I won't give up, I won't break down.

Det regnar, det passar sig idag. I mina ögon regnar det med, det kommer floder, hela tsunamivågor av tårar. Jag vet inte riktigt hur man går vidare, hur man reser sig när man verkligen fallit så hårt. Det känns som det ligger ett stort betongblock över mig, det kväver mig, långsamt. Det känns verkligen som om någon pressat in en stor jävla kökskniv i bröstet på mig och mitt hjärta blöder sönder. Asså jag vet varken in eller ut. Vad gör jag nu? Hur ska bilderna i huvudet försvinna? Hur ska jag göra för att jag ska kunna somna på nätterna igen? Spriten kan verkligen förstöra allt, det har jag sett med mina egna ögon. Det kan förstöra en människa så mycket att han inte vet vad som är rätt och vad som är fel. Jag har gjort dumma grejer jag med, det vet jag, men jag har varit så nykter så jag har kommit ihåg det och därför har jag även kunnat intyga att det inte betydde ett piss. Vad har jag för bevis på detta från dig. Att du älskar mig? Ja visst får det mig lugnare, men på vilket sätt älskar du mig när spriten tar över? Då finns där noll respekt kvar what so ever och jag är luft. Du, jag, hon & spriten. Är det min livshistoria nu? Jag vägrar låta det vara så, jag är en stark person ju, jag har förfan klarat mycket som ingen annan skulle överleva efter.
Nä jag tänker inte ge upp på detta och jag tänker inte bryta ihop.

Second chances they don't ever matter, people never change.

Hejsvej i lingonskogen.

Denna helgen, ja hela veckan, har varit övernajs. Vi kan ju börja med veckan. Det har varit jäs med både Honeybuum & tjejorna. T.ex. så va vi över hos Alex för att laga middag och chilla lite, ja hon är ju ensam hemma, så antingen lagar man mat åt henne eller så äter hon skräpmat, vilket inte är övernyttigt. Sen dagen därpå var vi alla på Sommarchansen och girls, jag måste tipsa om ett nytt, hett boyband, "What's up" heter de och är faktiskt heta för att vara 16, 17 bast. Känns lite lammkött jämfört med mannen jag ligger inne med, men ändå liksom, grrr... Sen har det varit Sjöbomarknad med Johanna & Nicklas och homealone i Svedala hela fredagen. Igår åkte vi upp till Honeybuums morfar och jäste. Vi badade i hans 38 gradiga swimmingpool i ösregnet, överfett. Jag älskar sånt. Det är faktiskt riktigt romantiskt, mitt ute i skogen. Fast att vara där mer än en natt hade jag nog aldrig klarat. Jag är  ingen skogsmulle eller scout direkt. Sen är ju hans morfar sambo/förlovad med en Thailändska, Wallidie, som gör underbart god thaimat, mums! Så härligt är det verkligen, som värsta semestern ju. Men nu är jag alltså hemma och laddar inför en ny vecka.

Nu ska jag njuta av hemkänslan tillsammans med lillsyrran, det är ju faktiskt som de säger;
"Borta bra, men hemma bäst!"

I can't do this thing called life without you here with me.

Idag gick jag upp väldigt sent vilket jag är helt välförtjänt av eftersom lägret has killed me. Haha okej jag hade kul men det är krävande, väldigt krävande. Är iallafall ledig i drygt 8 dagar till nu så hjälp mig folk, fest huh? Hittade iallafall ett par apsnygga jeans idag, diesel, blåa, tajta och låga. Hmm sääxiiig, right? Ja de ska iallafall inhandlas imorgonbitti, någon som gör en insats att hänka på? Mobilia öppnar kl. 10.

Nu är det nedräkning som gäller;
Sommarrocken om 10 dagar.
Gruppen Paulus konfa, (mitt sommarjubb är dem), om 12-13 dagar.
Löning om 23 dagar.

Semester till ett hett land långt bort vet jag inte när det blir eftersom det får bli någon form av  sista minuten resa. Men det är ju lite spänning i det hela då, så närsomhelst är jag väck, men förmodligen i Augusti / September. Sen kom jag på nu att jag måste till mormor någon gång. Hon har så fint hus och det var längesen jag var där. Sen ska jag se Simpsons The Movie med folk och ska även ta med syskonen på bio efter löningen.