Veckodagar.

De går och går, snart jullov, tjohooo ^^ Inte värsta haj på företagsekonomin, provet var ballesvårt idag, han tog bara det typish oviktiga. Särlärare, och jag som kunde så mycket om ALMI. Höhö.

Honeybuum fixade daas driverslicense i fredags, värsta cruisingen då i fredags och söndags samt yesterday. Weeeei, ja han kör ju bättre än vissa andra körkortsinnehavare. Idag får man även skjuts till dansen. Yeeeey. Ska dansa i två timmar. Egentligen skulle jag dansa en timme imorgon men den drog hon in och satte två idag. Får i för sig ledigt imorgon då, sen ska det dansas på torsdag med ju. Längtar till uppvisningen i alla fall. Ska bli redigt skoj, fast ännu ballare ska Svedala kommuns skolor få det när vi kommer där och regerar i tre dagar. Fettösmedvetslös. Njää, det blir det ju på Julfesten (rejvet) at privé med oss borgare, samt procivitas & petris elever. Biljetter ska handlas imorgon, honeybuum ska med. iiiiih ^^
 
Köpte shepherd-skorna i fredags med. De är hääärliga. Varmt och skönt. Resumé av BFdagen igår måste ju också vara med här; Fettomat, skratt, allvar och utskottsyra. NAJS!

[ This is my sister, she's the fourth best prostitute in whole of Kazakstan. ]

Plugg övergår till partyweekend.

"Plugga, plugga, plugga och få en sur min" - Sudda låten får ny text.

Jag sitter här, nergrävd i naturpluggandets slutfas inför provet. Energiformer, energiprincipen, de olika sätten att omvandla energiformerna till elektrisk ström. Fission, fusion. Fossila bränslen. Bla bla bla. Jag orkar inte mer. Ser bara fram emot helgen. Först 18-års fest i Svedala hos J-lagets, Hampus. Ska bli roligt som fan. Halva halva, fifty fifty babe ;D Ser även fram emot lördag då jag förhoppningsvis bestämt mig om skorna och faktiskt kan köpa ett par. iiiih shoeshopping ^^ Nä nu måste jag verkligen käka något och sedan plugga. Dansen med idag, jag och min handikappade rygg ska pallra oss dit. Får nog ta och kolla upp den där särskadade ryggen snart. Haha, ser ni någon som trillar ihop så är det jag, sönderstressad och handikappad. Ta mig då till närmaste ambulans. Lalala (8)

Eat shit mutherfuckerNOT! (Borat) 

Beslutsångest caused by shoeshopping!

Skulle handla skor med moder i söndags, glömde berätta om hur det slutade. Jag pallade inte vara hemma och stack till Svedala istället. Bra avslut ju. Eller inte. Hur som helst så har jag bigtime ÅNGEST! Där finns ett par übersnygga svarta typish stövlettliknande, med rätt låg klack ofcourse. Verkligen skitsnygga, men de kan väldigt troligt vara jävulskt kalla. Sen kommer vi då till de mest varma, ja nästan så att man svävar, skorna. Man känner inte att man har några skor, men de värmer så. Tack fåren i typ Australien or whatever! Jag måste ha de. Fast jag hittar inte Ugg's, i svenska affärer bara märket Shepherd. Kanske får beställa on internet annars. Men det är typ samma prisklass och samma kvalitet. Så den riktigt stora frågan är; VILKA SKOR SKA JAG HA? Kanske båda? A vafan. Får gräva ner beslutsångesten i te & läxor, för det är vad min studiedag har att bjuda på. Fast hellre det än utvecklingssamtal. Haha, thank god it's frivilligt.

Get a life. - BYE!

Weekend, extrashit & school.

Snooksvett&tårar? Mhmm, Snook är helt okej on the busride to school, wich I bytheway HATE! Hade det inte varit för de underbara figurerna i klassen, mm Issy med fast hon garvar sjukt, hade man bytat till typ frisör eller nått. Rasterna på borgar är fettnajs. MBEF också, samt de oseriösa BF-mötena. That part of the school I like ;D Haha. Ögongodis med, gånger tusen, iiih *hemlisstämplat*

I helgen umgicks man mycket med Andreas vänner. Killar, ni är sjukans balla. Haha och jag är blond & trög. "På riktigt?" Haha, men jag går faktiskt samhälle (a)

Dampade loss i J-lagets gästbok med på
www.oxieif.se (handbollssektionen). Läs alla intressenördar. Sjukt bra argument i alla fall. Det laget är som sagt inget lag längre. T.o.m. jag och mina dansbuddies klassas mer som ett lag och vi träffas inte ens ofta. I mean, get the point?

Nu ska jag skriva träningsdagbok, svenskreferat och plugga på energiprovet (drygt 23 sidor stort). Suck!
Ha det bra alla, det ska jag och min tekopp ha i alla fall!

