev värmeskydd och glansdroppar. Nemo hämtade sedan upp mig där så vi kunde fortsätta inhandlandet av presenter som vi påbörjade igår och vi fick även shoppat en del till oss själva. Jag köpte jättefina örngott, en snygg bolero och en sminkprodukt. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, tänkte sätta mig för att titta igenom lite psykologi och även pilla lite med projektarbetet. Har dock nyss ätit en försenad semla och den står mig upp i halsen, den var för mäktig den där semlan. Jag ska smälta denna och sen blir det plugg. SMACK!

Take my hand and never let me go.

Smile like you mean it.

Jag hoppar, jag studsar och jag tjoar. Detta var verkligen vad jag behövde, det känns som hudra kilo lyfts ifrån mina smått klena axlar. Jag älskar positiva överraskningar, (vem gör inte det liksom?). Och idag fick jag en sådan. Nu när jag både sålt och coachat samtidigt har jag inte haft en susning om vad lönen min skulle landa på. Jag har alltid haft stenkoll på säljandet men med coachandet är det annorlunda och jag har varit rätt så clueless denna gång. Jag tänkte på det för någon dag sen och kom fram till en summa jag hoppades på att det skulle bli. Jag la då upp en plan för månaden och hoppades på att allt skulle bli som jag ville eftersom jag då skulle ha gott om kosing, (känn er fria att mobba mitt ordval). När jag idag loggade in på internetbanken upptäckte jag till min stora förvåning att där var en extra tusenlapp utöver det jag hade hoppats på, woho!
JAG HAR SÅ JÄVLA GOTT OM KOSING NU! JADÅÅÅÅ!!! Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Utöver detta ytliga mår jag utomordentligt underbart. Du du du är orsaken. Dig dig dig har jag att tacka v

Nu måste jag verkligen plugga.
BeLÖNINGEN kommer imorgon, mahaha.
Puss & kram.

Grâce à toi à nouveau je respire.

Intimacy.
Honesty.
Commitment.
You.
Me.
Us.


Gäspningarna är täta, jag är grymt utmattad och seg. Att vila är nog verkligen vad jag behöver, vila upp mig. Igår fick jag gå tidigare från jobb när jag tuppade av och skakade av kyla, nu mår jag en del bättre än så och imorgon hoppas jag att vi båda är friska och krya. Idag har det gått fyra veckor sen min fina tatuering blev gjord och därför kan jag nu börja sola igen, vilket känns underbart. Det snöar i för sig inte mer, men de vita fläckarna envisas med att stanna kvar på det gröna gräset och solen tittar inte fram ofta. Jag ska sola lite innan den riktiga solen väljer att komma för att stanna helt enkelt. Tills dess köper vi även en massa grejer som passar soligare dagar, bara för att få känslan ändå. Jag hittade bl.a. ett par riktigt snygga jeans igår och antagligen inhandlas de imorgon. Idag blir det bara plugg, inte det roligaste direkt, men jag sparar hellre det roligaste till senare i veckan. För var dag som går blir det bara bättre och bättre, det känns mer och mer rätt.
Jag avrundar här så får ni mer uppdatering senare. SMACK!

It's like I've been awakened,
every rule I had you breaking.
It's the risk that I'm taking,
I ain't never gonna shut you out.

Everywhere I'm looking now,
I'm surrounded by your embrace.
Baby I can see your halo,
you know you're my saving grace.
You're everything I need and more,
it's written all over your face.
Baby I can feel your halo,
pray it won't fade away.

Utkast natt mellan söndag och måndag.

