I deserve more than empty words.

Jaha då var det såhär det skulle bli. Usch jag orkar inte ens dra upp allt. But this is it </3

Jag stör mig så sjukt mycket på en massa grejer idag. Hur kan man kläcka ur sig precis vad som helst? Hur kan man vara så kall? Hur kan man tycka att man själv har rätten? Och sen undrar jag var intressent ligger egentligen? Om jag har A, B eller C, vad fan spelar det för roll? Den enda som ska bry sig är väl jag själv? Sen vill jag bara upplysa er om att det alltid varierar beroende på modell, ungefär som storlekarna i jeans. Men det kanske ni är för korkade för att förstå eller för blinda för att se? Jag vet inte ens varför jag bryr mig egentligen, jag bad verkligen inte om detta, jag bad inte om någonting egentligen, ändå sitter jag här. Sanningen är att er skit sätter griller i huvudet på mig, vilket jag hatar, men tyvärr inte kan göra något åt. Jag är inte döv.

Jag orkar knappt skriva, är så arg, ledsen och besviken. Nu tänker alla "Shit vad har jag gjort?", men tar man åt sig känner man väl på sig att man gjort något fel, annars tar man ju inte åt sig, right? Äsch jag bara babblar på en massa nu känns det som. Måste ta tag i allt, ska försöka att klara mig, men jag lovar ingenting längre.

OBS!!! Ny bikini och jag pallar nog inte negativ feedback right now.

PEACE!

This just looks like the re-run.

Sitter på jobb och har världens sämsta jävla projekt någonsin, ja jag har aldrig suttit på något såhär dåligt förut. Brukar alltid tjäna minst 100kr./timme, ibland 200kr./timme och nu sitter jag här efter en timme och 20 minuter och gissa vad jag skrapat ihop, jo 120kr. och då är jag ändå bäst här. SKITPROJEKT!

Nä nu ska vi snabbt dra igenom helgen, den har varit riktigt toppen faktiskt. Ja visst den har haft lite downs, men nämn något här i världen som är perfekt? Det började med skola i fredags, tredje utdelningen av mössor & kläder. Många tror säkert att det är sjukt jobbigt eller så, men jag har riktigt kul. Anyway så kom jag hem till lägenheten vid tre och då var det bara att sätta igång med råstädning inför kvällen. Riktigt fint blev där och jag hann ta en snabbdusch och fixa mig lite innan folket kom vid sju. Hade asnajs grillning, VIP-festen blev med andra ord lyckad. Jag vet inte om grannarna är lika glada, vågar knappt gå ut i trappen, det känns fel när ens 18-åriga vänner kastar in kött till deras hundar och sätter fast kotlettbitar mellan fönstrena. Plockade fimpar och dylikt på gräsmattan i en halvtimme igår, jag tycker själv att sånt är så äckligt och inga spring- och leksugna barn ska behöva snubbla över Xiderflaskor p.g.a. mina vänner. Så det blev råstädning igår med, både inomhus och utomhus. Blev fort klar i alla fall och då drog vi till Svedala för att sysselsätta Micke och ha trevligt. Blev att vi tvättade bilen med vilket behövdes efter denna vintern, ja vi har struntat i att göra det fram till nu haha. Så jag körde insidan och baby utsidan. Det blev allt som allt en trevlig dag :)

Hämtade ut mitt SheerCover-set igår med, det fungerar jättebra faktiskt. Känner att jag har bra hy och inte vill förstöra den med en massa skit bara för att. Så nu kan jag vara lite roligare än tidigare men ändå inte få problemhy på köpet. Sounds goody goody. Just det, var hos familjen i Oxie också igår, lite kvällfika och snack i en timme, behövdes lite catching up även om min syster var ute på upptåg igår och inte var hemma. Saknar henne jättemycket och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, försöker gång på gång systeryster =/ v

