I bite my tongue and prevent the tears from streaming.

Lördag, åh härliga lördag. Nu är det ju inte så, men ändå. Ledig är ju alltid något positivt. Nä denna lördagen är fylld med ångest och besvikelse. Jag fattar inte hur jag kunde vara så korkad. Känner mig så grundlurad, men vafan, detta får jag bjuda på antar jag. Ska bli intressant och se vad som sker nästa helg.

Imorse steg man upp way before man skulle egentligen. Med världens huvudvärk tog man på sig litta kläder och gick till tåget. Svinkallt innan solen gått upp ju. Väl i Oxie hämtades man upp av Micke som ramade mig på moppen. Tack! Konfisar mellan nio och ett, Micke ramade mig hem och nu sitter man här. Ja, idag är det kalas för lillbrossan, sen ska man till Marikas lokalfest en stund och sen hem och sova gott.
 
Imorgon firar vi ett år, känns sjukt men liksom verkligen underbart! Första april tvåtusensex bejb <3
Alltså är jag upptagen imorgon. Med vad vet jag inte, men det blir väl mysigt hoppas jag.

- BYE FOR NOW!

If you smoke I'll smoke too, that's how much I'm in love with you.

Don't worry, it's just a fucking song!
Det känns inte så länge sen, samtidigt som det verkligen är det och du gör mig verkligen nervös. Förlåt men så är det. People can think what they think, men Vivi knows tha shit ;D Nä men serreberre, du ringde inte =/

Idag har man först naturlabb, sen efter det en naturlektion, inte jävla kul. Nä efter detta är det då lunch, vilket betyder att jag ska plugga franska/företags-ord som en dåre. Kommer knappt hinna äta. Efter läxförhören bär det av till stan, byta linnet, köpa ett annat som jag redan kollat ut och sen ska vi kolla present till Marika, kanske kollar jag till Bine samtidigt. Efter detta ska jag hem och fixelixa mig själv schnyggish och sen åka till stan igen. PARTEEEEJ!

Igår skulle jag kolla vilken tid det var vi skulle repa killar och då klickade ni, så jag kom inte, jag visste ju inte när och var liksom. Jag undrar även hur jag ska hinna eftersom Pierre först sa sju sen är det kvart i åtta. Får ta och ringa idag igen, så får vi se hur det blir. Men nu ska jag käka frulle, BYE!

Och hon tänker jag vill aldrig vara rädd igen.

Jag lyssnar på Winnerbäck för det är vår och jag tänker varför i helvete köpte jag det dära linnet? Det var ju det andra jag skulle ha. Aah ibland är det ångest, jaja det blir till att byta imorgon, ska ju ha nått rockigt inte nått rosa. Jag fick nog hjärnsläpp, haha! Ja, anledningen till all beslutsångest är för att jag bryr mig så himla mycket om vad andra tycker. Men nu blir det ett rockigt linne eftersom det är en konsert jag ska på, inte nån tuttenutte parmiddag eller nått. Hoppas det blir bra sen bara, haha. Idag ska jag även träna, peehw, orkar inte egentligen, men vafan, jag måste. Ska ju hålla formen. Sen måste det pluggas ikväll. Både franska & företag. Ska ha MVG på bägge läxförhören. Det är ju typ bara ord i franska och sen ett kapitel i företag.

Bara en dag kvar i skolan tills påsklovet, yeah! Jag är så jäkla glad. På lovet blir det en Ystad-trip med Jonas & Vivi. Vi ska hälsa på Ollibolli, har inte sett honom sen skolavslutningen i nian, vilket känns sjukast! Ja nu väntar jag bara på att han ska ringa eftersom vi måste bestämma vilken dag.
 
Nä nu ska man snart springa till bussen för att ta sig till träningen. Aurevoir!

Du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se igenom mig.

Sure I miss those days.