Jag vet att jag i mitt tidigare inlägg var positiv och jag är för det mesta just det. Speciellt den senaste månaden, det har nästan varit kliv på rosa fluffiga moln, (ursäkta min liknelse). Nu sitter jag här mitt i natten och borde verkligen ta bort det kliande sminket på mina kinder. Jag vet inte ens om detta publiceras, jag vet inte om jag orkar det. Jag är en stark människa som verkligen inte tycker synd om mig själv, tänk så lyckligt lottad jag är ofta. Det är dock många bollar i luften nu, en massa måsten och trots min styrka så är det som att detta blir min svaghet på samma gång. Det blev kaos av denna sista lovdag och nu sitter jag här, klockan är redan alldeles för mycket och jag kommer inte somna på länge. Det finns så mycket sanning i min lycka, jag har absolut inte skrivit en massa lögner, men när jag skriver ett inlägg är det under fem minuter av mitt 24 timmar långa dygn, därför kan det hända att lyckan snabbt vänder om och bloggen är verkligen inte det jag öppnar först då. Jag vill inte berätta för mycket och jag är mer försiktig nu än tidigare. Det handlar om erfarenheter och även om brist på tillit till mina medmänniskor. Det finns nog inte en enda människa som vet allt om mig, inte ens i närheten av allt. Därmed finns det inte en enda människa som jag litar på så mycket att jag kan berätta allt om mig, inte ens i närheten av allt. Vad som tynger mig i skrivande stund är en hel del. Det blir kanske lätt så efter en lång tid av stress och plikter. Ångesten kryper inuti mig, likaså kraven jag har på mig, ofta skapade av just mig. Jag beskyller ingen för detta, ingen mer än mig själv, vilket ibland utsöndrar ännu mer skit. Det är en sak att beskylla någon annan, att vara besviken på någon annan. Men när det är på sig själv mår man inte bra. Jag inspirerades för ett tag sedan av en viss anonym persons mod att publicera hela 25 sanningar om sig själv, jag funderade på att göra detsamma eftersom jag alltid sett mig själv som en modig person. Jag insåg dock snabbt att de där sanningarna skulle äta upp mig inifrån och la därför ner idén. Dessutom vet jag inte om 25 sanningar hade räck till. Jag har så mycket i huvudet just nu. Jag tror inte att jag är mer ovanlig än någon annan, jag tror att vi alla har suttit såhär och grubblat någon gång, men just nu känner jag mig ensammast i världen och därför kan jag inte avslöja mig. Jag vill inte skrämma dig och jag vill inte förlora dig, det är två anledningar till varför jag låter bli. Självklart är lösningen på mina och många andras problem lättare än lösningen på krigen och svälten runt om i världen, men just nu är jag så full och så tom på en och samma gång. Jag är så full av allt. Skola, jobb, träning, körkort och bok. Jag är så tom på idéer. Nu skakar mina händer och det börjar sakta bildas mer kli på mina kinder, antagligen för att jag redan nu inser hur mycket jag berättat. Antagligen kommer jag fortsätta att publicera positiva inlägg, det där negativa gömmer jag hellre undan. Jag hoppas dock innerligt att där är någon där ute som jag inte skrämmer och som jag inte förlorar. Jag hoppas att där finns någon där ute som finns här för mig så som jag faktiskt finns där för andra. Jag ger oftast mer än jag tar och jag begär ingenting egentligen, jag bara hoppas. Jag hoppas att jag en dag återfinner tilliten till mina medmänniskor. Det finns säkert en del som förtjänar mitt förtroende. Det finns ett namn som ekar i huvudet på mig, en människa som jag hoppas aldrig läser detta, men som jag samtidigt hoppas läser och accepterar. Det är egentligen det jag vill, jag vill bli accepterad för den jag är. Accepterad, respekterad och omtyckt för den jag är. Jag är inte perfekt. Jag har fel och brister. Jag är medveten, jag erkänner och jag jobbar på allt. Just nu skriker hjärnan att jag borde markera texten och trycka på delete, men hjärtat vill inte alls detsamma. Det blir som det blir. Jag önskar mig en lättare situation. Endast jag vet vad jag menar med detta och så får det vara nu. Du har bollen, nyckeln och hjärtat hos dig. Kontroll, det är något vi alla vill ha över våra liv och jag kan inte påstå att jag inte kontrollerar det mesta själv, där emot kan jag berätta att det finns en hel del jag önskar jag kunde rå för mer än vad jag kan.
God natt & sov gott.

1. Jag är bekräftelsekåt.
2. Jag lider av pedantiska tvång.
3. Jag är den blödigaste av de blödiga.
4. Jag går aldrig hemifrån utan en bäddad säng.
5. Självförtroende och självkänsla går upp och ner.
6. P.g.a. ovanstående kan jag bry mig lite och mycket om människors syn på och åsikt om mig.
7. Jag vet inte om jag vill eller kan ge pappa en chans till.
8. Jag kan varken äta eller dricka ibland.
9. Jag har otroligt bra minne vilket kan ses som en fördel och en nackdel.
10. Jag har ögonfobi.
11. Det längsta jag gått utan bränsle är över ett dygn.
12. Jag är ibland rätt blåögd och naiv.
13. Jag tröstshoppar ibland.
14. Jag har aldrig haft obetydelsefullt sex.
15. Jag är ofta mer pessimistisk än optimistisk när det gäller nya kontakter.
16. Skräpmat får mig att må skit.
17. Jag är kristen.
18. Jag tycker inte om alliansen.
19. Jag dansar och sjunger lite var dag.
20. Jag är så kär.
21. Jag slår alltid till mig själv nätt i smyg om en gul bil eller en boxbil kör förbi mig.
22. Jag snokar mycket på bilddagboken, facebook och olika bloggar.
23. Jag har hänglås på min garderob.
24. Jag klarar inte av att vara ensam i tystnad en längre stund.
25. Jag äger två dildos.


Breathing your love.

Sista lovdagen, det är söndag. Helgen har varit bra trots att jag stigit upp tidigt både igår och idag. I fredags var jag med Ola och såg Sumosarnas innebandymatch för att sen åka hem till mig och ha den mysigaste av myskvällar. Vi såg A lovesong for Bobby Long och den filmen var underbar, precis som du. Efter jobb igår åkte jag hem för att äta lite och fixa till mig, men kvällen blev inte riktigt som planerat, det är sånt som händer tyvärr. Efter en stund hemma fick jag ett samtal från Danne & Micke och de hämtade mig, lite senare joinade även Nemo. Vi tog det lugnt och stack efter en stund ut på Jägersro-parkeringen för att killarna skulle få snurra runt i snön. Jag satt bredvid Nemo i hans bil och jag får väl erkänna att lite spännande var det allt ;p Efter ett nattbesök på mackedonkan blev jag släppt hemma och däckade snabbt. Lovely!