Något jag även försöker göra gång på gång är att få dig att förstå, nä förlåt att få ER att förstå. För just nu är där en dude som inte hör av sig alls och en annan dude som är pissed för att jag bryr mig överhuvudtaget. Det känns lite sådär, speciellt när man faktiskt får rena lögner slängda i huvudet på sig. Vad har jag gjort för att förtjäna det? Nä nu är det sluttjatat, nu ska det handla om mig, jag ska tänka på mig själv och ingen annan, inte så att det går ut över mig själv eller andra i min närhet i alla fall. Det känns som en hackig skiva som jag envisas med att lyssna på om och om igen bara för att låtarna är så bra. Är skivan hackig slängar man ju den. Vi får se om jag lyckas med att slänga skivan eller behålla den, kanske sker mirakel så den slutar att hacka?

Sometimes you can't make it on your own.

Idag är det torsdag, torsdag kväll. Dagen har gått fort fram, men samtidigt väldit långsamt. Många tankar ledde till migränanfall när skolan var slut och även om migränen är borta nu finns tankarna kvar där, antagligen eftersom svaren alltid är så få och det kommer dem väl vara framöver nu. Jag känner att jag gör rätt hela tiden men obviously måste något vara fel, jag förstår bara inte vad. </3

Missade träningen idag eftersom jag somnade och vaknade med migränen. Imorgon ska jag må bättre i alla fall, för imorgon är det VIP-party så det smäller om det. Grillning först om det är fint väder, vi får helt enkelt hoppas på det. Får städa imorgon efter skolan, har inte hunnit eller orkat idag.

Nä nu tänkte jag mysa lite, ska se om vi har något gott hemma annars är det bud på en promenix bort till ica för att handla lite. Lär dock inte finnas en andra part som är positiv till detta, men då får det bli ensam för ikväll ska jag tugga, jag förtjänar det faktiskt och jag behöver det som fan. Så det är vad jag ska göra.

OVER&OUT PEEPS!


Mina händer skakar nu.

Åh fyfan, fyfan för dig. I gave you everything and never asked for anything and look at me, I'm all alone. Asså du anar inte hur fucking ledsen jag är nu, jag önskar att jag kunde vara arg, men jag kan bara vara ledsen. Jag försöker förstå vad jag förlorar, en vän, en jävligt skön vän. Hur kan du säga så, asså det var nog som en käftsmäll, mm en hård käftsmäll. Jag står upp för vår gemensamma vän, du dömmer mig för detta och anser att jag är onormal? Var kommer all drama ifrån egentligen? Ja inte är det ifrån mig i alla fall och om du känner att du bara vill ringa mig när du undrar varför jag kommenterar bloggar så är det fine by me, eller nä det är inte fine alls för det är lågt, så himla lågt. Men du får dina ryck, i fredags var ett exempel på ett sådant. När du behöver och när du vill, ja då duger jag. Usch jag vill spy. Vad hände med allt egentligen? Det låter fel att skriva detta, så fel, men vad hände med oss? Det fanns väl ett oss? Asså inte på det där sättet, men jag blir bara så förbannad, för jag fanns fan alltid där, var det någonting så var jag där. Jag är äkta, det är jag verkligen och det gör ont i mig att då få slängt i huvudet att det jag faktiskt litat på var så himla falskt, det var bara påhitt alltihop. Eller? Ja jag kommer alltid att undra om allt bara var falskt eller om det var något äkta.

Nä nu ska jag lägga tid på den människan som just nu lyser upp hela min vardag, Jennie Ström asså du anar inte, du anar inte hur mycket du betyder för mig. Det är som vi sagt tidigare, det är sjukt att vi på så kort tid kommit varandra så nära, men underbart är det för jag har hittat en vän att lita på. Och jag älskar dig, du är en underbar själ och du är värd det bästa. Du har mig där i alla väder, jag står bakom dig i allt v

Just nu vill jag bara stortjuta, men det kan botas, det måste gå. Tiden har varit otroligt kul med dig min vän, men all good things come to an end sägs det och så blev det den här gången, tyvärr.