Ja nu när det är varmt börjar man tänka tillbaka. Jag minns förra våren när man satt och tänkte på alla roliga grejer som skulle komma till sommaren. Alla studentpresenter man skulle köpa, alla stranddagar och alla kubbkvällar. Detta året är väldigt annorlunda. Jag har förlorat vänner och vunnit nya, jag & Honeybuum har varit tillsammans i snart ett år, han har fått körkort och bil. Ja där är fler saker som hänt, men det hade helt enkelt inte fått plats här. Hur som helst, denna sommaren kommer bli väldigt annorlunda imed alla grejor som förändrats. Det kommer kanske bli stranddagar, men med annat folk. Det kommer kanske bli kubbkvällar, men också detta med annat folk. Och det kommer bli cruising in Seat Cordoba instead. Jag ska jobba som konfisledare i Juni ihop med Ica, Jessica, Micke & Martin, vilket jag verkligen ser fram emot. Vi ska äga tubbis i Simrishamn man ;P Jag ska även försöka hitta jobb till resten av sommaren, helst på ett Café i stan, då träffar man ju galet mycket folk. Sen längtar jag till alla de sommarkvällarna fyllda med partaj och ollonborrar, hmrf. Eller ja, sålänge de inte fastnar i håret då. Sommarrocken ska jag också på, kanske inte värsta tre-dagars-fährren hos Honeybuum, men det blir ju ändå kul. Sen har vi tänkt åka till Ven-festivalen med. Konserter + roligt folk + alkoholhaltiga drycker = GREAT!

Alltså har jag redan mycket inplanerat, men det blir säkert en del kvällar som man bara gör spontana & crazy things, precis som förra sommaren. Så vissa grejer blir ju sig likt. Visst är det jobbigt att man alltid måste överträffa det gamla för att inte sakna det så mycket, men ska jag vara helt ärlig så kommer alla de där klockrena grejorna finnas i mitt hjärta för all framtid, oavsett om denna sommaren blir bättre eller inte. 

Nä nu ska jag ner och vänta på att Honeybuum kommer för han ska köra mig till mina utvecklingssamtal så jag kan se vart jag ligger i de olika ämnena. Wish me luck y'all. - BYE! 

Veckans.

Veckans flipp; The Fray - How to save a life. Tårframkallande.
Veckans flopp; Bananflugorna på espressohouse. Jaga väck de, NU! 
Veckans sanning; Våren has come to Sweden, och det är mysigt. 
Veckans ljug; Att vi ska vara glada för vi får gå i skolan. Please, never!!!
Veckans finaste; Min schnygga skinnjacka. Tack älskling.
Veckans fulaste; Gubben som är vrickad. Ja ni vet han i 100 höjdare.

The Fray - How to save a life.

Step one you say we need to talk.
He walks you say sit down it's just a talk.
He smiles politely back at you,
you stare politely right on through.
Some sort of window to your right,
as he goes left and you stay right.
Between the lines of fear and blame,
and you begin to wonder why you came.

Where did I go wrong, I lost a friend,
somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
had I known how to save a life.

Let him know that you know best,
'cause after all you do know best.
Try to slip past his defense,
without granting innocence.
Lay down a list of what is wrong,
the things you've told him all along.
And pray to God he hears you.
And pray to God he hears you.

Where did I go wrong, I lost a friend,
somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
had I known how to save a life.

As he begins to raise his voice,
you lower yours and grant him one last choice.
Drive until you lose the road,
or break with the ones you've followed.
He will do one of two things.
He will admit to everything.
Or he'll say he's just not the same,
and you'll begin to wonder why you came.

Where did I go wrong, I lost a friend,
somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
had I known how to save a life.

Bra mot muskelvärk, ryggvärk och ledvärk (8)

Ja ipren ska hjälpa mot allt och idag är jag fuuukling som jag så gullit säger till folk för de ska tycka synd om mig, men det är faktiskt synd om mig. Jag har sjukaste värken och snart däckar jag av uttråkhet. Fint väder är det också och Honeybuum är ungefär lika ledsen som jag, eftersom han inte får sol idag, han ska ju jobba. Ja jag har i alla fall lyckats bli klar med en CV som jag ska terra alla potentiella arbetsplatser med.

Den fjärde april har efterlängtade Epic Movie premiär och ni som vill se den är välkomna att joina klubben. Än sålänge är det jag, Honeybuum och Eli, men fler hoppas vi på. Kanske en dejt åt vår långhåriga friend? Hur som helst. Great moviegreat company, what more can you ask for?

Tänkte sätta mig i trädgården och bygga på ett par rosiga kinder i solen. Får se om jag orkar göra en smoothie, hade inte suttit helt fel. Och en hälsning till kära ESS-PEJ-ETT-BEJ; Hoppas ni har kul på gympan med tip-tap-ranko och sen hoppas jag innerligt att Urim blev klar med analysen igår. HAHA! 

Bye fakkårs. 

Because of you I don't know how to let anyone else in.