Det är obeskrivligt och otroligt hur bra jag mår med dig.
Jag somnar gott, jag drömmer sött, jag vaknar pigg.

Nu sitter jag här på jobb igen och jag vet vad som väntar där hemma, plugg såklart. Har man gjort en massa annat under lovet får det bli nu, dagen innan skolan är igång igen. Heja mig! 100 DAGAR KVAR PEEPS!

You make me fly, you get me high,
you turn my world to such a better place.
Your crazy touch, the sweetest rush,
is something that saved my life.

I wanna spend my nights and days between your arms,
every day breathing your love.
And even in my dreams I wanna be kissing your lips,
baby breathing your love.

Älskling.

A lover not a friend.
Somebody who can be there when I need someone to talk to.
Someone who won't pretend.
Somebody not afraid to say the way they feel about you.

Someone who understands how I feel.
Someone who can keep it real and who knows the way,
the way I like to have it my way.
Someone who takes me there,
wants to share, shows he cares.
You're the one that I've been waiting for.

Someone to share my pain.
Someone who I can run to, who would stay with me when it rains.
Someone who I can cry with through the night.
Someone who I can trust, who's heart is right.

Someone who understands how I feel.
Someone who can keep it real and who knows the way,
the way I like to have it my way.
Someone who takes me there,
want to share, shows he cares.
You're the one that I've been waiting for.

Someone who won't take for granted,
how much I care and appreciates that I'm there.
Someone who listens
and someone I can call who isn't afraid of love to share.

I'm yours and you're mine.

Idag är det fredag, fredagen den 20de februari och vädret är som det varit hela lovet, snöigt. Det snöar och lägger sig, det blir slask som fryser om natten och då blir det halt. Visst har jag varit nära några vurpor, men den som tabbade sig mest var Jonas igår. Efter killarnas träning körde de hitåt, Micke & Nemo i en bil och Jonas i en annan. Jonas tappade kontrollen och körde rakt in i en stor sten. Stenen mår bra, Jonas mår väl hyffsat bra, men hans farmors bil mår inte alls bra. Vi tappade alltså honom & Vivi, hon skulle antagligen agera moraliskt stöd när han var tvungen att berätta det för sina föräldrar. Men jag, Gummsi & Ewe blev hämtade och sen satt vi en stund hos Nemo. När jag kom hem däckade jag direkt och är nu piggare än jag varit någon annan dag detta lovet. Under dagen ska jag fixa och dona ännu lite mer och sen blir jag körd bort till underbara Ola vid fem. Mycket mer än så har jag inte att skriva, det får bli uppdatering senare i helgen. Puss & kram.


Take another little piece of my heart.

Äntligen fick jag många timmars sömn och kunde vakna någorlunda utvilad imorse. Jag tog en dusch och åt frukost för att sedan fixa och dona lite. När det inte blev som tänkt så kunde inte Nemo & Micke ha ringt mer lägligt. Jag blev hämtad och väl hos Micke blev det en massa Guitar Hero-spelande. Eftersom jag visat mina icke existerande skillz tidigare så var det dags att lära mig att spela. Det gick bättre och bättre måste jag säga och med er är alltid skratten många. Jag fick skjuts hem sen för att äta och efter det blev jag hämtad igen. Vi har suttit hos Micke ännu lite mer och skrattat, Vivi & Jonas joinade också en liten stund.

Nu ligger jag här hemma och väntar på Gummsi & Ewe som ska komma hit och hitta på något med mig. Killarna tränar och vi får se vad kvällen bjuder på efter det. Imorgon börjar en fin helg, sista dagarna innan skolan börjar igen. Jag & Ola ska först kolla Sumosarnas innebandymatch och efter det blir det mys. Vi får se vad som händer resten av helgen, jobb blir det både lördag och söndag, men jag är inte den som är den, jag kan både festa och vara uppe länge ändå, det vet vi alla om. Ja vi får se helt enkelt. Tjingeling!

I'm holding you closer than most, 'cause you are my heaven.


You have stolen my heart.

