Blow my whistle!

Herregud! Igår var en bra fredag, den började med en ledig dag som spenderades på stan med Jonas & Henke. Vi köpte kläder, det blev jeansleggins och ett vitt linne för min del och jag införskaffade även ett dyrt kokos lip butter, men det var det värt, mums! Efter detta stack killarna och jag inhandlade hår och gjorde en spray-tan hos Sugar skin. Det blev en fika med två av mina underbara danstjejer och deras vänner också, det var vid fyra igår och nä, jag har inte ätit någonting sen dess. Då ska jag tillägga att efter mitt äventyr på stan blev det fest hos Sara Thimgren där det söps ordentligt. Det var en väldigt trevlig kväll och natt med andra ord, helt jävla galet!!! Nu sitter jag här i kläderna och skorna sen igår, jag längtar hem till duschen och sen blir det förhoppningsvis som det var planerat efter en dusch och lite mat. Ja äta bör man annars dör man har jag hört, det måste vara adrenalinet som har tagit över eftersom jag inte ens känt hunger förrän nu.

Nä nog om det, jag måste bara ge lite respons innan jag glömmer det. EXTREMT FEGT är det enda jag får fram för den "anonyma" kommentaren. Dessutom helt obefogat eftersom människan verkligen inte vet vad han/hon snackar om. Jag kan be om att få tala om att jag gärna tar rollen som "the bad guy" för dig/er eftersom jag inte kunde bry mig mindre, jag har personer runt omkring mig som vet mycket mycket mycket mer än du/ni gör eftersom de faktiskt tagit del av så mycket mer än du/ni har. Så fuck dig och din "anonyma" och EXTREMT FEGA kommentar, den rör mig nämligen inte någonstans!

Sådärja! Nu ska jag avrunda. Håll tummarna.
SMACK!


So you can call the police,
I'm sorry 'bout my manners, but you see.
I'm a bit drunk as you can see,
I bet you would like to undress me.


You ain't ever gonna burn my heart out.

Då har klockan passerat tolv och det är nu officiellt fredag och helg. Dagen bjöd på en del faktiskt, jag övningskörde med mamma till skolan för att få de sista betygen och sedan fixade jag, Alex & Therese oss inför utsparkslekarna. Helt svartklädda med rosa band runt huvud, armar och ben. Vi korkade upp tidigt när vi tjejer satt i parken och tjoade. Regnet kunde inte stoppa oss nä. Då hela svart/rosa SPEK3b tillslut var samlade började inbördeskriget. Jag stank ketchup och öl. En hel flaska med ketchup och x antal öl hade jag fått över mig och hade det inte varit för min handikappade rygg och numera även tumme så hade jag inte klagat alls. Tyvärr var smärtan olidlig och fulla jag promenerade bort till skolan och sedan genom stan för att få skjuts hem och kunna stå i duschen extremt länge. Bikinin åkte på eftersom det var tänkt att jag skulle sola när jag hade nyktrat till, men jag hamnade under täcket och där blev jag till jag, Henke, Vivi & Jonas bestämde oss för att hitta på någonting. Då for jag upp och ett, två, tre stod de här i dörren. Vi har kollat en massa Gordon Ramsey, jag trodde verkligen inte att det fanns så många program med honom, sen blev det lite youtube-klipp och för en stund sedan var det dags att gå hem för deras del. Nu sitter jag här och tycker att det känns riktigt konstigt att inte ha någonting kvar, vanligtvis påbörjar jag studier såhär sent, men inte nu mer. Nä, vad ska jag då ta mig till? Blev påmind om teorin idag och ja visst den ska jag verkligen ta tag i, men inte just nu kanske, nä nu ska jag bara njuta av att inte ha någonting kvar! Puss & kram peeps!


And after all you're my wonderwall.