Okaaaj, måndag igen, uhuu. Dagen har varit solig & fin, min nya skinnjacka sitter schnyggt och jag mår bra. Franskprovet gick skit tydligen, fick tillbaka det idag och jag är mäkta disappointed, men vafan, jag bara orkar inte bry mig, jag sjöng ju för helvete på den jävla festivalen och det borde räcka till ett vg.

Helgen var mysig måste jag säga. Första kulglassen för detta året och strövande i parken var himmel älskling. Snart ett år nu, ofattbart, men jag älskar dig lika mycket som jag alltid gjort, om inte mer.

Denna veckan hoppas jag går väldigt fort för jag längtar till fredag då det är arena som gäller. Kl. sju lirar man en låt med Pierre, Linus, Dennis & Adam, sedan ska man snabbt ta sig till Limhamn för fährre + nån spelning. Ja kul ska det bli i alla fall. Så alla som känner för det, kl. sjuarena vid Sofielund!

Nä nu har jag helt plötsligt mycket läxor och annat shitbye for now!

Me like it!

Engelskprovet är avklarat och det gick bra, inte prov förrän efter påsklovet nu, great! Idag slutade jag och alla andra i ess-pej-ett-bej kl. 10, haha fyfan vad jäs! Jag hoppade av bussen vid OV och där bestämdes det att jag senare skulle va med Ica & Lindsjö, de kommer alltså anytime now. Sen jag kom hem har jag bara chillat, ätit och kollat film, den perfekta kombon om ni frågar mig. Inget plugg, bara lugn & ro, me like it!

Till helgen hoppas jag det blir lite fährre, skulle suttit bra. Nästa helg är det mycket som ska göras och denna helgen hade alltså varit perfekt för spontana grejor. Sugen anyone? Ja det är ju några dagar kvar så det är chill, men jag är ju ett planeringsfreak, haha! Nä men serreberre, jag hoppas something dyker upp.

Tänkte sätta på en film kanske och sedan planera mitt rum, för yes jag ska göra om det, tihi. Rött & svart blir det med en massa andra visioner. Fortfarande på planeringsstadiet, but it's gonna be great!

BYE!

Tvåhundratjugosju.

För jag måste plugga in 227 glosor i engelska till imorgon kl. 8:30, haha gud vad min kväll är underbar. Det är inte det att jag har svårt för engelska, tvärtom, men 227 st. är bara så drygt och sen är vissa verkligen sånna gammeldagsord eftersom boken ifråga utspelar sig på 50-talet. Boken är bra, filmen är bra, orden är dryga. Kunde det inte bara varit en uppsats man skulle skriva, hade underlättat mycket!

Idag har jag bara varit hemma. Honeybuum var här en stund och just nu tränar han 500 meter bort, men jag pallade inte hänga med. Jag ska ju plugga effektivt eller vad det nu var. Hur som helst, inatt drömde jag att jag sökte till idol, is this a sign? Jag har ju tänkt på det och så och egentligen kan man ju inte förlora något på att testa. Ja jag får se. Ni kan ju ge låtförslag som kommentar om ni vill.

Nä nu ska jag dra mig, men en sak till bara, 2 veckor till påsklov! - BYE!

Bakifrån och fram!

Igår var väl, hmm omtumlande. HAHA! Nä men seriöst att Andreas söp Eli under bordet går inte att förneka och likaså inte det faktum att han själv blev jävligt full. Jag tror jag var den enda relativt nyktra personen där och ändå fick jag dricka min goda malibu. Christoffer tyckte jag var fint klädd och undrade vilket material mina byxor var av och Eli han erkände att han underskattat mig innan men tycker jag är en väldigt vettig människa. Tack pågar! Och tack älskling för att du älskar mig sjukt mycket, samt att du dessutom säger det typ fem gånger i minuten vid onyktert tillstånd. Haha sen att du avslöjade överraskningen var ett stort plus! Jag hoppas att alla mår bra idag och Christoffer & Emma blev glada för våra fyndiga presenter ;D

"Nu vet du hur det är att ta hand om dig, fast du kan ju tänka dig typ tusen gånger värre."
Eli tycker att Andreas ska vara förstålig eftersom det brukar vara ombytta roller.

Solen skiner men vinden piskar.