Onsdag är här och jag har haft en hektisk dag. Den började redan vid sex när både klockradion och mobilen lät högt, det var dags för frukost och dusch för att ha en dubbel körlektion kvart i åtta på morgonen. Bokar man så tidigt när det är lov, då är man rätt korkad, eller flitig, det beror på hur man ser på det. Huvudsaken är att den gick riktigt bra och efter det var jag i god tid till tjejmässans andra dag. Jag la mig ner på soffan med musik i öronen och somnade en halvtimme. Jackan fick användas som täcke då jag frös och skakade, jag mådde riktigt dåligt. När tjejerna sen kom och väckte mig fick vi börja göra vid oss och sedan var det dags att dansa igen. Det är en underbar känsla när musiken dånar, lamporna tänds, pulsen ökar och vi sätter igång. Publikens skrik, rop, visslingar och apploderande stärker känslan ännu mer. Vår kära gamla tränare var där med och responsen vi fick var riktigt bra. Efter tjejmässan kom jag hem och mådde dåligt vilket resulterade i två timmars sömn. Pratade nyss lite med fina Ola och var nere för att äta också. Jag mår en hel del bättre.

Nu hade jag tänkte ta en dusch och dra på mig myskläder för att träffa Gummsi, Jessi & Ewe. Jag har dock bestämt mig för att gå hem tidigare än jag brukar och somna tidigare än jag brukar eftersom jag vill undvika att bli sjuk och vill må fint imorgon och resten av mitt kära lov. You are the best one of the best ones.

Puss & kram.


'Cause I'm yours to keep if you want to.

Då var vi redan inne på andra dagen av denna lovvecka. Igår blev det en fika med tjejerna och efter det köpte jag smycken, mest för att det kliade i fingrarna. Efter fikan och mitt inhandlande satte jag mig på buss sju och bussresor mot dig är inte alls jobbiga, där är ju något fint att se fram emot. Det blev en myskväll och även om klockan skulle ställas till idag tog jag sista bussen hem. Den bussresan är jobbig. Du är så underbar ju och lämna dig vill jag inte. Men hem kom jag vid halv två och efter nattamat låg jag i sängen och sov.

Klockan ringde vid halv åtta imorse och upp steg jag. Det blev frukost och dusch för att sedan dansa på tjejmässan och när jag var på väg hem ringde jag Gummsi för att kolla när hon skulle till tandläkaren, halv två hade hon tid och när hon lite ledsamt klämde fram att hon aldrig har varit där själv tidigare men var tvungen att gå dit själv idag så erbjöd jag självklart mig att följa med henne. Det tog inte så lång tid och efter det snackade vi lite om allt möjligt som vanligt. Nu ligger jag här med datorn framför mig och tv;n är igång, jag tar det lite lugnt innan jobb med andra ord och pratar med Ola. Underbara Ola som förgyller min dag. SMACK!

Så mycket renare än vatten.
Så mycket skörare än fint porslin.
Så mycket djupare än natten.
Så mycket starkare än ord.

  
Med detta vill vi säga till alla tjejer på tjejmässan och världen över att ni alla duger.
Stora bröst, mindre bröst. Stor rumpa, mindre rumpa. Stor byggd eller mindre byggd.

Please leave your taste on my tongue. It's you, it's you, it's you.

Det var riktigt härligt att vakna idag utan ljudet av en jobbig klockradio eller första sekunderna av Infinity på mobiltelefonen, vad som då var dåligt denna morgon var att min rygg verkligen klyddar nu och att jag vaknade ensam, det är mycket mysigare att vakna bredvid dig. Nu har jag legat här en timme och jag vet inte vad jag ska börja med. Det får bli frukost snart och sen en dusch, jag tänkte ta mig in till stan och handla lite och sen ryktades det ju om en fika med Alex, Tess, Natha & Emelie? Ja vi får se hur det blir och även vad kvällen bjuder på. Jag hoppas att allting går bra idag. Jag tänker på dig. Puss & kram.

Mess up my bed with me,
kick off the covers,
I'm waiting.
Every word you say I think I should write down,
don't want to forget come daylight.

Happy to lay here,
just happy to be here,
I'm happy to know you.
Play me a song,
your newest one.
Please leave your taste on my tongue.

And no need to worry,
that's wasting time.
And no need to wonder,
what's been on my mind.
It's you, it's you, it's you.

You and I collide.

Då var det söndag och helgen är över, men eftersom nästa vecka innebär lov så gör det inte så himla mycket. Även om jag självklart har jobb och träning som vanligt så slipper jag ställa klockan var morgon och ta mig till skolan, jag kan vila lite mer än annars i alla fall. Gårdagen med Ola var underbar och jag tackar för en otroligt mysig alla hjärtans dag. Jag kom hem för en timme sen och eftersom jag fixade en massa igår ligger jag nu här och kan ta det hyffsat lugnt innan jobb. Jag tänkte tappa upp ett varmt bad och ligga där länge med lite lugn musik och tända ljus. Jo det kan faktiskt bli rätt skönt, jag tar rätt sällan hand om mig själv på det viset, jag hade faktiskt till och med tänkt ringa och beställa tid för helkroppsmassage nu under lovet, det är något som verkligen behövs och jag har ju lite mer tid över nu. Så får det bli och nu ska jag dra mig härifrån. Tjingeling!


Alla hjärtans dag.

Grattis till lillasyster Valentina. Hon fyller 17 år idag och det är även hennes namnsdag idag.

