Catch the last weekend of the last week.

Ja då var det alltså årets sista dag, årets sista morgon and what have we done? Svaret på det är mycket, det finns mycket grejer jag gjort och många saker har detta året bjudit på. Vad har jag då tyckt om detta år? Åh gud, det har varit underbart. Ännu ett år med Andreas har gått och baby jag är lycklig med dig, jag mår bra med dig, jag älskar dig. Jag har börjat i tvåan på borgar nu, SP1b har blivit SPEK2b och detta innebar stora förändringar. Den negativa förändringen är att pressen är större och det är mycket mer att göra, men vi har ju även fått roligt tillskott i klassen, Måns, Egg & Benji, jag är glad över att ni tillkommit för att göra det tråkiga roligt. Vi är fortfarande ett gäng och sådär, vilket känns tryggt även om jag ibland hoppar runt lite. Efter skolan hittar jag ju fortfarande på en massa grejer och dansen är en av de viktigaste sakerna i mitt liv just nu. Jag gick detta året på audition till uppvisningsgruppen, kom med och nu är det träning ungefär fem timmar i veckan med underbara tjejer, ni gör min passion even bigger. Jag har även fått jobb som telemarketingförsäljare på SUMO, ett bra drag där med måste jag säga. Träffat massor med kul, nytt folk och säljer bra gör jag med. Även i lilla Oxie har det förändrats lite, eller jag har börjat umgås med folk där igen. Gummsi, min äldsta vän och en av de bästa vänner jag har, umgås jag med mycket nu. Hennes pojkvän Henke, Vivi & Jonas, Micke, Nemo och Tias, är också folk jag träffar ofta. Sen är det ju så att Andreas köpt lägenhet i Lund och jag är ju där rätt ofta och det är tal om att jag kanske ska flytta, så mycket Oxie kanske det inte blir sen, men som ni ser så finns det folk som gör att man inte riktigt vill lämna den lilla hålan. Ica & Lindsjö är också exempel på sånt folk och även om vi inte träffas särskilt ofta betyder inte det att jag inte finns här för er. Alltid mina "blonda" bombnedslag. Detta året har jag även fått bättre kontakt med pappa och man vill ju säga på gott och ont eftersom vissa aggressioner fortfarande finns kvar mot honom, och de kommer väl antagligen alltid att finnas där, men det är ändå skönt att slippa hata måste jag säga. Sen lärde jag mig åka skidor i början av detta året, herregud ja det får jag inte missa och om en vecka drar vi dit igen. Det är en härlig känsla måste jag säga, att åka ner för backarna i full fart, komma hem till stugan och ta en kopp varm choklad framför brasan. Jag längtar. Så nästa år kommer i alla fall börja som detta gjorde, men vad som händer sen är det ingen som vet, inte jag, inte du, inte vi och ingen annan heller. Men jag är en människa som tror att vi kan påverka rätt mycket själv, vårt öde är inte helt skrivet än. Så mina mål eller nyårslöften är att vara mer spontan och ta dagen som den kommer, en dag i taget och alltid komma ihåg att det blir vad jag gör det till. Endast döda fiskar flyter med strömmen.

GOTT NYTT ÅR & VÄLKOMMEN TVÅTUSENÅTTA!

My head speaks a language I don't understand.

Godermorgon gott folk och välkommen att åter igen ta del av mina ups & downs. Idag kan jag inte riktigt bestämma mig för hur jag känner så det lär bli ett kodordsinlägg. Vaknade åtta imorse och när man har blivit terroriserad på mobilen till typ tre inatt så är man ju inte riktigt pigg på att stiga upp. Men så fick det bli eftersom det är Nova som är destinationen för att hitta överdel till nyår. Ett snyggt underklädesset ska nog också inhandlas tror jag. Men först måste magen ha frukost, jag bara vet inte om magen tål det idag, jag vill nästan spy p.g.a. all terrorisering, det va trevligt att höra av dig/er men seriöst dude jag är inte född igår. Nä så inatt va ju trevligt men vad jag ska göra åt detta har jag ingen aning om, kan det inte bara försvinna?