Vädret är confusing men jag är ändå vårigt klädd idag. Stack ju hemmifrån vid middagstid så då sken solen på, vinden ven trots detta men det är inget jag orkade tänka på. Franskan gick okej, har andra delen på måndag, får fixa mitt vg där. Denna fredagen ser redan deprimerande ut, ensam inatt för att gå upp tidigt och gå på kurs imorgon. I know, låter sjukt tråkigt men det är ju obligatoriskt så jag måste.

Jag är så himla festsugen så det är sjukt. Det är jäklet synd att inte Bine ska till festen imorgon, jag kommer dricka helt själv ju. Nä Bine's 20-års fest kommer slå allt i alla fall. Det ska bli riktigt kul.

Jag har hittat den ultimata skinnjackan och ska bara ha den också, det är det som är det svåra. Sen ska det snart inhandlas solbrillz eftersom man annars blir typ bländad och får mega ont i huvudet. Så sen ser ni mig på stan ätandes på en glass med skinnjacka & stora brillz. Oh yeah man. Haha, nä om man skulle ta och klippa ihop den roliga filmen till min redovisning nu, någon nytta får man ju göra. - God kväll! 

When your curiosity makes you laugh.

Okej, påfylld mobil och nyfikheten stiger. Man ringer 3Svar och får höra det ballaste man hört på länge, så vad gör man? Raderar? Sparar? Svarar? Nä asså enough! Men roligt var det ;P

Idag var jag tidigt uppe trots min studiedag, jag vaknade vid sju. Tog en lång dusch, gjorde vid mig och åt en god frukost. Najs va? Ja sen började jag kolla så smått på kemin och kände mig säker och boy how right I was, det var så sjukt lätt. Där va typ en uppgift, ja max två, som jag behövde liksom tänka på. Haha, kemist nästa? Nä men seriöst, för att vara en samhällare så är jag nog bra ändå. Ivana & jag gick sedan in på stadsbiblioteket och fick tillslut plats vid en weird avdelning. Men precis som om vi pluggade effektivt, nä jag kan fortfarande inte alls många av de drygt 200 glosorna i franskan till provet imorgon. Ja det får bli plugg inatt och imorgon bitti, börjar ju trots allt 12.25 för att jag gjorde provet i kemi idag istället. Oh yeah, det får gå liksom, det måste gå. Ja håll tummarna folk för jag är ingen stjärna i franska direkt.

lördag är det partaaaaj men innan dess specialidrottskurs, så jag missar konfisarna igen. Känner mig lite dum men det är liksom part of school så jag måste gå. Om folk är griniga så får de vara det, det har varit mycket för mig på sistonde. Många läxor och en dålig rygg = Fått missa träningar och konfisar. Tyvärr. Men hur som helst så måste jag i alla fall öppna boken och lära mig something. - Aurevoir!

Sex & cancer.

Jo då är det såhär att min rygg är fucked up, messed up och totalt CEPE! Jag vet inte vad som hänt men det gör ont att gå, stå och sitta. Hmm kanske dags att uppsöka fabror doktor? Ja jag ska, snart.

Idag har jag gått i stan sjukt länge och köpt presenter, garvat åt torra grejer med ess-pej.ett-bej människor och bara varit helt jävla orolig för jag ska ha naturprov, oorganisk kemi, imorgon. Ja, på min studiedag dessutom. Sen efter det är det att börja plugga direktfranskan till fredag, "La mega test", låter skrämmande va? Tell me about it. Idag var jag även på en föreläsning som var något extra, haha. Vi hade värsta dans-workout med föreläsaren och hon pratade om hälsa. Bl.a. fick jag reda på att vi tjejer inte ska ha många olika sexpartners för det ökar risken för cancer i livmoderstappen. Killar däremot ska ha mycket sex, antingen med samma partner eller olika, det minskar nämligen risken för att de ska få prostatacancer.
Men mitt råd är nog gör som ni vill tjejer & killar. Sex är bra, så släpp loss, go crazy and wild. - Aurevoir! 

Hit me with your rhythm stick.

Oh yeah. Det är nog ordet för idag. Slappedag i skolan, mysig lunch med Izzi-shizzi-frizzi-dizzithaibox-something + en härliiiig gympalektion med massage a lá Therese. Ja sen nu ugglar man här i jeans och bh wondering how it's gonna be. Mhmm rep idag med killarna i Törminejtår, (vissa av de jag spelade med i FFÄ är med). Jag längtar samtidigt som jag är nervös typ. Haha dessa killarna har hört mig sjunga typ varje vecka i ett år innan och nu är jag nervös? Nä men liksom det känns så konstigt och ovanligt nu.
Hur som helst; 30/3-07 = spelning @ Arena 305Sofielund.