Jag vaknade lagom trött, det var ju Seduction på Buddha med peepsen igår och det blev mycket sour apple och tequila för min och min gummibjörn Saras del. Dock är jag inte bakis idag, vilket jag medvetet undvek eftersom idag spelar roll för mig. När jag då insåg imorse vilken dag det är idag, att jag är ledig från jobb eftersom Betty Boop är en ängel och dessutom har en riktigt bra dag, kväll och kanske natt framför mig, så åkte dunsockarna på och frukosten var ett faktum. Eftersom jag som tidigare nämnt har världens bästa mamma så fick jag självklart en jätte fin alla hjärtans dag-present också. Tack mamma!

Nu ligger jag här i min säng och funderar på vart jag ska börja. Jag har en lista med saker att göra. Först ska nytvättade kläder in i garderoben, sen ska jag damma och dammsuga på rummet. Efter detta är det dags för min tavla att åka upp på väggen, bädda sängen ska jag också göra. Sen tänkte jag faktiskt ta ett långt, varmt bad och fixa till mig. Självklart har jag fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig, det finns oändligt många alternativ och när jag tror att jag äntligen bestämt mig så hittar jag något nytt. We'll see.

Till sist vill jag önska er alla en glad alla hjärtans dag.
Till min familj, mina vänner och resten av omvärlden.
Kanske har 
http://ordbajsaren.blogg.se rätt,
kanske var det "alla chokladföretags högsta hönor" som införde denna dag.
Det spelar ingen roll. Ta tillfället i akt och visa vad du känner för någon.
En mamma, en pappa, en syster, en bror, en vän, en flickvän, en pojkvän.
Kanske har en ny människa knackat på din dörr. Jag öppnade och sa välkommen in.
Mer än så ska jag inte skriva här. Puss & kram, ha en bra dag.

He said she was what was missing. She said instantly she new.

Detta kanske blir ett totalt onödigt inlägg. Jag känner precis som jag gjorde igår. Jag mår bra och imorgon är det både helg och lov. Bättre kan det inte bli. Buddha imorgon, alla hjärtans dag med Ola, Streetbeat på tjejmässan under både tisdag och onsdag och sen alla de där spontana och impulsiva sakerna man kan hitta på nästa vecka. Även om jag egentligen aldrig är helt ledig. Nä, nu blir det en kvällsfika med My & Pancho. Ett telefonsamtal med dig blir det också. Himla bra kväll det blev helt plötsligt. Puss & kram.

When every move and each impulse brings clarity,
to stay like this is everything you'll ever need.


So lay with me,
I could use the company,
you could help me ease.

I've never felt this way for someone like I do today.

Det är onsdag idag. Som sagt så bjöd dagen på körlektion och skola, men mycket till plugg har det inte blivit. Jag kom hem vid halv fem och efter lite lullande gick jag genom den snöiga lilla byn Gud glömde bort för att ta mig hem till Gummsi som för andra gången klippte mig, jag ville ha mer uppklippning i håret och eftersom hon är bäst blev det riktigt bra. Tack hjärtat! Efter det snackade vi en del om allt möjligt och jag var hemma för lite mer än en timme sedan. Då är frågan om jag har öppnat böckerna? Nä är då svaret på den frågan. Men, det tänkte jag faktiskt göra nu och sen blir det en skoldag imorgon som sedan övergår till en jobbkväll. Efter detta är det äntligen helg och lov. Underbart! Nä nu måste jag verkligen plugga. SMACK!

Det finns en värme inuti mig,
trots den kyla som befinner sig utanför.
Värmen sprider sig igenom kroppen,
den kan skymtas på läpparna som ler.
Det är tidigt, men det känns bra och det känns rätt.


A melody softly soaring through my atmosphere.

Nu ligger jag här igen. Klockan är mycket och jag ska snart bädda ner mig i sängen. Det har varit en händelserik dag. Jag tycker att du är sjukt mesig, jag tycker att du är sjukt omogen och det var verkligen droppen idag när du inte ens kan stå för eller ta konsekvenserna av dina egna handlingar! Det är inte synd om dig alls! Det är tur att jag har stött på en underbar människa som inte lyssnade så att du inte lyckades i dina patetiska försök. Jag vill bara ha helg och lov nu, det behövs faktiskt. Imorgon bjuds det i varje fall på körlektion, skola och plugg och på torsdag ska jag till skolan och efter det ska jag jobba. Sen är det fredag, vilket betyder utekväll eftersom jag har tio fribiljetter till Buddha och på lördag ska jag & Ola på Jensens och efter det gå på bio, vilket kommer bli hur mysigt som helst. Nu ropar sängen dock. Tjingeling!

It's all here for you as long as you choose to stay.
It's all here for you as long as you don't fly away.

I'm thinking you're the one that I've been waiting for.