Datorkunskap is boring!

Vi har datorkunskap nu och det är SÅ JÄVLA BORING! Vi ska ha prov i Excel vecka 3 har vi nu så demokratisk beslutat. Nu ska Pernilla visa oss Excel, så nu får jag pausa. Hold on...

Okej, vi gör fakturer, men jag sliter mig. Så, vad händer i världen idag? Moderaterna fortsätter vara själviska, socialdemokraterna klagar i stället för att uppdatera sin politik. Alla politiker är rövar. Ingen stor nyhet, ellerhur? Vi tar det senare i bloggen. Ska dampa loss för er som orkar läsa. 

Däremot är jag lika glad idag som alla andra fredagar. DET ÄR HELG!
Ikväll blir det antagligen Pirates of the Caribbean-kväll hos Honeybuum. Han, jag, Eli, Chris och Chris flickvän ska vara där. Imorgon ska jag och Alex först göra vår nyhetsredovisning och sedan blir det Borat på bio med Honeybuum, Eli, Martin, någon tjej från Martins jobb och sen var det en stjätte biljett bokad. Vems är biljetten? Oooh, överraskning. Haha. Vet vem jag inte hoppas att det är i alla fall.
Söndag = SLAPPEDAG/PLUGGA =/

Jag har en fråga. Jo, vad är värst? De som är arbetslösa som måste leva på a-kassan eller MUF som fuskar med bidragspengar och sen festar upp de? Jag vet vad jag tycker, och jag vet var jag står. Moralisk och påläst ska jag nu skriva. TÄNK OM DU VAR I NÅGON ANNAS SKOR! Vad skulle du då göra? Du kan inte hjälpa vem dina föräldrar är, ska du då behöva lida? Ska barnen behöva lida? För det är det de gör. Är mamman eller pappan arbetslösa och lever på a-kassa gör väl för fan hela familjen det. Barnen lider också. Jag är så trött på alla bortskämda bratz. Skärp er! Gud silken besvikelse när jag fick reda på det med MUF och andra ungdomsförbund. Suck på er, och ni tror ni gör nytta. GÅ HEM OCH LÄGG ER!

Lekmamma nummer ETT!

Sure as hell I am. Haha på vårt som vanligt oseriösa, men väldigt roliga BF-möte bestämdes jag till Lekmamma för jag är så, hmrf full av lekar? Ehm, nä, men konfisledare uppfattas så tydligen, aopaop. Sitter här och ugglar, precis kommit hem, haft samhällsprov. MVG på det? Aopaop. Think so, AND hope so, very much. Måste äta mellis med, tihi ^^ Hungrig efter en sånn här "djurig" dag i skolan. Att djura, vara djurig, djurade, djurat. Ja vafan, ordet går att böja, då finns det. Haha, ballast var i matsalen, "Alla djurar med spagettin & köttfärssåsen". Afaan, godaste maten på hela terminen. Och läsåret för den delen.

Nog om skolan, idag ska jag dansa, klockan 18-19. Längtar, måste svättas och bli smal, haha känd & smal, känd & smal. Get it? Nä men skit i det då! TIFFANY PERSSON JU! Aja, fan vad torr jag är, resultatet av trötthet. Sovmorgon imorgon dock, SKÖNT!

Honeybuum har uppkörning imorgon också, iiiih, så glad är jag. Hoppas det går bra, men det gör det säkert. Det gick bra för mig igår i alla fall. Övningskörde för första gången, haha det ligger i släkten väl. Jag kör i alla fall bra, med automatare ^^ Haha. Nä nu ska jag ner och koka earl grey-te och käka mor & far ur huset. BYE!

Bland vargar & struttar.

Idag var det prov, fick tre frågor som del 1 på mitt engelskprov om "The cry of the wolf"-boken. Guess what happend next. Jo då när vi är klara med det ger den jävla fittan oss del 2 som är 50 st. FUCKING KUKORD från boken, som typ ingen kan. Gissade på 15 st. Kunde typish 20 st, resten av raderna lämnades blanka. SCREW YOU MARGA!

Efter detta var jag så arg och frustrerad, så jag stack hem. Deprimerande för fan. Missar matten, företagsekonomin och idrotten. Ska plugga samhälle nu istället. Hellre läser jag på om Edmund Burke än FUCKING VARGAR. Gå i pension alla 50+ lärare!

Så idag blir det väl att plugga ideologier, göra träningsdagbok, hänga in kläderna i klädkammaren & sticka hem till honeybuum. Han får förhöra mig, ska fantamig ha MVG på samhällsprovet, så det så!

