Prestationsångest.

Verkligen verkligen ångest. Om det inte börjar spöregna imorgonbitti måste jag antagligen springa coopers. Jag måste alltså få mvg eftersom jag lyckades förra terminen, verklig ångest! Ikväll är det jobb och jag måste sälja bra, måste få fetlön nästa månad. På tisdag gäller det att kunna allt som det finns att kunna om bokföring eftersom jag har ett stort företagsekonomiprov. Direkt efter detta provet ska man råplugga geografi. I det provet ingår allt från kartor till glaciärer och bergartär. Jag har inte förstått sammanhanget än, men jag ska ändå ha ett bra resultat. Är det någon som vill byta vecka med mig så hojta till.

Idag har jag iallafall hunnit sola och är rätt brun nu, bara imorgon också sen är jag definitivt redo för fotograferingen på tisdag. Tänkte ta med någon god mat till jobb och när jag sen kommer hem ikväll ska jag bara unna mig en kopp te och något kul att titta på, kanske en film, ja jag behöver faktiskt det. Ska bli najs och jag längtar. Kanske tar en tur inom ZamarayTempo och köper choklad or something. Mums. Nä nu måste jag sminka mig och fixa håret. Wish me luck though /N.

Is it worth it?

No, I know Urim Elshani, it's not worth it. It's just a fling, it will blow over. But I'm just so stupid when I'm drunk. But isn't everyone? Well SPEJKTVÅBEJ takes the price. I really should learn how to shut up!

Gud så jädra trött jag är och så segt allt är. Klassresan avslutades lite tidigare för min, Alex, Eggs, Filips och Jennys del. Jag orkade inte mer helt enkelt, jag ville hem till min säng och bara chilla. Men nu tänker jag "what if" vilket jag inte ska. Jag ska inte heller tänka på vad jag sagt och gjort, för vem kommer ihåg på måndag? Förhoppningsvis ingen. Fy fan vad skämmig jag är! Eller mja, it takes two to tango, så det är inte bara mitt fel. Och jag skriver ännu en gång i koder, jag är ju lite mystisk. Jag känner mig mystisk & förförisk idag, blinkar med ögat och putar med läpparna. Shit, jag är verkligen för trött för idag. Should I tell him?
No, no, no. Åh jag har sjunkit djupt i detta, jag måste klättra upp igen. Men det är som jag sa, jag tänker liksom inte säga stopp, jag tycker om det för mycket. Jag har för kul för att sluta. Och nu ska jag krypa under täcket till Johanna kommer och berättar allt om deras gårdag. Jag tänkte sätta på lugn kärleksmusik, tända ljus och dricka te. Jag känner för att mysa. Det var nog delvis därför jag åkte hem, för det gick ju inte riktigt att mysa med någon där utan att det verkar dumt sen, fast det hade iförsig inte varit mig emot.
Men som sagt, idag ska bli en myslördag. BYE!

Big girls don't cry.

Jag är väl rätt stolt att jag klarade gårdagen så finemang. Jag är även stolt över att det ändå var många som brydde sig och ja jag hade väl delvis fel när jag spekulerade i förrgår. Men bara delvis, för känslan kommer alltid sitta kvar från alla tidigare födelsedagar. Hur som helst, tack alla för allt. Även om jag grät en skvätt var där många leenden från min sida igår med, och de betyder mycket de leendena.

06.33 Skickar Vivi, som alltid, ett underbart sms;
"Grattis söting! hoppas du får en bra dag, ^^. Jag ringer dig när jag kommit hem :D <3"

07.15 Ringer pappa och sjunger för mig. Jag började gråta :$

07.20 Familjen grattar mig vid frukosten eftersom jag alltid måste upp så jäkla tidigt blev det ingen frukost på sängen för min del, men det är ju totally my fault. Eller skolans schemaläggares fel?

07.28
Skickar Gummsi ett sjukt sött sms;
"Grattis på födelsedagen Måsen :) hoppas du får en riktigt bra dag :) älskar dig."

07.36 Skickar Johanna ett fint födelsedags-sms;
"Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en underbar dag med massor av presenter! Puss älskar dig"

08.00 Kommer Honeybuum och hämtar mig för att köra mig till skolan som ett litet morgon-grattis. Vi bestämde tid för vår lunchdejt som skulle komma att bli underbart mysig. Min älskling är bäst! <3

08.16 Skickar Ivana ett gulligt sms trots att vi skulle komma att träffas fem minuter senare;
"Grattis natalie! Hoppas att du får en jättebra dag och att den dära septemberoturen går bort!
Ses i skolan :)"

08.20 Tjejerna, d.v.s. Alex, Jenny, Therese, (& Sara som dock var sjuk), hade fixat en Oreomuffin från EH och satt ett födelsedagsljus i den och sjöng för mig i korridoren. Där var tårarna nära tjejer. Tack så mycket.