FÖR JAG FICK MVG+ PÅ HYLLNINGSTALET!!! :D

Det har minst sagt varit en bra dag idag, trots att hennes blåsning får vänta då hon inte var där. Jag har i alla fall fått handlat en del med Gummsi, det blev min lilla belöning det. Ett fint, snyggt, hett, underklädesset och en svart body med korta ärmar, spets där framme och låg rygg. Eftersom jag städat och rensat bland allt behövs det fyllas på lite, vilket aldrig är mig emot, det är kul att komma hem med lite påsar i händerna. Just nu ligger jag här och lullar, tänkte börja så smått på psykologin idag faktiskt. Jag vet att det är olikt mig att börja i tid, men när det är det enda jag har denna vecka och nästa vecka bjuder på lov så får jag faktiskt ta tag i det lite tidigare än vanligt. Jag bör dessutom hinna pilla lite med projektarbetet. Har man saker att göra brukar tiden gå fortare och jag vill ju ha helg och lov nu. Så då avrundar jag. Puss & kram.


Your reflection brings all into light.

Nu är helgen officiellt över, klockan är efter tolv och här ligger jag nu. Det har varit en underbar helg, som bjudit på både fest och mys. Igår åkte jag som sagt hem till Ola och även om det inte gick så bra för Sevilla så var det hela perfekt. Jag kom hem vid fyra inatt, men imorse fick jag i alla fall sova ut och sen började min helt lediga dag, mums! Det började med att världens bästa mamma hade gjort en underbar frukost och efter det blev det städning/rensning på mitt rum. Jag duschade och mötte sedan upp Gummsi för att gå och handla lite onyttigheter. Vi gick hem till henne och väl där klippte hon till mitt hår, fixade det snyggt och sen satte vi oss för att kolla tv. Vi snackade en hel del om allt möjligt och sen kom idiot ett och idiot två för att idiot två behövde klippa sig. Jag pallade en timme av dem sen stack jag, men det gör inte så mycket, jag träffar Gummsi imorgon då vi ska ut på stan och tömma affärer. Jag älskar dig min äldsta & bästa vän v
När jag kom hem hade mamma både lagat en underbar middag och gjort en underbar paj, ni förstår mer och mer varför jag hyllade henne va? ;p Nu ligger jag då här, mätt och belåten är jag. Det är en ny vecka och jag ser fram emot varje sekund av den. Du har rätt, ingenting kan komma emellan oss. SMACK!

Baby you can have whatever you like.

Tack för all den fina responsen på mitt hyllningstal. Att majoriteten av tjejerna grät och även min mentor samt lärarkandidaten, det hoppas jag var ett gott tecken. Efter skolan igår stack vi på after school och sen bar det av hemåt för min del för att fixa mig. Vi åt och drack/drack och åt, (Fader Abraham hahaha), hos Sara innan vi intog Lilla Torg och därefter Hipp. Det blev en hel del för mig igår, "Los Måsos" kallas jag, haha ;p
Jag brukar inte pimpla vin sådär och jag tappade räkningen fort. Vi blev i alla fall hämtade av Kim-taxi efter tjejmiddagen på Fridhemstorget och det blev en härlig kväll/natt efter det. Jag träffade bl.a. på min gamla granne på Hipp, han jobbar som bartender där och är väl nästan tio år äldre än mig. Jag beställde sour apple som jag inte behövde betala en krona för. Sånt gillar vi, även om jag inte direkt behövde det i mitt tillstånd ;p Det hela slutade i ett äventyr runt om i Malmö. Jag hjälpte Håkan & Bombaren att hitta en anonym dude som hotade med en del grejer. Det löste sig tillsist så jag kunde ringa Kim-taxi för andra gången. Var väl i Oxie vid halv fem så jag har sovit ungefär fyra timmar, men sova kan man göra när man dör.

När jag slutar om lite mer än en timme ska jag ta bussen till Ola och det blir en myskväll med film & fotboll. Nu ska jag återgå och kämpa sista timmen. Jag uppdaterar imorgon då jag har en ledig dag, hallelujah för det!

The second that I saw you I could feel an attraction,
play me like a guitar and get into action.
The second that I saw you I could feel an attraction,
play me like a guitar and swing, swing, swing, swing.

Hyllningstal.

Vi har samlats här idag för att fira min student, en dag jag verkligen längtat länge till och jag vill passa på att tacka alla er som är här för att fira den med mig, det betyder mycket för mig.

Men det finns en människa i detta rum som jag aldrig hade klarat mig utan, jag hade aldrig stått här idag med denna mössa på mitt huvud och med detta glaset i min hand om det inte vore för dig mamma.

För alla de gånger du stått bredvid mig. För all den sanning du fick mig att se.
För all den glädje du bringat mitt liv. För alla de fel du ställt till rätta.
För varje dröm du gjorde verklig. För all den kärlek jag funnit i dig.

Det är du som gjort mig till den människa jag är idag, bara precis genom att själv finnas till. När vi fick fly från pappa så hade det mest naturliga varit att en halva av mig automatiskt fattades, men genom att leva med dig är det inte så, du har gjort mig hel mamma. Du blev gravid och bestämde dig för att behålla mig trots din unga ålder, man kan inte se framför sig hur allting kommer att bli, men när det sen inte blev som du hade tänkt dig, när den man du älskade svek och slog, då krävdes det mycket av dig mamma och aldrig någonsin tvekade du över att göra ditt allra bästa.