Ja till helgen är det Christoffer och hans flickvän's 20/18-års fest och vi ska snart handla presenter. På min mys-lunch idag stötte jag på Eli som inte vet vad han ska köpa, så det kanske blir en ihopläggning där? Aja whatever det blir så blir det bra, herregud det är ju köpt av oss, då är det bara bra. Fast jag längtar faktiskt mer till Bine's 20-års fest. Där är kanske lite mer supar-tjejer/killar och ja helt enkelt Bine-folk. Typ balla, trevliga och helt totalt crazy. Bine ska i alla fall få den bästaste present har jag bestämt mig för så det så. 

Nu ska jag dra på mig en tröja och kolla igenom texten innan repningen. BYE! 

I long for those hot days with you.

Jag tittar på bilder, skrattar och minns. Herregud vad jag vill ha sommar. Jag vet, först ska våren komma till vårt iskalla Ikea-land, men vafan, can you blame a girl? Jag vill ju shoppa loss och byta garderob. Nä men liksom det är alltid samma sak när det nalkas mot sommar. Man ska ha det, det, det och det. And I love it. Jag sitter och drägglar till Asos kläder & accessoarer. Give it to me, now!

Dagen är vår.

Överskrivtsförklaring; Internationella kvinnodagen är det tummen upp för, speciellt borgars sätt att visa vilken dag det är. Oh yeah, tipsrundor, utdelning av kondomer/glidmedel och Maud Lindström med band i Aulan var grejer det. HAHA! Vill ni veta vem som är borgars kondomtjuv så leta upp ESS-PEJ-ETT-BEJ för vi har honom ;P Nä men seriöst, denna dagen är verkligen bra. Ett bra sätt för oss kvinnor att unna oss något och att verkligen få klart för oss att vi duger! För att citera Maud's trummis Lisa; "Låt dig aldrig förminskas av någon, och det gäller både kvinnor och män, aldrig!" I'm with you girl!

Nu över till något helt annat. Jag har hittat världens jävlaste bästaste presenter till festerna denna månaden. Okej, Christoffer & hans flickvän läser ju inte denna bloggen, men jag tänker ändå hålla det hemligt. Nu ska jag bara retas med Bine lite; "Jag vet nått som inte du vet, tralalalalala" (8) ;D - It's something gooood.

På lördag är det antagligen Privé, oh yeah. "Vem kan stoppa oss när vi bara rullar fram?" Nobody! Ska bli mäkta kul och hmm vissa ska under bordet, right? Jag har definitivt något att se fram emot.

Nu ska jag plugga samt dansa röven av mig på träningen. Ha det bra så ses vi kanske i helgens vimmel.

You can't have your cake and eat it too.

Det ordspråket är ändå bäst, tillsammans med "Som man bäddar får man ligga" & "Det som inte dödar en gör en starkare". Jag känner bara att om man värnar om en vän så gör man så. Man får liksom skylla sig själv sen om denne lämnar en för att man betett sig dåligt,just so you know så går jag nog inte miste om något. Där är tio andra, minst och jag trivs skit bra med de. Jag omger mig hellre med störtsköna människor som skriker "POSSAAA MAAAJ"Gustav och som sparar en stol till mig på lunchen, än några som springer iväg utan att ens fråga. Men vad är där att fråga? "Ska du äta idag?" Öhm daah, jag är hungrig alltid så det är väl ett rätt obvious svar på den frågan. Aja jag ska inte förändras ett dugg för någon, jag är den jag är, take it or leave it. Jag är den snälla människan som minsann inte ska sjunka till någon lägre grad.

Jag ska ta vara på de som verkligen bryr sig, och jag känner bara att jag är så himla tacksam över de. Ica & Lindsjö ni är verkligen mina solstrålar, jag vet att om jag hade behövt er väldigt mycket hade ni funnits där innan jag ens hade sagt hjälp. Jag hade på så vis aldrig behövt gå lika långt som Brittan och raka skallen. Sen är Bine en riktig pingla hon med. Läser min blogg och allt ;P Nä men det är min pensionärsfriend ffs!