It will all get better in time.

Söndag idag. Jobba åtta timmar, dubbelpass och solen skiner ute. Ja sånt är livet ibland, vill man ha pengar så måste man göra något för dem. Jag har aldrig varit särskilt bortskämd så vuxenlivet och allt vad det nu innebär kom inte som en chock för mig. Man får kämpa för att få saker och ting. Så nu sitter jag här och försöker övertala alla gubbar, tanter, mammor & pappor att köpa whatever I'm selling. Det går bra för mig på jobb, annars hade jag aldrig fortsatt, det sa jag redan från början. Och på fredag kommer den efterlängtade lönen, hallelujah. Många utgifter är det även denna månaden. Ska sätta in pengar på resan, första mobilräkningen kommer och jag ska hämta mitt Sheer Cover set. Bara det där setet går på drygt 500 spänn sen ska det då sättas in 2000 kr. till resan och jag vill inte ens veta vad mobilräkningen kommer hamna på.

Nog om jobb och pengar. Vad har min helg bestått av? Jo i fredags slutade vi 50 minuter senare än vad vi vanligtvis gör, så jag hann of course inte hem till Lund innan musikalen som började sex utan jag mös med Tindra framför tv;n hemma hos Alex. Efter typ en timme drog vi till Hemköp för att handla godis och annat till musikalen. Vi drog till skolan och mötte upp baby & Måns. Måns skulle dela ut kaffe i pausen så han satt med oss under musikalen och jag höll hans öl, väldigt snäll är jag. Efter musikalen drog Alex med Natha till typ Natha's kusin, baby drog ut på möllan med alla hans infödingar och jag drog till Staffanstorp för en kväll med babe-J. Ni vet den där underbara tösen som jag älskar fetto mycket. Vi snackade i timmar och tiden gick sjukt fort. En full baby kom och hämtade mig i taxi vid tvåtiden och at first var hans onykterhet inga problem, men det blir ju alltid fel så jag sov på soffan och den jävlen tog sängen. Anledningen; Han bad om en spann och jag insåg att under nattens timmar skulle det nog bli lite äckligt där borta. Mycket riktigt, klockan sex på morgonen vaknade jag av väldigt jobbiga ljud, usch usch usch. Jag hade lite föreläsning om att han var 21 inte 15, men det stoppade inte det hela. Jag vaknade relativt tidigt igår, käkade frulle, duschade och allt det dära. Baby gjorde väl också det, lite senare dock sen slocknade han på soffan. Jag klagade som fan på honom men när jag blev trött på att klaga råkade jag själv somna. Vi vaknade upp båda två vid halv sju på kvällen och drog på oss kläderna för att gå ut en runda i solen. Handlade på ica och stack hem för att laga mat. Kocken själv, (moi för en gångs skull), lagade fläskfilé och klyftpotatis. Det blev mumma, det tyckte baby också. Vi kollade två filmer, krängde glass med frukt och kom i säng vid tretiden.

Och idag sitter jag här på jobb, hade en vit helg, igen. Vi kan väl säga att jag spar mig till Valborg, dock har the gang ett problem, VAR FAN SKA VI VARA? Vi har en del peeps i klassen som kollar om de kan slänga ut päronen, men om det ser ljust ut vågar jag inte svara på i nuläget. Vi får väl hoppas på det bästa, men det lär lösa sig, hello det är SPEJKTVÅBEJ vi talar om, det löser sig alltid. På tal om klassen, det är snart dags att planera våran klassresa, vi gör ju en var termin och just nu diskuterar vi vilken helg som passar bäst. I maj månad blir det i alla fall och vi ska bara ha någon som står på stugan, någon över 18, så själv slipper man.

