High on life.

Jag är höglivet, fast absolut most säkerligen inte lika hög på livet som alla borgartreor är idag. GRATTIS TILL STUDENTEN! Jag avundas er mycket, men samtidigt vill man inte missa de två år man nu har kvar. Det ska bli grymt kul att gå över till att bli SPEJKTVÅBEJ och sedan SPEJKTREBEJ.

Igår var det först fika med Bine, helkul. Mycket snack och skratt åt konstiga människor på stan, haha! Sen var det grillkväll med alla konfaledare, haha! Jag & Jessica vet vad våran secretmission is hela sommaren, terra Micke L. Oh yes, du ska stå ut med oss, muhahaha! Tar tåget upp till första lägret i Simrishamn 7.15 på söndagmorgon, men vill man på 18-årsfest på lördag får man lida.

Nu ska jag ta och fixa till mig, äta frulle sen beger jag mig till stan och skolan! - BYE!

Alone.

Pust och fnyst vad jag inte orkar mer nu. Företagen är cp och jag kommer flunka och right now så orkar jag inget annat än att snacka med folk på msn och helst av allt vill jag ha en mysig kvällsfika med någon. Ah jag är så laddad med kärlek nu såhär på våren, gash behöver en kram!

Imorgon
blir det iallafall grillkväll med alla andra kära konfaledare, ska bli fett najs. Grilla, snacka och busa. Som vanligt alltså. Sen ska man snart på 18-års fest hos Tazz & Fraz med, hihi. Stuga i Harlösa med en massa handbollskillar och andra nersupna folk ;D It's gonna be great och jag ska hitta bäst presenter!

I hear the ticking of the clock, I'm lying here the room's pitch dark.
I wonder where you are tonight, no answer on the telephone.
And the night goes by so very slow, oh I hope that it won't end though.
Alone.


'Till now I always got by on my own, I never really cared until I met you.
And now it chills me to the bone. How do I get you alone?


You don't know how long I have wanted to touch your lips and hold you tight.
You don't know how long I have waited and I was going to tell you tonight.
But the secret is still my own and my love for you is still unknown.
Alone.

Karma's a bitch!

Ja det är mitt budskap för dagen, för veckan, för månaden. Jag vet inget annat bättre att säga dig och jag är tom på ord right now. Både tjejerna som dansade igår och en viss Oliver Höselius, påhopp här ja men vafan är du för något? Mänsklig? Svar nä! Jag fattar inte vad det är med ens ex, Linda vet vad jag menar.

Mm så idag blir det IKEA eftersom man vaknade sent och har cp-brottom nu, sen blir det klippning för Honeybuum och sen grillfährre at Nemo's house ikväll. Trevligt, trevligt.

I moved on and so did you, but I guess I didn't prepare myself for this. I can take the shit you say, the mean words, I can take almost everything, but I can't see you change from a great friend to an evil enemy.

Skaka-rumpa-veckan.

Haha, mm skaka för mig, jag fick MVGcoopers idag, tjoko, min gamla satkärring till idrottslärare från OV kan hoppa upp och dra sig i röven, SUCKER! Jag är glad idag, mår bättre än igår. Samhällsprovet idag, (som jag började plugga på igår), var en uppsatsskrivning, bra för mig eftersom jag verkligen kunde just det den skulle handla om. Oh yeah. Dans imorgon i aulan, be there, we're gonna ÄGA, (och skaka rumpa)!

fredag är det också uppvisning och då på inkonst. Kommer vara någon gång mellan 19 & 21 typ. Man kan komma dit då också men jag tror det är mer fjortisvarning där, så do as you please.

Jag tänkte skriva lite om hur mina veckor ser ut framöver, så får jag själv utrensat det också. Jo nu är det ju företagsprov efter helgen som gäller, sen är det även naturprov för min del på torsdag den vecka. Sen fredagen den första skulle man egentligen till Simrishamn med konfisarna för att vara där till den sjätte, men p.g.a. Tazz & Fraz 18-års festlördagen den andre får jag åka upp alldeles själv söndagen den tredje.3 - 6 juni = Simrishamn. Sen är det skolavslutning den 13;de och partaj med esspejettbej.

LÅNGHELG!

Mums, ja asså det är fan som typ Oreomuffin & cola. Ah I just love it. Ja, allt utom att min rygg är totalt jättecepe och mamma tror jag har problem med typ diskarna (i ryggraden), de kanske klämmer på nerverna. Låter inte det mysigt? Nä det är det faktiskt inte. Och speciellt inte när man har ytterligare två uppvisingar next week. En på borgar och en på inkonst. JAG SKA HA BRA PLACERING! Grrr...

Igår var det bara slapp efter träningen, skulle egentligen till Alex, men då hade jag fått plågas på bussen i hundra år, kan ju knappt sitta ner normalt. Ja så det blev bara slapp. Somnade och har sovit i typ tolv timmar. REKORD! Idag ska jag dock på grillfährre med folk från esspejettbej + andypandy.

Imorgon blir det kanske en del pluggande på förmiddagen sen något med Honeybuum &  N + J. På söndag ska jag fikalika med Lindaplinda, (ville inte vara sån som rimmar på binda). Ja och sen mer plugg på söndag kväll. Ska inte träna mer förrän på måndag, min rygg måste kollas av dr. Bonde först.
NO MORE BALSAM ABDULSAHAB!

Bye!

Dunka mig gul & blå.

Dansuppvisning söndagen den 13/5 kl. 15:00 och fredagen den 25/5 kl. 19:00, BE THERE!

Jag är irriterad, arg, besviken och så himla fucking trött. Aa gud vad patetiskt detta är men asså ahrg! Jag är så arg på mig själv för att jag blivit den som bara biter igen, samtidigt som det antagligen har med mognad att göra och att jag inte har tid att bry mig. Allt bara går emot mig nu, man måste fråga för att bli frågad, man får reda på en massa bullshit som snackats, bikiniångest, (de fina är tagna), och sen crappy placeringar. Nä jag vet inte vad lösningen är. Jag vill öppna käften nu men jag ska inte, jag lovar. I'm not like you!

Min önskelista;
1. Att Alex vill dela hjärta med mig ^^ haha nä men babe du är bästast!
2. Fler underbara gayfriends like Willeboy, haha men du kommer alltid vara den bästa.
3. DKNY klocka, för ja I'm a material girl.
4. Ny väska, min går snart sönder, (peppar peppar ta i trä).
5. MVG på de flesta nationella, (peppar peppar ta i trä här också).

Ja, måhända att jag önskar mig mycket, haha, och alla craptalkers min pojke står inte för alla kostnader, men många saker som jag velat ha innan har jag nu. Så ärligt talat screw them som inte kan vara ärliga och ja överhuvudtaget mänskligt snälla. Jag mår bra och det finns andra som fyller mina dagar med glädje och som alltid lämnar mig med ett leende på läpparna. Jag älskar ER, och skiter totalt i assholes!