Det är slut, I'm finished, mina tre gymnasieår är nu över rent studiemässigt. Igår lämnades den sista skiten in. HALLELUJAHMOMENT! Jag har dessutom fått reda på att det blev ett MVG i Projektarbete 100p och jag lyckades dessutom hamna på det betyget i fler ämnen än så. Jag har en del betyg till att få så det fullständiga får ni ta del av när jag har fått alla peeps. Om man då bortser från allt detta så är det mindre än en vecka kvar nu till jag står där med min vita mössa och champagneglaset i högsta hugg. HURRAAAA!!! :D Just nu har jag dock en enorm smärta i min rygg och det är skrämmande eftersom den stannat kvar så länge denna gång, ja har det inte försvunnit till helgen så får jag tvinga mig själv till läkaren på måndag helt enkelt. Usch, jag vill inte diskutera sjukhus, läkare eller någonting i den stilen just nu. Det är tur att man kommer till insikt och faktiskt inser det nu. Förr eller senare gör man det och som sagt, det är en jävla tur det faktiskt.

Nä om vi ska ta upp någonting annat så både slingade jag håret och klippte det i måndags. Gummsi, min äldsta & bästa vän, är ju dessutom min personliga frisör och ännu en gång är jag supernöjd! Jag har dessutom lyckats göra en spelningslista till flaket på onsdag och nu ska mitt hemliga mission sättas igång också bara. Vad detta innebär kommer jag inte att kunna publicera förrän efteråt eftersom det då kommer att avslöjas. Nä nu avrundar jag innan jag blir mer lockad att berätta. Men som sagt, jag förstår mer nu än någonsin och det enda jag kan göra är väl att vänta på att sanningen kommer fram, det gör den alltid sägs det.

SMACK!

Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?

Nu är långhelgen slut. Det har trots jobb igår och idag varit en utomordentlig ledighet. Intervju, Andy's lekland, fredagsmyyys och massa annat. Imorgon är jag dessutom ledig p.g.a. Tysklandsresan. Jag har två inlämningar kvar nu, helt sinnes! Det är nio dagar kvar nu. DET ÄR INTE ENS TVÅSIFFRIGT!!! Dessutom är det ju dags för brännbollsmatch, studentsång i aulan, utsparkslekarna och balen denna vecka. Trots en enorm lycka över allting så finns det saker som tynger ner. Besvikelsen är stor på familj & släkt. Av över tjugo bjudna släktingar kommer tre stycken. Jag vägrar dock låta detta förstöra mer än vad det redan lyckats göra. Långhelgen har i alla fall bjudit på fler skratt och leenden än gråt och tårar, det är huvudsaken! Nu ska jag jobba vidare och avrundar därför. Lots of love!


Det är inte stålarna eller villan eller bilen som ni har,
jag bor gärna kvar i andra hand och bussen kan jag ta.
Herr Svensson det är din dotter och de vibbarna hon har,
som får mig att må så bra.

Det är inte stålarna eller villan eller bilen som ni har,
jag bor gärna kvar i andra hand och bussen kan jag ta.
Herr Svensson det är din dotter och de vibbarna hon har,
som får mig att må så bra.

Har alltid sett oss som Ansgar & Evelyne.

Det är fredag, vilket betyder fredagsmyyys, haha älska OLW-reklamen ;) Igår blev jag som tidigare nämnt intervjuad av Ida från P3 Star vilket gick utomordentligt. Intervjun sänds söndagen den 31e kl. 14:00! Efter intervjun intog tjejerna Andy's lekland och blev barn på nytt, haha sjukt ball, dock dödades min rygg under hinderbanan och allt hoppande på studsmattor och i hopptorn. Alex & Natha droppade mig på Centralen och helt plötsligt blev det fredag. På dagens schema står det pluggning, tvättning, pannkakor och sist men inte minst grillning. Imorgon och på söndag är det jobb som gäller sen blir det en tripp till Tyskland på måndag. Då inhandlas sex flak cider, två flak öl, bag-in-box vin, mousserat vin och en Bacardi Grand Melon.

Nä nu ska jag avrunda, plikter kallar på mig.
SMACK!






And I will love you baby, always.
And I'll be there forever and a day, always.
I'll be there 'til the stars don't shine,
'til the heavens burst and
the words don't rhyme.
And I know when I die, you'll be on my mind
and I'll love you, always.

What I did to you was hurtful. What I'm going through is hurtful.