Nä nu ska jag fortsätta sälja men comming ups nu innan maj och i maj är; valborg, dansshower, nationella och klassresa. En del saker är roligare än andra får man ju säga. Ni får ha en trevlig söndag ute i solen, om jag hinner ska jag springa och handla glass till mig & Betty senare, det hade varit gott-gotti-gott-gott.

OVER&OUT!

It's like wishing for rain as I stand in the desert.

Det är onsdag förmiddag, har inte bloggat sen i söndags, det har bara inte blivit så. Skulle egentligen haft geografiprov idag men min kropp strejkar, den orkar inte mer. Så idag är jag sjukanmäld p.g.a. förkylning och smärta typ överallt. Visst en del är träningsvärk men huvudvärken och halsont är klara tecken på att jag inte ska gå till skolan. Det får bli att göra provet på måndag eller möjligtvis tisdag. Sen är det svenskprov om renässansen på torsdag nästa vecka och efter det sätter alla nationella igång. Plus att våra läxkåta/provkåta lärare smäller in många prov, uppgifter och annat nu i slutet. Men jag ska vara glad ändå, det är snart sommarlov och efter det börjar sista året på gymnasiet. Jag hoppas på syster nu med. Jag har lovat henne en sminkning på Make Up Store om hon fixar det, så kan hon bli snyggt sminkad innan balen. Gud om ni nior bara visste vad ni har framför er, det är skit med betygshets, tro mig det vet jag, men om man kämpar och lyckas komma in på en bra skola så börjar man om på nytt igen. Okänd för alla lärare, ingen vet vad du har haft för betyg i de olika ämnena tidigare. Så kämpa på, bit ihop, det kommer en sjukt rolig tid efter sommarlovet, gymnasietiden. Jag minns när jag kom till stora borgar, jag & Alex stod tysta och kollade på alla runt omkring oss och blev lyckliga när vi hörde våra namn och klass SP1b. Det är en helt ny värld på nått sätt. Man ska gå tre år på gymnasiet och de tre åren ska vara sjukt roliga. Det har det varit för mig och jag hoppas att det blir så för andra också. Du kommer klara det syster, jag tror på dig och jag älskar dig v

Nä nu ska jag sluta vara så djup, tänkte skriva på filmanalysen till psykologin och efter det ska jag bara chilla så jag lyckas bli frisk snart. Det är vikitgt att jag är pigg och kry när nationella sätter igång så jag kan göra mitt allra bästa och verkligen lyckas. Baby frågade igår om jag verkligen är säker på att jag ska till Skottland efter gymnasiet, jag svarade att allt jag vet är att jag ska bli psykolog och kommer jag inte in i Sverige måste jag söka mig utomomlands, helst norden men annars blir det Skottland. Då frågade han hur jag kunde vara så säker på vad jag vill göra, att jag vill bli just psykolog. Mitt svar var rätt enkelt, men så himla säkert;
"Det är vad jag är ämnad göra, det är mitt kall och jag ska lyckas bli det, så är det bara."

PUSS&KRAM CHOKLADBANAN!

Nothing to say.

Måste slänga upp ett kort, snabbt inlägg innan jag pallrar mig mot duschen och sen vidare till jobb. Vet egentligen inte vad jag ska skriva, det är söndag och om 24 timmar sitter jag i skolbänken igen, depressing, helgen gick för snabbt, det blev en vit helg, bra för hälsan men jag hade helst blivit råpackad måste jag erkänna. Fast då hade jag kanske haft en massa saker att ångra idag och sånt är egentligen aldrig kul ju. Hur som helst så ska jag fantamig festa satan nästa helg, så det så! Och mellan den 4 - 30 maj är jag all alone så då får jag ge mig ut på många äventyr, kan ju inte sitta och tyna bort för att jag blir ensam typ 26 dagar.

Nä nu ska jag duscha och fixelixa mig, får se om jag lyckas med ett pyttelitet äventyr idag, på jobb, efter jobb, who knows? Kan ju gå hem, eller låtsas att jag inte har fritidskort på tåget och inga pengar alls, se vad de gör. Nä men helt seriöst, jag vill bara hitta på något kul. COME ON FFS! - bored to death.