Du är min styrka när jag är svag. Du är min röst när jag inte kan tala.
Du är mina ögon när jag inte kan se. Du ser det bästa som finns i mig.
Lyfter upp mig när jag inte når. Du ger mig hopp för att du tror.

Vi vet allihop att det varken är lätt eller roligt att vara ensam, men för dig handlade det aldrig om dig själv. Aldrig någonsin har du varit självisk. Inte nog med att du givit mig ett tak över huvudet, mat på bordet och en säng att sova i, du har dessutom varit en fantastisk förebild på samma gång. Det kvittar om det funnits lite pengar i fickan, med din kärlek har jag alltid varit rikast i världen och du är beviset själv på att allting går att klara av om man bara vill. Du har sporrat mig till att alltid vara mig själv, att vara stolt över den jag är och att ge allt jag har för att uppnå mina mål och fånga mina drömmar. Skulle vägen någon gång bli krokig så har du alltid visat att du finns där för mig och aldrig har jag fattats någonting i din närvaro.

Jag minns min första skoldag som om den vore igår och jag vet att du minns den med. Du ser mig framför dig i mina rosa byxor och i min långa inbakade fläta. Du minns eftersom du var där och delade den dagen med mig, precis som du är här idag och delar denna dagen med mig. Då höll du mig hårt i handen och med eller utan honom var jag stark, jag hade dig. Jag har dig än idag och med dig är jag fortfarande stark.

Du gav mig vingar och lät mig flyga. Du rörde vid min hand och jag kunde känna himlen.
Jag förlorade min tro, du gav den tillbaka till mig. Du sa att ingen stjärna var utom räckhåll.
Du stod bredvid mig och jag stod rakt. Jag har din kärlek, jag har allt.

Så mamma jag tackar dig för allt du gjort och fortfarande gör.
Du har mig och jag har dig, tillsammans kommer vi alltid att klara det.
Jag älskar dig mamma och jag är allt det jag är idag för att du älskat mig!

Simple times.

Det får bli ett snabbt inlägg idag. Imorgon är det äntligen helg igen, hallelujah på det! Idag blev det en körlektion mitt i smeten i rusningstrafik och det var minst sagt spännande, pulsen var igång i varje fall. Efter det bjöds det på skola och nu sitter jag här på jobb. Även om dagen har varit dryg i sig så har det fungerat. Tack du! Nu ska jag fortsätta sälja så gott det går och sen tar jag bussen hem för ännu en pluggkväll. Heja hyllningstalet. Usch, jag hoppas verkligen att det går bra imorgon. Jag ska förmodligen hylla mina tre småsyskon, annars får det bli min underbara mamma. Vi får se hur jag känner när jag sitter i sängen med laptopen i knäet. Talet ska vara känsloladdat, men blödiga jag ska samtidigt klara av att hålla tillbaka tårarna. Det är en skör linje där emellan, men vi får hålla tummarna för mig peeps. Puss & kram.

Shoelaces untied,
you can dry your eyes.
Perfect shadows alive,
behind us.
This is the day I make you mine.

The way your hair lies,
sometimes unrecognized.
All the way from these today,
on a train.
Nothing to say if there's still time.

But you are the one
I've been wating for today.
And here comes the sun,
that's been baiting on today.

Lately I've lost my tongue,
today you found the sun.
I know not long has grown,
well I thank god you came along.

But you are the one
I've been waitng for today.
And here comes the sun,
that's been baiting on today.

You looked right through me,
when there was no one else.
I sat beside you and became myself.
Today, today.

You are the one,
I've been waiting for today.
And here comes the sun,
that's been baiting on today.


Tecknad figur med hjärtformade ögon.

Nyp mig! Jag kunde alltså inte hålla mig borta härifrån. Det pirrar. Nyp mig!

Dagen forsatte på sjukhuset och där var jag i ungefär fem timmar. Du är så otroligt stark i mina ögon. Efter besöket där har kvällen präglats av plugg och jag är nu ett steg närmare helg, vilket känns skönt. Dessutom hann jag även med ett bankärende tidigare idag vilket resulterade i att jag nu har satt in lite pengar på resan till Magaluf. Det känns bra att jag har en garanterad solvecka i sommar, även om jag faktiskt längtar till vår Sverigevärme också, den får förövrigt gärna skynda på lite. Vår och sommar är otroliga årstider. Men det är ju som det sägs att ibland kan det vara minusgrader utomhus, men inuti är det hett som i Sahara. Missta mig inte, jag gillar höst och vinter också, dock håller jag mig helst inomhus då, i värmen, sålänge det inte är på ett par skidor eller något i den stilen. Nog om alla årstider, det är inte viktigt just nu.
Det viktiga är hur jag mår och jag kan berätta att det är bra med mig. SMACK!