11.00 Honeybuum hämtar mig på skolan. Lunchdejten blir på mando, mums! Vi kollar klocka till mig efteråt och jag har nu lite hum om vad jag vill ha. Han lämnar mig på skolan efter 2 timmar med en kyss <3

11.20 Ringer Marie och grattar.

16.00 Jag möter pappa på IKEA där vi köper min säng. 1.20 is the shit! 3.500 kr. kom min present upp i. Vi körde hem sängen och nu står den där. Pappa stannade på te, sen stack han. Vet inte när vi ses igen =/

17.10 Ringer min lillebror Alexander och grattar.

18.15 Ringer Jonas och grattar. Han frågar om han & Vivi kan komma över och en kvart senare gör de det med fina presenter och allt. Ja gud vad hade jag gjort utan er min underbaringar?

20.30 Ringer folk från mammas sida och börjar gratta. Jag uppdaterar även om skola, jobb, träning osv.

21.00 Ja runt kl. 21 blev jag bombaderad på msn, tokigt men sant. Jätte trevligt detta med.

22.00 Jag lägger mig i min alldeles nya säng som jag fått och den är stor. Tänker på dagen som gått och hur bra den faktiskt blev. Visst kom där en tår nån sekund, men jag har det bra, det är så man får tänka.

When you're halfway up you're always halfway down.

Åh som jag önskar att du var här nu,
jag vill bara höra dina hjärtslag.
Åh som jag önskar att vårt krig tog slut,
jag har lärt av mina misstag.
Och du är lika ensam som jag.

Idag känner jag mig "kentig", detta är ett uttryck som säkert ingen förstår mer än jag själv, men "kentig" är vad jag är idag. Det är då man kan relatera till alla låtarna och bara vill ligga kvar i trosor & t-shirt med en kopp te och lyssna på dem. Men, eftersom jag ska bli psykolog och därför måste ha jädra bra betyg, måste jag ha närvaro. Så det blev att gå upp, duscha, dra på ett par jeans och en tröja och nu sitter jag här i brist på annat. Jag vet inte vad jag tänker på egentligen och jag vet verkligen inte varför. Den där meningen blev himla mystisk men om jag blurrar ut allt här, vad finns då kvar inom mig? Ett stort svart hål? Tja, det känns så redan nu iförsig, men vi behöver ju inte göra hålet större, eller djupare.

Imorgon.
Imorgon är väl ordet som ekar i huvudet. Vad händer imorgon? Vem ringer imorgon?
Ja vem bryr sig när idag blir igår och imorgon blir idag?

Time will tell..

When you just want to close your eyes.

Åh vad jobbigt allt är, jobb suger idag eftersom vi har nått nytt skit som verkligen INGEN vill köpa, bajs! Sen är det min födelsedag på onsdag och på allt detta är jag mycket besviken på tja mycket just nu. Sverige spelade kast som fan igår, jag börjar med idrott klockan åtta imorgonbitti och läxor har jag en del denna veckan. Jag vill bara blunda nu och sova. Har gäspat 311 gånger denna timmen. Allt jag behöver är sömn och gärna lite kärlek. Är det verkligen ingen som vill ha två nummer av tidningen "Digital-Foto" och antingen en FM-sändare eller en väska med kortläsare och USB-hub? Kom igen människor!

Helgen har i alla fall varit rätt så najs, förutom att den gått alldeles för snabbt of course. Jag har spenderat mycket tid med Honeybuum denna helgen. Igår hade han vuxenkalas och samlade in en massa bra grejor till lägenheten, överbra ju! Ja snart är vi två lundabor. Och jag måste tjäna minst 300 kr. nu, bara fyra sälj kvar alltså. Håll tummarna folk. Nä nu ska jag vara en seriös säljare, så jag får återkomma till bloggen senare. BYE!

It's just that you make me smile.

Okej, allt är bajs egentligen, när jag kommer hem och är själv eller när jag sitter på bussen på väg till träningen. Men det finns faktiskt moments när jag inte tänker dåligt. Men just nu är det sex dagar kvar. Jag blir ett år äldre men jag kommer fortfarande inte förstå, kommer fortfarande inte acceptera det. Jag är så himla trött på att bli drabbad av födelsedagssyndromet. Och jag kan verkligen inte glömma klumpen i magen när jag såg farfar förra veckan. Fy fan vad hemskt det var och är! Jag menar, jag vill ju att han ska veta att jag såg honom. Och pappa, han kom hem inatt från Turkiet. Nu ringer telefonen, men det är nog inte han. Jag undrar när han ringer. Vi skulle handla säng, men han kan ha glömt. Who would be surpriced? Ja inte jag i alla fall, även om jag hoppas innerligt att han inte glömmer. Jag vill ju bli ihågkommen. För bra nog är jag väl?

Skolan har i alla fall satt igång nu, lite läxor här och där. Träningen går bra, trots att jag går på pencilin och egentligen inte får. Jag är förskyld som fan med, Honeybuum också. Nästa vecka får han/vi nycklarna. Ska bli redigt najs. Måla i färgerna jag bestämt. Köpa soffa, tv, matbord och alla detaljer. Och det bästa av allt kommer vara att sova där, vakna tillsammans, äta frukost ihop alltid. Jag längtar! Lund, here we come.

Nu ska jag kränga något gott och dricka te i massor så jag blir frisk. Jag vill ha kramar och pussar också, men det får vänta till imorgon. Tyvärr, annars blir vi nog aldrig friska.