OVER&OUT!

From closer than close to complete strangers?

Mysig lördag, verkligen. Sitter här med en skål havrefras, mumsigt ju. Ska snart ta bussen till en liten håla, få god mat och så. Ibland är jag rätt bortskämd, men bara ibland. Men om vi ska komma till saken, ännu en gång sätts allting i gung, it's repeating itself all over again. Jag bryr mig fast än jag borde totalt skita i allt, men jag är bara den människan, ja hon där som bryr sig. Jag kan leva med det, men det är så himla irriterande bara, det är så jag vill skrika. Jag är sjukt glad idag men ändå sitter jag och tänker tankar jag inte borde ha. Nu lät det helt emo men vad jag menar är att jag inte vill att överskriften till detta inlägg ska bli verklighet. Men om det blir så, ja då är det väl your loss, eftersom jag är hon där som bryr sig. Aa, jag lyckades med ännu ett kodinlägg, fast förhoppningsvis förstår väl personen som ska förstå, förhoppningsvis.

Från en sak till en annan, jag är sjukt sugen på att ta en spahelg någonstans, vet att jag och Alex snackade om det, är du på fortfarande babe? Jag känner liksom för att ta en hel helg till att bara ta hand om mig själv och det bästa vore ju att göra det med en underbar tjej. Visst låter det bra?

Nä jag ska faktiskt slänga upp dagens outfit sen ska jag mysa ensam lite till.
Ha en underbar lördageftermiddag och lördagkväll.
PUSS&KRAM!


I'm gonna smile 'cause I deserve to.

Långhelgen påbörjades idag, förkyld och utmattad. Lika bra det kanske så jag inser att jag inte kan stressa mig igenom allt och vara på topp hela tiden, det fick bli en liten rehab dag idag. Ja förutom att jag var allmänt hemmfru och både städade & tvättade idag. Ja man kan inte gå i ide för en hemsk förkylning inte, sysslorna staplas på hög och alltid är där något man ska ta hand om, något som ska fixas.

Just nu bara är jag, sitter i skräddarställning på soffan och vet inte hur jag känner mig, förutom sjuk då. Jag är varken pigg eller särskilt trött. Jag ber väl innerligt för att något ska dyka upp imorgon så min helg inte bara bestått av degande & jobb när alla sitter på idrotten på måndag och berättar om sina äventyr. Men det lär hända något antar jag, annars får jag skapa ett eget äventyr, vild fantasi har man väl.

Nä nu ska jag ta en nattmacka och ett glas oboy, haha ingen GI metod här inte. Jag vet att jag inte behöver oroa mig för min vikt eller så men jag har börjat tänka mer och mer på min hälsa. Sen jag flyttade har jag börjat äta sämre än sämst. Vissa perioder ingenting alls och andra både oregelbundet och onyttigt. Ska nog sätta upp en del regler och se hur det går. Som typ en  frukt om dagen, ingen skräpmat under vardagar och skära ner på läskdrickandet. Jag ska vara nyttig om vardagarna i alla fall. Det lär inte bli svårt, jag är inte speciellt beroende av något faktiskt och jag hade ju reglen om skräpmat en period innan. Ja innan de tre musketörerna började i vår klass och det blev mer och mer bkspringande. Visst vi åt där innan med, men inte i samma utsträckning och nu har jag till och med lyckats bli skyldig en av dem ett meal, så den där reglen om ingen skräpmat under vardagar får vänta till efter han fått sitt jädra meal, haha.

Nä nu känner jag att jag bara skriver för att skriva och då ska det avrundas.
FRED UT!

Take time to realize that I'm on your side.