Idag var det en kortisdag i skolan, jäs! Jag träffade Honeybuum efter lunchen och sen stack jag till Storgatan med Robin, Urim, Oscar & my gayfriend Willeboy! HAHA! H&M-trippen var gjuten, jag & Robin är med på deras affisher (a) - YES! Mitt liv är räddat och jag har uträttat allt jag vill, haha. Hoppas det blir fler sånna tripper där vi hittar groteska sparkdräkter och gröna lackjackor till Urim. ;D

Aurevoir!

It's just tears and rain.

Ett regnigt Oxie, ett deprimerande Oxie och ett Oxie fyllt av minnen är så jag upplevde min hembygd idag. Att gå själv med bra musik i öronen och en massa att tänka på kändes som terapi. Innan har jag skrivit men jag ska testa att mer, även om det regnar. Ingenting kan stoppa mig. Jag är så trött på att tänka så mycket, jag är så trött på att vara den enda som verkar bry sig och jag är så trött på att sakna allt. Alla platser ger mig rysningar, jag hade ju det så bra här och allting var precis som det skulle vara. Vad fan har hänt? Nu kan man max snacka 3 minuter i telefon med personer man brukade snacka med i trekvart. Man kan inte träffas för alla jäkla respektivar som dykit upp. Jag kom egentligen inte på någon lösning på något när jag var ute, det enda jag kom på var att det inte lönar sig att vara the good guy eller att höra av sig osv. Det finns ingen respons och jag orkar inte bli glömd av alla som en gång gjorde entré i mitt liv.
Är där ingen som planerar att stanna ett tag, ett långt tag?

 + Så vill jag även hälsa till Bine - världens coolaste pensionär, you rock!

Oh, it's raining again.
Oh no, my love's at an end.
Oh no, it's raining again,
and you know it's hard to pretend.

Oh no, it's raining again.
Too bad I'm losing a friend.
Oh no, it's raining again.
Oh will my heart ever mend?

Should I stay or should I go?

Asså jag trodde jag skulle tappa hakan, ja jag gjorde det nästan alltså. Riktigt sjuk fjortisstajl, but hey om det är det spelet vi kör så bring it on! Jag trodde sjätte klass var long gone, but I guess not. Jag vet inte alls vad jag ska göra och paniken bara blir större och större, jag tror bestämt jag håller på att tappa förståndet. Jag vill vara en stark bitch egentligen, men sanningen är väl att jag är lite av en svagis, en toffel som inte orkar ta upp det, inte orkar så att säga starta en diskussion om det. Jag ska se hur denna veckan går och om det fortsätter så tänker jag ta alla råd om att bara försöka prata med de och om det då inte funkar så är jag väl better off anyway liksom. Jag saknar Honeybuum's visa ord och jag saknar att ha någon att prata med om allt. Hatar eftermiddags-veckorna, bajs! Tror att jag ska gå en runda i fina lilla Oxie och bara dra in luften i ensamheten och sen sticka in om solcenter på vägen hem. Jag måste kanske vara för mig själv och tänka ihop en lösning, för ska det vara såhär i 2,5 år går jag i ide resten av tiden. Jag gör som igelkottarna, björnarna och alla andra djur, sover bort tiden. Det är i alla fall bättre än att stå som en slagpåse och ta emot skit för att andras liv kanske inte är toppen. Det känns verkligen som väldigt orättvis behandling.

Det var väl dagens visa och kloka ord från en väldigt förvirrad liten fågel. Folk undrar kanske what the fuck is up with me, men honestly så hoppas jag att de detta berör fattar, that's all! - BYE FOR NOW!

It's what we aim to do, our name is our virtue.

Jag fattar mer av formler och funktioner nu vilket är rätt bra eftersom provet ju är imorgon. Det känns som allt jag pallar göra är att kolla exemplena och förklaringsrutorna i boken. Det får gå helt enkelt. Om jag inte har helt fel så ska min Honeybuum sluta jobb typ nu och jag vill gärna pussa på honom lite innan han åker hem. Jag ska pussa på honom för jag har lyssnat på den skönaste låten minst tio gånger och suttit här och sjungit för jag älskar min älskling, och ingen kan säga något annat! In yah face dude. Jag tänkte faktiskt ta och berätta att jag & Bine såhär i tråkighetens stund skapat vår egen pensionärsförening, det är för oss som börjat skära nerdrickandet, kollar på Så ska det låta, spelar bingolotto eller snart beräknas behöva stödstrumpor. Känner du dig gammal och sliten, join the club! Vi ska i alla fall förhoppningsvis göra något åt detta problem och rulla framlördag, right hun?