Det är tisdag och mindre än en vecka kvar till allt det underbara sätter igång, jag talar om min, om vår, STUDENTVECKA! Brännbollsmatch, studentsång i aulan, utsparkslekarna, balen och STUDENTEN!!! Det är helt sinnes, allting är klart och jag är redo för detta. Jag har endast två prov och två inlämningar kvar. Jag kan räkna det på en hand, mindre än en hand. HERREGUD! Jag kände för lite positiv uppdatering trots att det finns en del negativitet inom mig. Det är som jag förklarade under lunchningen i solen på bryggan igår och lunchningen på Grafitti idag, jag kan knappt se fram emot det även om jag är glad över det, jag är helt enkelt för nervös och det finns för mycket som tynger ner just nu. Men jag tror att allting kommer lösa sig tillsist, jag är inte helt säker, men jag hoppas på det i alla fall. Imorgon har jag de två sista proven och på torsdag kommer Ida ifrån P3 Star ner hit för en intervju om projektarbetet och allting kring det ämnet. Efter intervjun ska tjejerna inta Andy's lekland, haha helt flippat men underbart! Vi får se vad helgen bjuder på, jag vet att jag spenderar både lördag och söndag på jobb i alla fall, dock ska jag ta en tripp till lillebror i Arlöv som blir tonåring. Tiden går fort men jag är stolt storasyster till tre underbara småsyskon. Nä nu får det vara slutsnackat om detta, jag måste verkligen ta tag i den sista skiten nu, snart är det över peeps. Puss & kram!


Första gången som du ska hålla nån i hand,
första gången som du ska kyssa någon man,
första gången som du är rktigt kär.
Första gången som du ska falla ner i gråt,
första gången som du ska tigga om förlåt,
första gången som du är hopplöst kär.

Sex till ett.

Rubriken har med gårdagen att göra. Jag vill egentligen tacka er alla, men Alexandra Malm, you have no idea. Jag älskar dig massor och utan dig hade jag inte torkat tårarna lika bra. Tack för allt uppmuntrande ni andra också, alla visa och kloka ord behövdes. Natha, Sara, Sandra, Marika, Malin & Kajsa var där med.

Det blev inte Slagt för min del och jag vet att utan alkohol i kroppen, såhär dagen efter, så förstår de nog mycket väl varför jag inte ställde mig i kön utan hoppade in i en taxi istället. Det blev en enormt dyr taxifärd, men man lever bara en gång och då är 460 spänn inte särskilt mycket.

Jag vaknade relativt tidigt idag och eftersom det inte blev mycket till dricka igår mår jag utomordentligt. Det blev en lång runda i solskenet och inhandlande av lite mat. Lax och kokt potatis, det kan inte bli bättre innan man ska iväg och jobba hela kvällen. Slitet är det, men jag klagar inte, jag längtar till löning bara.

Jag sitter här i handduk och funderar på hur fan jag ska lösa mitt hår idag. Det är blött och jag har varken borste eller plattång. Skitsamma, det luktar gott i alla fall. Nä nu ska jag avrunda och göra någonting, kanske får jag ta en macka innan maten är klar, hope so, magen kurrar något enormt.

Lots of love.

The wind and your love to carry me.

Det är lördag och jag vet att min uppdatering är sämst, men jag har mina orsaker. Just nu sitter jag på jobb och imorgon jobbar jag också. Det ska dock inte hindra mig från att ha en bra helg. Den började redan tidigt igårmorse med omkörning på stor landsväg som gick toppen. Efter det blev det en runda på stan med Alex & Therese och sen åkte jag hem för att duscha och fixa mig lite inför kvällen som blev mysig och trevlig.

En grej jag måste berätta är att jag bokat teori och uppkörning, underbart!!! Det var egentligen tänkt att jag skulle ha detta innan midsommar och Magaluf men tidigaste tiden var 29de och 30de juni, så det blir teori och uppkörning då. Jag vill påminna om att vi är på Magaluf mellan den 20de och 27de. Shit!

Jag har enormt mycket att se fram emot nu i maj och juni, egentligen kommer hela sommaren bli underbar tror jag. Studentveckor, midsommar, Magaluf, körkort, sommarrocken i Svedala, roadtrips/cruisningar a la Natalie & Jennie och förhoppningsvis avslutas det med att jag flyttar hemifrån igen.

Nu måste jag avrunda, men jag gör det med en härlig text nedan.
Puss & kram peeps!