Härligt med lite svomorgon, även om bussen gick 9.35 imorse så har dagen varit lugn. Jag gick upp 8.20 tog en dusch, drog på mig jeans och en tshirt, fixade till mig lite och åt två mackor. Packade ihop datorn och begav mig mot bussen. Mötte upp mamma utanför skolan och hade utvecklingssamtal med lärarna i matte, engelska, svenska, psykologi och italienska. Jag måste säga att jag är nöjd, det är alltid svårt att vara stolt över sig själv, men så länge mamma är det så är jag ju nöjd. Ligger på höga betyg i alla ämnen förutom matten, men där satsar jag ändå bara på g, man kan faktiskt inte ha mvg i allt om man samtidigt har träning, jobb och ett hem att sköta om. Därför skjuter jag på planerna om hund, får ta det efter gymnasiet.

Ska börja plugga historia nu, familjen ska beställa pizza, med andra ord valde jag helt rätt dag att äta här. Oj jag glömde det viktigaste jag gjorde i förmiddags. Efter utvecklingssamtalen mötte jag & mamma upp baby på tre för att teckna ett abonnemang till mig. Jag fuckade mobilen i lördagsnatt och nu har jag alltså ett abonnemang istället så jag kunde välja en ny mobil. Det blev abonnemanget 3Bomben som kostar 299 kr/månad och då får jag ringa för hela avgiften. Sen blev det en Sony Ericsson w890i, mocha brown, som jag kommer betala 49 kr/månad på eftersom jag inte ville binda mig 24 månader utan bara 18 månader.

Dagen har gått bra än så länge och så får den gärna fortsätta.
På schemat står alltså middag med familjen och sen råplugg till max.
PEACE!


Such a beautiful disaster.

Sitter och kollar på "So you think you can dance", så himla många talanger, det är synd att inte alla kan gå vidare (a) Haha typiskt mig att tänka så. Jag är verkligen den som aldrig hejar på någon heller, ja förutom när det väl är final, då kan jag bestämma mig. Men nu över till något annat. Historieböckerna är återfunna, yes Swedbank på Gustav hade dem. Haha och nu är jag "hon med böckerna". Tur att jag hittade dem sice we have a fettoprov på torsdag. Usch vill inte ens tänka på det. Men imorgon blir det lite ledighet i alla fall, har utvecklingssamtalsdag och jag ska bara gå på ett par stycken vid middagstid. Sen är det alltså prov på torsdag och efter det dags för långhelg, för yäsbåx vi är lediga på fredag, grymt fucking skönt!

En mindre skön sak är att jag har blivit jätteförkyld och jag kan inte bli sjuk nu, det är för mycket på gång för det. Känner det både i halsen och näsan, inte alls kul. Men jag sköter det bra idag, myser med mig själv och kränger gott. Tycker inte alls om ensamheten dock, hatar den faktiskt. Men det blir att göra det bästa av situationen, jag kanske kommer vara ensam mellan den 4 - 30 maj ju, om jag säger ja. Ska jag? Usch jag vet inte, får sova på saken helt enkelt. Det är bara 26 dagar iförsig. Ja vi får se.

Nä nu ska jag koka en kopp te, får se om någon, hmrf hrmf, bothers to call.
OVER&OUT PEEPS!


I WANT YOU TO VOTE FOR NATALIE!

Ja jag är pissenervös, är sjukt osäker, men det får jag lägga åt sidan nu.
Köpte godis till kampanjandet imorgon, drygt 120 kr. smällda på det.
Det är inte alls helt säkert hur det kommer gå imorgon, men vi hoppas på det bästa och ler annars också.

Ibland förstår jag mig inte på folk. Allt som oftast är det alltid på alla andras vilkor. Sjukt jävla drygt faktiskt. Det känns som att man får vara så försiktig hela tiden för att inte säga något fel eller göra något fel. Ska det verkligen vara på detta viset? Samma med lördagskvällen. Jag trodde att jag skulle flyga och fara i princip, men tydligen är det okej att du ändrar uppfattning som du bytar kalsonger? Men när jag inte vet någonting så är jag den falskaste personen du någonsin träffat? Nä vissa saker, (och människor), kommer jag nog aldrig riktigt förstå mig på. Det är bara att försöka glömma och gå vidare, jag har viktigare saker att undra över och bry mig om. Tacka gud för det, annars hade man ju suttit och grubblat i evigheter.