I'd rather be with you.

Inleder med en hälsning till sjuklingen Ola <3

Dagen började alldeles för tidigt, in i duschen och stod där länge. På med mysdressen och iväg till skolan. CAE-testet var inte att leka med och snart är det dags för religion. Trötta mig! Efter det ska jag hälsa på Therese igen och sen ligger böcker och väntar på mig hemma. Jag ska sammanställa marknadsföringen, göra psykologi och filosofi, samt skriva mitt hyllningstal till svenskan. Jag kanske kan ta och träna ikväll när det inte blir som planerat. Snart är det i alla fall helg och den inleds med tjejmiddag hos Sara och utgång på Hipp. Jag uppdaterar dock antagligen innan dess. Det finns så mycket inuti, snart spricker jag, utav glädje.

Puss & kram.

Say you feel the way I do.

Det känns så fint. Det känns så underbart fint.

Jag ligger här, har varit hemifrån mellan lite över sju på morgonen och tio på kvällen. Jag var på sjukhuset igen och trots att jag sitter där med henne och tjabblar om allt möjligt så saknar jag henne innerligt. Det känns så underligt att du är där, sjuk och så. Även om du är samma glada och roliga Therese så vet vi alla vad du råkat ut för ju. Nä, du får komma tillbaka snarast! Sen har vi Jennie Ström, nu får du faktiskt komma och hälsa på hemma hos mig. Du är alltför ofta en kilometer bort utan att pallra dig hit hjärtat! Haha, det märks att jag har haft en jobbig dag. Egentligen blev det inte bättre av att komma hem eftersom jag har hur mycket som helst att göra nu med. Helst av allt vill jag bara bädda ner mig och mysa lite, dock inte såhär. Äh, jag orkar inte ens förklara vad jag menar med det heller. Jag hoppas på morgondagen kan jag tillägga.

SMACK!

Lovestoned.

Låten som går på repeat är The Ting Tings - "That's not my name".

Efter skolan idag mötte jag upp Vivi på bussen, jag fick inhandlat lite gott inne på Coop till Therese och sedan stack jag, Ivana & Annica bort till sjukhuset. Du är stark gumman, riktigt stark! Jag tog sedan mig hem för att träffa Gummsi en liten stund och sedan pratade jag med Ola också. Vi går på bio på onsdag vilket kommer bli helt underbart. Just nu har jag en massa att bocka av på min lista så jag tänkte sätta igång med det nu direkt faktiskt. Efter det gör jag en kopp te och kurar ner mig med en bok. God natt & sov gott.

And all I can say is you blow me away. Heaven.


Now my feet won't touch the ground.

05.18 ringde min mobil imorse och min väckning var den bästa. Jennie Ström slog en pling och vi pratade i över 1.5 timme. Jag älskar dig och ord kan inte beskriva vad du betyder för mig. Det här blir ett litet dedikeringsinlägg, men det förtjänar du. Jag finns här natt och dag, inte för att jag måste utan för att jag vill. Tid, pengar, tårar,  ingenting spelar någon roll, du är en så stor del av mitt hjärta gumman.

Idag blir det först och främst skola och jag ska förhoppningsvis hinna bort till sjukhuset för att träffa Therese efter det. Jag har jobbat hela helgen och nu idag har jag varken jobb eller träning, det är skönt i sig och jag kan äntligen träffa henne och dela några skratt tillsammans med henne. Bli frisk snart!

För övrigt så blir veckan händelserik och ni får som vanligt ta del av mina dirty little details.

   Hos Tess.
   Hos Marika.


A song inside my head.

Ja det känns både bra och rätt, du är underbar.

Idag är det söndag och helgen är nu slut. Jag börjar omänskligt tidigt imorgon, med världens drygaste lektion. Men det är 121 dagar kvar nu bara. Gårdagen överträffade inte fredagen, trots en oerhört rolig och sjuk tjejmiddag hos Marika. Ingen kan dansa som vi och maten, herregud gumman! Jag följde med bort till puben, men jag kände sen hur ögonen kämpade så bussen mot Oxie var ett faktum. Jag hoppade av en del hållplatser tidigare än min för att möta upp the dudes, vi hamnade hemma hos Micke som blandade en god grogg åt mig, en grogg jag inte hade behövt. Jag råkade somna på hans soffa och killarna väckte mig stup i kvarten med sina skratt åt världens bästa Tobbe, (från En annan del av Köping). Jag förklarade att man inte skulle skratta åt honom eftersom han inte kan hjälpa hur han är. Men skratten fortsatte och klockan blev tre innan jag orkade resa mig. De följde mig i den mörka och snöiga natten så jag kom hem säkert. Jag sov hårt och länge för att sedan väckas av sms och samtal om en innebandymatch. Vi gick ner till hallen, åt lite pannkakor där och sen bar det av till jobb för min del. Det underhållande här är Betty som får en att kämpa lite, min kurator, haha.
Vi får se vad den nya veckan bjuder på, men det blir säkert en hel del. Lovely!