Nu pallar jag inte mer, ska ju pussa på min man. Tralalalala, goodnight you guys!

Well open up your mind and see like me,
open up your plans and damn you're free,
look into your heart and you'll find love love love.
Listen to the music of the moment maybe sing with me,
a lá peaceful melody,
it's your God-forsaken right to be loved love loved love loved.

I'm going crazy living this way.

Regn. Jahap och så försvann vårkänslan, bara sådär liksom, puff. Igår var det värsta soligt ute och nu regn. Nä asså det gör ju inte direkt saker bättre, mer depression och mer ångest. Hej mattebok säger jag nu med, dagen innan provet. Yes, very stupid men hade ni velat plugga under helgen då? Nä trodde väl inte det. Som jag sa till Ivana idag när vi blev utslängda för verkligen no reason av vår fransklärare med världens brytning, jag saknar Oxievång,ofantligt mycket. Herregud jag snackade med Ivana om vilka verb vi skulle ha till provet medans resten av gruppen skrattade och tjoade och vi åker ut. Rättvisa någonstans? NÄ! Sånt här får man ta, varje dag + det faktum att jag numera inte ens är invited att äta lunch med de jag åt med innan. Sen ska man bli skriken på också för att man är en snäll vän som bara ville upplysa om en sak och för att inte glömma så ska man bli anklagad för att inte tycka om ens pojkvän så mycket som man borde. Excuse me för att jag råkar älska honom, inte tycka om honom och för att han är så mycket viktigare än ni. Argh allt jag vill säga är väl mind your own business! Nä för helvete nu orkar jag inte klaga mer, glad att få ut allt i alla fall.
The world has gone mad and soon I will too!

Ser ni vad vädret gör med en förtidspensionär som mig själv? HAHA! Nä men snälla folk förgyll min helg, jag vill till Privé med Honeybuums old gang för att de är så stört sköna. Ge mig dans, musik och sprit! Hoppas my Honeybuum vill, annars tvingar jag honom. Muhaha ^^ Nä men på allvar, jag vill skaka rumpa!

Nu ska jag öppna boken och bli lite klokare. - Arrivederci!

Hjalmars hjälm.

Yes I do miss it and yes I'll do anything to have it back. I'll even go up on a stage knowing it'll probably be the last time with you guys. It's sad, very sad, but it's also facing the god damn thruth, it's closure.

070316 - Bash som annordnas av Borgar & Petri. Tre lajvband och partaaj samtidigt. As good as it gets.
070317 - 20-års fest & 18-års fest samtidigt. Christoffer and his girl. Gonna be fun.
070330 - Törminejtårspelning with a surprice. Well, what I said before. Probably some closure.
070401 - Ettårsdag, får se vad som bjussas på, tralalalala.
070407 eller 070414 - 20-års fest i en lokal med kamasutra-rum. Bine är påhittig som vanligt. GREAT!

All good thoughts is not the act of doing.

This thing we have is never gonna end, I know it, I feel it and it's all because of me. If I didn't want it I could throw it away, but I choose to have you right here with me. This is a thing called love.

Idag har solen varit framme och detta betyder leende på mina läppar. Nu fattas bara en skinnjacka och JA jag ska snart sluta tjata (a) Men bara för att inte glömma, stl. 38 - mörbrun eller svart ;D Dock har jag och resten av esspejettbej ett matteprovtisdag och alla utom Filip svettas nu, haha nä men jag vill fan också vara bra, jag vill slippa plugga matte ju. Hur som helst böckerna ligger här bredvid, ska bara ta upp de och fatta alla funktioner också. Det kommer nog. Ikväll är det One tree hill och trotts att Ivana berättat allt för mig ska jag ändå se det. Tihi Honeybuum blir så illa tvungen han med, sucker! Men tvingar man sin flickvän att se Jack Black i Tenacious D så får man bereda sig på allt. Så det så! Helgen har varit helt okej, dock inget bingolotto eller museum, men det funkar ändå. I fredags var det himmakväll här hemma då vi såg filmen Turistas. Riktigt bra faktiskt. Igår var det först handboll, mackedonkan, walk i Lund, sen bak med Jackisen och himmakväll i Staffanstorp. Ingen utgång, men det kommer senare i Mars.

By the way, 4 veckor kvar till påsklovet!

Nu ska jag sluta äta godis och se på tv samt vänta på god söndagsmat. - Aurevoir!