Nä om jag skulle ta och äta en kvällsmacka och ta en kopp te. Vill dock ha Julia's snuskigt goda te, åh jag måste fråga var hon köpt det. Och på tal om Julia, koreografierna vi har nu är äckligt grymma och vi har en massa extrashows nu i vår. Datum, tid & plats will be up soon. Nä nu kallar baby. Two and a half men + kvällsmat + mys = NAJS! Och glöm nu för helvete inte att rösta på mig imorgon alla borgare!


PUSS&KRAM!

Schizofreni?

Kanske inte den allra högsta graden av sjukdomen, men herregud vad chockerande ändå. Hur fan gick detta till, två veckor, TVÅ VECKOR!!! Visst det var vapenvila, men vapenvila betyder inte att allting är glömt och vapenvila är inte kodord för "Hey, snälla knulla mig." Men vad kan man göra? Är killar fulla & kåta så är dem. Lite kul var det i alla fall att sända lite falska förhoppningar måste jag säga, varsågod.

Nä sen har vi det där jobbiga, rip min telefon. FAN vad jag är korkad ibland asså. Sen ångrar man sig fem minuter senare. Men jag var bara så ledsen & förbannad just då, kanske är jag själv lite schizo? Njä inte riktigt ändå men nu måste jag slänga en massa pengar på en ny. Får se hur jag gör, har just nu 3 kontant så en 3 telefon, helst med msn messenger på, ska vi hitta till ett rimligt pris. Det kom ju så olägligt, måste sätta in pengar till resan men då är jag dum nog att helt fucka mobiltelefonen. Det hemska är att innan jag hittat en telefon som är värd mina pengar kan ingen nå mig, det är helt jävla hemskt. Nä det är faktiskt bara en telefon, man får se det så. Och jag har fortfarande han den där heta duden att vara lycklig över och tur är det.
JAG ÄLSKAR DIG SÅ FUCKAT MYCKET v

Nu ska jag återgå till säljandet, Betty har satt igång musiken och jag ska snart få värma min goda spaghetti & köttfärssås, mumsfillibabba! Lätt höjdpunkten detta passet. Har inte blivit mycket mat denna veckan men alla ni oroliga där ute, jag har fått tillbaka matsuget igen. Jag tror att det var i fredags när allt löst sig som jag insåg hur bra jag har det, om solen bara tittar fram nu så är allt nästan perfekt. Så nu har vi en vår & sommar att se fram emot, en Cypernresa & en 18-årig Natalie efter det. Det sägs att tiden går fort när man har roligt, så roligt ska jag ha fram till dess. Just nu satsar vi på 30 sälj och en biobiljett, yeah!

Sumoslampan med ghetto booty.

Ja överskriften är typ det enda som får mig att le nu. För solen gick ner för längesen och träningen är slut. Julia & Emmy sussar nog gott och här sitter jag och ska plugga engelska, går ju sådär. Det är inte kul alls, jag känner att jag ger och ger men får inget tillbaka. Jag lägger energi på så mycket men alltid lyckas det vara helt fel saker jag bryr mig om. Det låter kanske hemskt tragiskt, mitt liv flyter ju på bra, men ibland så är det bara hemskt. Jag bryr mig inte om att äta längre eller att få i mig tillräckligt mycket vätska, jag har inte pratat med familjen sen i lördags och i lägenheten är det ofta kyligt. Vad gör jag då med min energi? Jag har inga vettiga svar what so ever, så jag lägger ner denna diskussion rätt snabbt, tror inte många är så intresserade. Måste dock hylla Alex, jag älskar dig så otrolig mycket, alltid finns du där. Och jag måste gratta Tess & Fille till körkorten. Om typ fem månader ska jag vara lika flitiga som er två och jag har inte ens börjat köra.