Saknar Oxievång som fan nu, alla är sånna struttar på borgar. Kanske finns inte det ordet men de är så jävla, bitchiga. Lärare och vissa elever. Vad fan har man gjort för att förtjäna sånt? Saknar att vara någon. Saknar när typ Lill Culler sa hur engagerad och amibitiös man var, när Marie i ögat halvt grät till ens tal på avslutningen, när Skolsyster Kristina sa att man skulle bli Sveriges första kvinnliga stasminister. Var fan blev alla positiva kommentarer av? Sen jag satte foten borgar har allt varit negativt. Lärare berömmer aldrig folk, de bara klagar. Att tenta av Engelska A får man inte heller.

Nä nu ska jag dränka mina sorger i te. Men en dag ska Marga och alla de andra skitlärarna se att jag blir nått stort, jävligt mycket mer än vad de är. Och bra på det jag gör också, för det är INTE de!

Guess I'm a geak then.

Ja för det är kallt och blött. UHRKISH! Spenderade helgen at Bosarp med übersöta konfisar och ledare. De pratar bytheway nu ;D iiiiih ^^ Så cute de var. Hörde actiually att vissa tänkt sjuka sig men nu var väldigt glada att de inte gjorde det. We're good ledare I heard :D

Fick tillbaka franskprovet idag. G till VG på det. Aja, who the fuck cares anyway? Har engelska imorgon, asså prov. Jag älskar språket, men vår bok är überboring och jag har INTE läst den. SUCK! Know nothing about wolves. Sedan är det ideologierna i samhälle till onsdag, but I can pull that of.

I'm a geak, I listen to Westlife's sad songs. Men jag kan inte hjälpa det. HAHA, minns sommaren som fan.
"Kaän entä hjälpa deäät".

Träffade Maja på killarnas match igår. Hon, Lollo & Micke kom. Übertrevligt :D

Nä, nu ska jag plugga engelska, får fan göra träningsdagboken för förra veckan imorgon istället. Tekokning nu med eller? Fan bud på det ju. BYE! 

Jag saknar...

Jag saknar honeybuum när han inte håller om mig. Toffel, I am. Jag saknar töserna när läxorna äter upp mig. Jag saknar helger on monday-mornings. Jag saknar pappa fast jag vet att jag inte ska. Jag saknar Pierre, Dennis, Linus & Abbe trotts att de varit asses to me. Jag saknar att sjunga i FFÄ. Jag saknar forna 9A på Oxievång. Jag saknar att känna att allt var chill. Jag saknar att kunna relaxa. Jag vet inte vad man ska göra när man saknar så mycket och vet att det är såhär det är nu.
Fullt upp and the past is the past. =/

Fick MVG på svensk-uppsattsen. YEAH! (H) Me and Annica bara, också coolt ;P Dock "bara" VG+ på samhälls-uppsattsen. Men jag är nöjd. Imorgon ska klassen bowla och vi slipper därför en massa skit. Har dock franskprov, iiih, som jag fasat för typish hela lovet. Sen är det direkt pluggning inför företagsekonomiprovet on friday, wich will go bad, very bad. =/

Honeybuum just called fjällexpressen och där är gott om plats den sjunde. NAJS! Vi tar buss till Idre då och är borta en vecka. Juppjupp, love it, love it, loooove it ;)

Nä nu ska jag dansa, wich I also love doing ;D BYE!

Make a wish.

Jag önskar att jag får MVG på mitt franskprov, helst på företagsekonomin med, men nöjer mig med VG. Jag önskar verkligen att min mor & far säger ja till Idre snart. Jag önskar att jag slapp göra så mycket slavjobb här hemma för att få mina pengar. Jag önskar att jag kunde skämma bort alla nära & kära till jul med finfina juleklappar. Jag önskar att Marga kan pensioneras, eller i alla fall bli sjukskriven, LÄNGE! Jag önskar att linje ett får sånna där "rymdbussar" som linje fyra & sju har.

Jag önskar jävligt mycket faktiskt. Fast allt detta är egentligen ytliga grejer. Okej det där med Idre är rätt important, men annars. Jag vill bara vara glad & lycklig. Fast för att vara det måste man någon gång varit nere & ledsen, ellerhur? Så när den där totala lyckan kommer vet jag det. Då märker jag det riktigt mycket. Fast jag har kanske redan den lyckan. Fast i en annan form så att säga. Han heter Andreas. Andreas Rosenlind. Han är min totala lycka. Och baby, keep me happy all my life. Please?


Ica ist commin soon. We're gonna baka scones. Weeei! ;D Mumsigt. Vill ha espressohouse morotskaka med, men det får vänta till julshoppingen. By the way har de faktiskt börjat pynta stan nu. Iiiiih. Och nästa vecka har Andreas, (a.k.a Honeybuum om ni inte fattat det än), uppkörning. Om han klarar det får han faktiskt drajva när vi ska julshoppa. NAJS! Nä nu får ni återgå till er vardag och jag till min. Aurevoir!