Min baby har bonus på kortet, ja han har bonus på kortet.
Inga sms, chat på internet, kärleken han ger mig den är live and direct.
Ja han har bonus på kortet, ja han har bonus på kortet.
19-7, han är alltid bäst, före cigarett och strax efter sex.

Like the shaddow that's by your side.

Sunday bloody sunday. Nu sitter jag på jobb igen. Imorse skrämdes jag av en jobbig känsla, jag känner mig utbränd igen. Hade det inte varit för att jobb är viktigt så hade jag inte klarat av att ta mig upp imorse, detta hände som bekant för inte så längesen. Jag får fundera ut en lösning på min utrbändhet helt enkelt.

Igår bjöds det som tidigare nämnt på tjejmiddag hos Vivi, efter det droppade jag av present hos Stephi och önskade brudarna en lyckad utgång, vilket de säkerligen fick på Slagt utan mig, mina nätstrumpbyxor och mitt rosa fodral. Sängen bäddades upp och det blev många timmars sömn för en gång skull.

Nu sitter jag här och vet inte vad kvällen bjuder på. Kanske träffar jag Pancho min älskade teddybjörn, det har gått alldeles för lång tid sen sist. Blir inte det av kanske jag kan locka Jennie till Oxie. Annars får det bli en kväll att stryka saker på min oändliga lista, jag har massor att göra och det hade kanske inte varit en dum idé att ta itu med allt. Hur som helst så är det alltid mycket trevligare med lite sällskap.

Morgondagen börjar med det årliga besöket hos gynekologen. Smått ickepepp faktiskt, kanske inte världens mysigaste situation. But hey, whatever! Efter detta blir det skola och sen ska jag plugga lite tänkte jag. Jag hoppas på en solig måndag, då kanske det blir lite solfångande också. Cravings på onyttigheterna bara växer och växer, komiskt nog i takt med känslan om att det behövs mer trimmande & slimmande. Får se om jag köper med mig något smaskigt hem efter jobb eller om jag tar och trimmar & slimmar istället.

SMACK!

Förlåt mig men du är allt jag har.

Idag är det lördag, vardagarna denna veckan är förbrukade och helgen är redan igång. Igår hade jag två lektioner i skolan varav en utav dem innebar oral presentation. Det gick som det gick, vi hade ett bra ämne och en jävligt snygg power point. Världens sorgligaste scen ur The Pursuit Of Happyness och Phil Collins - "Another day in paradise" spelades dessutom upp. Efter skolan blev det en runda på stan med Izzigirl och jag köpte världens coolaste t-shirt, ni vet den där Heidi Klum räcker finger. När jag kom hem lyckades jag trots nerverna logga in och kolla hur det gick för mig med Cambridgeprovet. I HAVE A CERTIFICATE IN ADVANCED ENGLISH! Perfekt start på helgen. Jag traskade bort mot Tess förfest vid åtta och väl där blev det massor av sprit, sång och dans. Det var tillslut jag, Jennie, Alex, Tess, Natha, Nicole, Lina, Sandra & Jeppan som festade loss. På bussen in till Malmö skrek vi "En busschaufför, en busschaufför.." om och om igen. Vi var dock ensamma på bussen vilket gör det lite mindre pinsamt. Jag tog mig till Lindeborg när de andra stack in på Crown och sen sussade jag med älsklingen. Nu sitter jag på jobb och efter detta ska jag till Vivi för tjejmiddag, hon har fyllt 18 OCH skaffat körkort. Grattis igen!!! Efter en stund där kommer älsklingen och vi sticker mot Klågerup för att gratta Stephi. Jag hoppas på lite sourcream and onion med franska örter framför en film efter det, imorgon blir det nämligen jobb igen. Mina helgdagar är som mina vardagar, men peeps, det är bara 24 dagar kvar!!! Hallelujah! Nu måste jag avrunda. Puss & kram!


Allting har förändrats,
men jag känner likadant.

All my sand castles fall like the ashes of cigarettes.