Då är det en vecka kvar till Idre idag och det finns massor vi ska hinna med. Usch jag har kännt mig stressad hela veckan och snart ska det börja stressas igen, typ direkt när det nya året sätter igång. Fy fan vad kul nyår kommer bli, jag längtar så jag spricker. Nä nu får det bli frulle så blir det väl uppdateringar en annan dag. Kommer skriva om året som har gått också och det görs väl antagligen imorgon eller på måndag.

OVER&OUT!

Your touch won't let me leave.

Julen har varit ett enda kaos, stressa hit och stressa dit. Usch! På allt detta har man ju lyckats, igen. HATA DENNA JÄVLA URINVÄGSINFEKTIONEN!!! Och, såklart, så hjälper ju inte pencillinen särskilt bra heller. Nä jag ger fan upp snart, orka! Fick dock en massa fina julklappar som jag tänkte nämna lite senare.

Just nu sitter jag på jobb efter två dagar på landet. Har varit uppe hos Honeybuums morfar, åkte dit redan 05.30 i tisdags morse med hans farmor & farfar, vi skulle nämligen besöka julottan. Mysigt ju. Så först var jag hos hans pappa i lördags, sen hos min egen i söndags, sen firade jag julafton hemma i Oxie och i tisdags åkte jag alltså upp till Kristianstad. Väldigt mycket stress, men mycket mys också.

Mellandagsrean har jag självklart hunnit besöka och gjort en del fynd. Ett par dieseltights, ett par dieseltrosor och en tröjklänning från Carlings. Är nöjd med mina inköp hittentills faktiskt och med mina julklappar som kommer i en lång, fin lista här nedanför. Jag måste ha varit snäll i år kan jag ju säga.

Mor & Styvfar; Pengar, Gillette's Venus rakhyvel med Gillette's Satin Care shave gel.
Biologiska far & Fia; Diesel's nya parfym "Fuel" och ett presentkort med 1000 kr. på Diesel.
Honeybuum; DKNY-klocka.
Valentina; Pengar.
Jonatan; Nivea Beauté's maskara "Volume Impact" och sminkborttagningsmedel.
Alexander; Puma's parfym "Active".
Mormor & Kenth; Pengar.
Morfar & Laurinda; Pengar.
Styvfarmor; Pengar.
Styvfarbror; Pengar.
Styvfaster; Pengar.
Svärmor Helén; Pläd, halsduk och hårgrejer.
Svärfar Peter; Pengar.
Honeybuums morfar & Wallidie; Pengar.
Honeybuums farmor & farfar; Halsband.

Not even a phonecall?

If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know,
I'll think of you every step of the way.

Bitter sweet memories,
that is all I'm taking with me.
So goodbye, please don't cry,
we both know I'm not what you, you need.

I hope life treats you kind,
and I hope you have all you dreamed off.
And I wish to you joy and happiness,
but above all this I wish to you love.

I thought your words meant something more.

This time it really is goodbye, I think. Jag är jätte svag för dig, det vet du, så har fallet alltid varit. Och när detta nu händer så vill jag vara stark, jag ska vara stark, men hur fan gör man? Hur avslutar man något som har varat så länge. Men frågan är egentligen hur du tänkte när du avslutade det, för hur det än blir så är detta fan ditt fel. Jag gjorde allt jag kunde igår och jag är så trött på att ta hand om en 20-åring!

Nä nu ska jag fan skita i detta, det är slut med skiten nu.
asos.com och en massa choklad. Dock förstör All4One - I swear rätt mycket här på jobb =/

For better or worse,
'til death do us part,
I'll love with every beat of my heart and I swear.

?


Isn't it messed up how I'm just dying to be her?