Honeybuums bräda.

Honeybuums bräda.

Autumn is red.

Igår inhandlades ett par nya jeans. De röda koola anna jeansen. HOT HOT HOT! Rött i höstmörkert är så tummen upp. Ska bara hitta rött och svart nagellack med.

Vi har pratat Idre med, så mycket att jag började gråta. Okej, humörsvängningar, men det är faktiskt jobbigt. Har redan mer utgifter än inkomster och sen ska man resa om typish 2 månader.
Rätt ironiskt faktiskt, men det ska väl gå. Det måste gå.

Ännu en jävligt skabbig bussresa hem från skolan idag. BYT BUSSAR TILL OXIE! Vi lider redan av att vi bor i en jävla urboring håla. Sen är man fortfarande rätt förbannad på the bitches som vi kan kalla de från och med nu. Jag tänker inte vara snäll mot de längre. Shitface att de är snälla tillbaka ändå.

Nu ska jag ner och ta te innan jag får närvsammanbrott på min jävla franska. So long suckers ;D

Det är höst!

Ser ut som det blir biokväll, men Borat går inte att se, glöm att jag sitter längst fram liksom. Suck att vi inte bokade igår. Vi ska i alla fall sola på centrum först, me and honeybuum, sen duschar vi hemma hos mig och sticker in till stan. Kanske kan vi se Grudge 2 eller Djävulen bär Prada. Får se vad killarna vill. Johanna & Nicklas kunde i alla fall inte hänka på. Synd!

Har sökt jobb idag. På Swedala quality outlet. Skickade ett mail, hoppas de gillar mig och i alla fall hör av sig. Behöver ju som sagt ett jobb, och att jobba med kläder hade inte varit helt fel.

Naglarna är mörkt målade nu också, tedrickandet har ökat. Det är höst people, det är definitivt höst. Vinterjackan har åkt fram och att gå utan vantar är nu en dödssynd. Man fryser som en gnu då.
Klockan är knappt fyra och solen har gått ner. Shitface, snart är det fantamig vinter med. Bara en sådär åtta månader tills vi ser sommarsolen igen. Fast Idre vecka två ska bli najs. Ja alla andra kommer ju skratta åt mig på skidor. Eller mig liggandes i backen med skidorna uppe i luften rättare sagt. Kuligt värre!

Bland snöbrädor & morotskaka.

Brrr, kallt är det ute och bussen är deprimerande. Ettan mot Oxie borde få nya bussar. We need them!
Tur att mp3;n funkar, även om en ipod nano gärna får dyka upp soon.

Träffade honeybuum i stan efter han hade jobbat för dagen. Han köpte en oneofakind Burtonbräda till Idre. CEPESNYGG! Hade man kunnat åka själv skulle den haft måsdreggel all over it. Efter detta blev det espresso house-mys med Linda, morotskaka och earl grey te. Mumsigt värre. Känner mig bara så fattig, behöver ett helgjobb. Men pallar inte söka, liksom hello, hur gör man ens en cv? Nä, jag får vara fattig student och leva på csnkorts-rabatterna ett tag till. Får helt enkelt funka.

Nu ska jag ner och se vad det finns för god mat att äta, honeybuum will be here soon. Ska ringa Nicklas & Johanna också, se vad de håller på med. Imorgon ser det ut att bli dinner & a movie med Eli, Martin, honeybuum, Nicklas och Johanna. Borat heter filmen. Skriver mer imorgon, god fredagkväll allihopa.

Hej höstmörker & franskböcker.

Minus grader, regn och skolan. Det är vad nästa vecka bjuder på. SUCK! Fast rätt mysigt är det, när man sitter inne med en kopp te, pläden om sig och myser till kent. Men en semester hade inte suttit helt fel, bad på Kreta eller nått. Mmm, drömmer mig bort. Bort från kalla höst-Sverige. Mörka, kalla höst-Sverige.

Igår var det planering inför konfirmandernas läger nästa helg. Ska bli trevligt att åka bort till skogen, där mobilen knappt funkar och sovmorgon inte existerar. Jippi! Nä, men med töserna där har man alltid kul, right Ica? Försök bara att inte springa i trappan med banan och dunsockar samtidigt ;)

Jag dansade igår med, härliiiigt! Tränade lite mage och armar med. Koreografin är riktigt snygg. Både på onsdags- och torsdags-passet. Tack Paulina för att du kör hårt med oss. 

Nu ska jag väl ta och städa rummet, damma behövs också. Måste fan ta upp franskböckerna med. Helvete vad tråkigt. Vill inte. Efter allt detta ska jag i alla fall ner och göra earl grey te och sätta igång en av kent skivorna. Honeybuum kommer ikväll också. Myspys om han pallar vara vaken. Hoppas!