Nu är det äntligen torsdag, det betyder att det imorgon är fredag och visst älskar vi helg? Självklart, men helg innebär inte härlig ledighet för mig inte. Det innebär jobb. Självklart kan man hitta på spännande grejor över helgen ändå, men jobba gör jag, varje lördag och varje söndag. Igår var det skola, jobb och mys. Vaknade inte upp ensam imorse, vilket kändes underbart, men jag fick ont i magen och blev lite illamående, därför låg jag kvar och drog mig tillsammans med Ola, som för tillfället har alldeles för ont, (och oroar sin flickvän enormt). Något som fick mig att bli lite pigg och kry var samtalet ifrån självaste Alexandra Malm som berättade att Kjell Björn läst ur VÅRT praktikfall på marknadsföringen eftersom VI faktiskt fick MVG!!! HURRA! Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag här redo för att träna. Efter träningen ska jag sitta klistrad framför datorn för att göra klart min & Ivana's oral presentation i CAE till imorgon. Hej en natt fylld med plugg och hejdå en natts sömn. I have myself to blame. Nu måste jag avrunda.

SMACK!


Oh my darling, you were wonderful tonight.

Nu är det tisdag och en fullspäckad vecka är i full gång alleredan. I söndags jobbade jag och efter det fixade jag mina studentinbjudningar. De blev himla bra måste jag säga. Igår var det dags för mig att hålla det argumenterande talet i Svenska C som ni kan rulla ner en bit bara för att läsa om ni känner för det. När jag hade hållt det begav jag & Ola oss bort till Stiliga Högtidskläder för klädesutprovning. Och ni kan ju gissa vem som har världens snyggaste pojkvän och därmed även världens snyggaste baldate ;) Det blev lunchning och glass innan jobb också, en helt perfekt dag att fira två månader på. Imorse ringde klockan tidigt och jag begav mig till skolan, efter lektionen där var det dags för en körlektion. Sen blev jag upphämtad 1.5 timme senare av mamma & mormor som jag tvingade med mig för att leta efter skor till bal & student. Jag hittade ett par perfekta älsklingar. Nu ligger jag här och ska snart ta tag i pluggandet. Imorgon bjuds det på skola, jobb och mys. Därefter är det torsdag vilket innebär skola och träning. Sen är det bannemig fredag igen. Tiden går fort när man har roligt och sen vipps så står man där på flaket och tjoar. 28 DAGAR KVAR PEEPS!!!

Nä om jag skulle ta tag i pluggandet någon gång.
Puss & kram!

Sen en tid tillbaka.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött,
försökt att vara allt på samma gång.
Så mycket man kan göra och borde och vill,
mitt i allt så ska man räcka till.

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt.
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann.

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr.
För allting jag skriver det blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
och försökt att känna efter hur det känns.
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van,
men jag har tröttnat på att vara likadan.

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
och försökt att vara nån till lags.
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
och snart så har man glömt vem man är.

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr.
För allting jag skriver det blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
och insett att jag måste börja om.
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där,
men snart så ska jag hitta den jag är.

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
och samlat damm på min gitarr.
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort,
har jag förmågan att glömma bort.

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr.
För allting jag skriver det blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort,
har jag förmågan att glömma bort.

I don't have you anymore.

Det är lördag och jag har inte uppdaterat sen i söndags. Det har inte funnits tid till det helt enkelt. Veckan har bjudit på mycket och stilla har jag nog inte varit en enda sekund känns det som. I tisdags var det halkan som gällde, himla kul upplevelse och ett steg närmre körkortet. Jag har inbokat omkörning på stor landsväg den 15de, sen är det dags efter det. I veckan har det även varit valborg och då hade jag min maskerad. Galet är ordet, kaos för den delen med, att städa lokalen igår var inte mysigt, men eftersom jag fick hjälp gick det bra ändå, tack! Coachmöte hade vi det med igår och det var minst sagt givande. Just nu jobbar jag för fullt, som vanligt, varje lördag och söndag. Efter jobb blir jag hämtad av Ola för en trip till hemmakväll och sedan ser vi först Real Madrid-Barcelona och efter det Villarreal-Sevilla. Eftersom jag ska upp imorgonbitti också är det bra med en mysig kväll fylld av fotboll. Imorgon ska jag då jobba och efter det plugga en massa! Har en hel del att göra inför nästa vecka, men jag är inte bitter, det är inte lång tid kvar nu. MUMS!

Nä nu tänkte jag avrunda, uppdatering ska bli bättre, I promise. SMACK!
 

I’m still missing you.