Usch, det är lördag och vad har hänt? Not much är svaret och det är fan snart måndag igen, men det är en vecka kvar till jullovet börjar och hallelujah för det! Har tänkt mycket mycket de senaste dygnen. Så lyckligt lottad jag ändå är. Nä asså det är fan sick. Och om inte jag slutar tänka kommer jag att bli sick i huvudet. Jag ska chilla nu, ta det lugnt och fint. Har bara ett prov kvar, så jävla skönt! Dock är jag lite orolig inför showen på Petri, vi måste fan träna på måndag så vi håller måttet. Oh yes, kul ska det bli.

S:t Petris aulua kl. 14.oo på onsdag, be there.


Imorgon är det dubbelpass på jobb, tjoko. Men kul ska det väl bli, hoppas många från gänget jobbar imorgon, lär bli kul diskussioner från lussevakan som man egentligen helst av allt vill glömma. Kan ju inte säga att jag minns mycket, men gud vad full och pinsam jag måste varit. Varför säljs alkohol egentligen? Nä jag ska inte supa på länge nu, väntar till nyår tror jag. Eller nä fan det är ju firmafest nästa helg, åh jävla röv. Ja då vet vi att mitt löfte bryts då. Ska komma på ett nyårslöfte också fan. Ja vi får se vad det blir.

Nu tänkte jag sätta igång lite musik och dampa för att inte jag heller lyckades med att boka kentbiljetter på ticnet. Varför kräver de internetbank? Skit också, jag som ville att det skulle vara att Vivi bara va lite trög, men ack nä, det funkar inte för mig heller. Bea hjälp oss! OVER&OUT!

Dude!

Okej, jag har typ aldrig varit såhär bakis och trött på samma gång. Det jävliga är att om en timme går tåget till jobb. Jag vill inte! Inatt hade jag ball i alla fall, sjukt jävla flagad. Jag vet inte hur många gånger jag trillade på choklad, jag lyckades sabba både knäet och ryggen. Ja det gör ont att synda, väldigt ont. Trots min höga alkoholhalt kom jag i säng och sov typ två timmar sen var det skola och man var fortfarande full, kul det med ju. Jag skäms så jävla mycket, åh händanefter ska jag låsa in min mobil nånstans när jag dricker. Ännu ett missförstånd, jag pallar inte fler. Det var ju inte ens jag som liksom skrev? Men I don't give a fuck, jag har mitt underbara lyckopiller Andreas Rosenlind, jag vill bara spendera mitt liv med dig om det är okej?

Nä nu ska jag fan äta innan jag dör av hunger. Imorgon är det fredag och jag ska fan heller festa, nä imorgon ska jag bara ta det lugnt och leka pensionär i Lund or something. Bara njuta av ledigheten.

OVER&OUT! 

We showed you what we got.

Ja denna helgen har varit som alla andra, full med ups and downs, fast denna helgen hade helt klart fler ups eftersom jag såg kent i fredags och har haft fyra uppvisningar. Jag är helt slut men jag är lycklig och det är det viktigaste. Det väntar mycket skit i skolan i veckan, men det struntar jag faktiskt i just nu.

Nu sitter jag på jobb och försöker sälja bra trots den migränen jag ligger inne med. Det sjukaste är att jag haft migrän 4 av 7 dagar denna veckan. Vad är detta liksom? Nä usch när jag kommer hem ska jag tappa upp ett hett bad, äta något gott och mysa. Sen ska jag skriva ihop en sammanfattning på de 8 sidor i geografin som jag fick tilldelad när vi startade vår lilla studygroup. Yes vi satsar hårt på detta provet.

Ja då är det väl dags att runda av och fortsätta sälja, eller rättare sagt skratta åt allt som mina kära sumosar Pancho & Supersmilebobscatcatman säger och gör. PEACE&LOVE!


Too early to say goodnight.

Idag ska Natalie Månsson & Veronica Borg se kent på Olympen i Lund. ÄLSKA!

Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag är så hängig,trött,pissed off och så ledsen. Jag pallar inte denna äckliga jävla skolan längre. Jag har tre prov, en uppsats och en inlämning kvar. Kan inte någon bara göra detta åt mig? Och som om inte detta var jobbigt nog så ska man få tillbaka alla äckliga saker med. Det är ju fan mer ångest än att plugga till dem. Usch nä nu vill jag gå i ide.

Dock har man några få moments som lyser upp den trista, regniga vardagen. Dansen är ett exempel och de närmaste två veckorna ska jag ha sex uppvisningar. Oh yes ni läste rätt och det kommer bli fett ös! Först intar vi Folkets Hus i Limhamn nu på lördag och söndag. Det är klockan 13.00 och 15.00 båda dagarna som gäller dudes. Sen är det den fetaste dansshowen i historien som äger rum på S:t Petri den 19/12 kl. 14.00, be there! Efter denna uppvisning ska vi även inta Augustenborgskolan på deras avslutning och lära småbarnen dansa. Det är den enda uppvisningen som inte är offentlig så att säga. Alla uppvisningar är gratis btw.

Nä nu gäspar både jag & Alex i takt och vi ska möta upp Mika för att skriva någon referenssak till ABC. Och yes nu har även våra fina UK-tröjor kommit. OVER&OUT!

You cut me open.

IDRERESAN ÄR BOKAD!!!
Det blir upp tidigt den 5/1 för att ta bussen tolv timmar, sen kommer man hem den 12/1 och har ont i hela kroppen, men det är det värt, det ska bli så jävla najs. Älska älska älska Idre.

Jag räknar ner dagarna till allt nu. Kent på fredag, dansuppvisningarna i helgen, jullovet den 21;de, och allt som kommer med detta. Det är lätt att drömma sig bort när man är fast i skolbänken. Hade exempelvis matteprov idag. Jag ber till Gud för ett ynka g på detta provet, annars är jag körd. Imorgon är det del 2 och jag som tyckte denna delen var svår, hur fan ska det då gå imorgon?

Nä nu ska vi inte vara bittra, det är ju snart helg och denna helgen är verkligen en att se fram emot. Tur är väl det, det var ju så jävla längesen något hände. Jag vill ha blixtrar & dunder i livet nu, inte en massa tråkigt skit som gör att man börjar fundera på om man har drabbats av en vinterdepression eller nått.

Nä nu ska jag ta och sälja skiten ur alla och om jag inte hinner skriva imorgon så säger jag grattis i förskott till min underbara mamma som fyller 36 år. Hoppas hon ska bli glad för presenten jag köpte idag. Det var ju inte direkt lätt att välja bland alla tusen grejer de hade där, men hon blir nog glad.

OVER&OUT!

Keep bleeding, keep keep bleeding love.

Sjukaste veckan, vill bara radera typ en månad ur mitt liv. Jag mår skit nu, vad har jag gjort för att förtjäna all falskhet? Alla falska ord, falska blickar, allting är falskt. Du är falsk. USCH! Men det värsta av allt det är att jag inte kan hata dig mer än mig själv, eftersom jag är den som köpt allt.

Nä nu ska december bli en ny månad med nya tag. Än har jag inte blivit galen. Snart är det jul och julgranen är ju uppe. Tjejerna, Honeybuum & jag bakade lussebullar och pyntade lägenheten i fredags. Sen igår var det först stan med Vivi & Jonas, pannkakor med mamma i Oxie och sen va jag & Honeybuum med Johanna & Nicklas i Lund och kollade film. Mys har alltså denna helgen bjudit på, vilket är skönt när man har migrän hela tiden, eftersom man städar, pluggar, tränar, jobbar och allmänt stressar som en dåre.

Just nu är det jobb som gäller. Dubbelpass vilket betyder 8 timmar, ohyeah!
Nä folk nu ska jag bli muntrare och jobba på bra. OVER&OUT!