Nä om jag skulle ta att fortsätta med min tråkiga engelska och sen lägga mig i tid för en gångs skull. Får trycka upp fler kampanjlappar imorgon. Se jag måste rycka upp mig, jag har ett val att kampanja inför och jag ska gå in helhjärtat för detta, nothing's gonna stop me now, inte du heller nä!

GOD NATT PEEPS & SOV SÅ GOTT!

Vi är inte sånna som i slutet får varann.

Jag vet inte varför jag skriver, jag borde plugga. Tog egen lång sovmorgon idag, med flit kanske i det undermedvetna(?) Hur som helst så borde jag lägga min tid på annat, min kraft på annat och min energi på annat men vad gör jag då? Loggar in på blogg.se och spottar ut ännu mer sanning, för det är inte piss som det är nu? Idag vill jag inte ha en såndär inspelningsmaskin, idag vill jag ha en tidsmaskin, framåt eller bakåt spelar ingen roll, bara jag kommer ifrån idag. No regrets? Jo massor!

Jag vet egentligen inte vad jag ber om, kanske the truth liksom, men den där vet vi kan såra om vi har otur, vilket jag nog oftast har. Nä detta är inte kul alls. I det stora hela kanske det aldrig skulle fungera men just nu, just i denna sekund så vill jag inte sitta här, jag vill inte vara här. Jag vet var jag vill vara och det är fucking fel egentligen, fel men så rätt(?) Massor med "tänk om..." i huvudet just nu och jag vill inte. Jag vägrar sitta och vara ledsen när jag egentligen borde vara glad. Lönlöst! Det är bara så synd att jag alltid lyckas fucka allt, även när jag bara är rak & ärlig, ibland kanske det inte är det bästa. Så jävla synd bara!

Nu ska jag äta frukost och fortsätta vara okonsentrerad.
Vem trodde för ett halvår sen att allt skulle vara såhär?
Inte jag, förmodligen inte du och ingen annan heller för den delen.

v

Och jag vågade aldrig hålla din hand.

Första april tvåtusensex till första april tvåtusenåtta <3

Det känns som att mina tankar är överallt just nu, de är där dem inte ska vara. Jag vet inte varför och jag vet inte hur det gick till, jag tror att det bara blev så. Men det är som jag sa, det finns så mycket jag vill säga, men jag har en spärr, vilket är bra men ändå dåligt. Jag ska egentligen kunna säga exakt vad jag känner men jag är rädd, jag är rädd för tårar och jag är rädd för besvikelse. Så jag försöker gömma allt istället. Hoppet har i alla fall inte lämnat mig, det kan ju ordna sig, men hur det blir då kan jag inte se framför mig, jag ser ingenting framför mig längre. Jag får ta dagarna som de kommer, en i taget. Jag vet inte om våfflor och blommor kommer att hjälpa mig eller hämma mig, det återstår att se. Jag önskar bara att allt vore enkelt for a change. Jag tänker fortsätta vänta i alla fall, jag tänker rulla tummarna till jag hör dingdong på mobilen igen.

Nu blir det italienskplugg, får se om jag kan fokusera ordentligt någon timme. Jag bara önskar att jag hade någon inspelningsmaskin som spelade in allt människor sa till en och sen berättade maskinen exakt vad människan menade med sina ord. Jag orkar liksom inte analysera allt längre. Nä nu ska jag bara försöka rensa huvudet, behöver egentligen gå en runda men alldeles ensam är inte så himla lyckat. Vill ha en hand att hålla i. Jag vill hålla din hand. Nä shit ska sluta nu faktiskt, ärlighet blir för jobbigt ibland.

PUSS&KRAM!