What's wrong?

Ibland kan jag störa mig på allt, ja asså nu råkar det vara fel vecka, men seriöst jag stör mig sjukt mycket. Ena dagen är man allt någon har och den andra kan man nästan inte lyssna på mig? Och sen finns det en grej till. Vänner för livet, jaha men kan vänner för livet behandla varandra hur som helst då? Asså vad ger en rätten att säga vissa grejer och tiga om andra. Har man rätt att strunta i att tänka innan man öppnar käften? Jag tycker att man trots en lång vänskap - bla bla bla, la la la, ska tänka sig för innan grodorna hoppar ur. Och jag tycker det kallas feghet när man blir så stöddig och knappt kan stå med två fötter på marken utan måste kasta omkring taskiga kommentarer. Jag har kanske inte rätten att blanda mig men jag har yttrandefrihet liksom alla andra och när jag tycker något är fel så kan jag inte hjälpa att jag vill säga ifrån. Det är ett behov jag har som jag ibland fått mycket skit för. Men jag menar, vad är mest fel? Att lägga en jävligt taskig kommentar till en bästa vän eller att säga ifrån när man hör en sådan här kommentar?
Fundera på det!

Idag efter skolan, eller ja jag sket i franskan - gud förlåt mina synder, så var jag med Sara N. & Thereseespressohouse, mums! Åt morotskaka - as usual. Vi strövade omkring i stan till typ halvfem, rätt korkat eftersom vi alla har vårt kära samhällsprov och andra grejer denna veckan som vi inte kan. Men vi hade kul, man får unna sig sånt ibland. Haha, diskuterade alla weirdåws i denna värld, host.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, jo plugga såklart, suck. Men asså jag är hungrig, jag är trött sen kommer honeybuum innan träningen och då blir sista frågan; Ska jag med ner till hallen? Kommer bli att jag hänkar trots att jag inte pallar med det. Är så frustrerad och full av tankar att jag bara inte orkar med alla hormonfulla, svettiga och angry boys. Det blir jag i skottlinjen ju. Aja, får fundera vidare medans jag öppnar böckerna. Kan någon snabbt rabbla igenom hur Sverige styrs för mig? Tackaurevoir!


Oooh, BAMSE!

Okej, rubriken? I know, ska ta det från början. Igår var det då först konfisarna, tidig morgon. Seg och urtrött steg man in och tog sig ett par bullar, lekte lite, hade en dunderbar andakt och sedan hem. Skulle då platta håret, hmm. Tog 50 minutas, och mer än halva tiden grät jag för att jag saknar mitt gamla självfall. Hatar lockarna nu och att platta det varje morgon lär bli segt. Vill till frissan och klippa upp det, snygga till en frisyr och kanske ha snelugg? Hur som helst, väl nere i sporthallen skulle matchen precis börja. Jag måste säga att jag nästan fick en tår i ögot, TROTS att jag inte är handbollsspelare, när killarna skrek peppningsskriket och kunde ha med ordet Bamse. Jag vet hur glada de är och jag hoppas att de trots svackan nu kan ta sig uppåt igen. Där kom någon och förstörde lite för er, men om jag känner er rätt är ni starka nog boys, right? Det blev dock förlust igår, men ni spelade grymt bra mot anabola-laget, haha.

Det blev ingen utgång igår utan efter matchen hämtade jag & honeybuum mina omklackade skor sen hade vi huset för oss själva. Matlagning och filmwatching. Mys-pyshög nivå. Natten blev söndags morgon och vips så är klockan lite över halv-fem. SUCK! Ångest. Vill hitta på någonting ju. Ta en dusch och göra något. Sen imorgon blir det förfasen måndag. BLÄ! Nä, förfan. Nu ska jag göra något åt mig själv. BYE!

Have a little patience.

Ångest!!! Jag vet inte vad jag ska köpa som jag kan ha på mig på lördag. Det första alternativet är ett svart linne på Gina Tricot, v-ringat, tajt om bysten och sen lite pösigare över magen som nedtill, vid midjan, tjajtar till sig igen. Uhm, det andra alternativet är en v-ringad, vit, t-shirt med en råsnygg fin-väst över. What should I buy? Jag får nog sova på saken. Grejen är den att jag har presentkort kvar på H&M så det blir liksom inte mina pengar som går åt om jag köper västen då. Skulle inte gått in på H&M med Alex, haha då hade jag inte vetat om västen och köpt Gina-linnet. Ja, detta är väl dagens i-landsproblem.

Imorgon ska moder åka och klacka om mina skor någonstans, gud så bra! Behövs verkligen. Hade kunnat göra det själv imed jag har sovmorgon till TJUGO I ELVA ^^, men nu gör mammi det. TACK! <3

Måstish pluggish företagishekonomish nuish. ISH ISH ISH! Boring as hell. Men ska fan ta mig ha MVG bara för att. Ska bara säga en sak till innan jag går, för att muntra upp alla torrisar;
DET ÄR FREDAG IMORGON!

Epileptiska anfall & diabetes.

Idag hade jag & Sara ett äventyr på akuten, (i matsalen), vi fick båda två epileptiska anfall och diabetes så vi var efter detta tvugna att åka hem. Vi frågade på akuten vad som hade utlöst detta och det var tydligen en alergisk reaktion på något som kallas MARGA FUCKING KUK WÅGERT! Asså jag svär vid gud den enda anledningen till att jag inte fick maila in mitt var för hon fortfarande lever på jävla stenåldern och där finns inte pinsetter så hon kan plocka ögonbrynen eller datorer så hon kan kolla mail!

Hostar lite lätt hela tiden, frisk till lördag så jag kan festa satan för att sedan på söndag morgon krypa hem. Har en massa att göra nu också, ska göra den jävla engelskan och plugga företagsekonomi.

Jag har fått sommarjubb nu också, eller ja jag ska ju ha ett utöver detta med men hur som helst är jag ledare för sommarkonfirmanderna. Ska bli mäkta najs. Tror vi ska till det stället i Simrishamn som är sjukt mysigt. Längtar redan, tycker det är skitkul. Sen ska jag ju vara ledare med roliga personer med.

Vet din pappa var du är ikväll? Och tror din mamma än att du är snäll?

Mr and mrs Puke.

Ja som tur är lär vi ändå heta Rosenlind när vi gift oss, men detta är nog vad folk tycker. Haha, jag berättade ju för Bine om "E65;an-incidenten". Så hon har paxat ett tal bröllopet och ska då inleda med "Kära Mr and mrs Puke..." Ja vad som sägs i resten av talet återstå att se, haha hon har ju dock ett par år på säg att skriva det så vi får se till att sköta oss i framtiden så lär väl mormor och alla andra kunna höra det med.

UTGÅNG PÅ LÖRDAG! Ska genast meddela Honeybuum. Ska bli mäkta kul. Måste handla det där linnet jag såg nu när jag var i stan med Gummsi. Längesedan man träffade henne också, får träffas oftare. Men det är svårt när man har en massa att göra hela tiden. Nästa vecka börjar träningen också, men det ska bli bra så mycket som jag säkert lagt på mig nu. Nu tänkte jag ta ett hothothot-bad och läsa min kära bok som snart ska vara utläst =/ Men den är bra så det gör inget. Sen ska jag se hur det blir att platta mitt lockiga hår. Tänkte byta frisyr. Vill till frissan och klippa mig snyggish. Så with alot to do avrundar jag här. BYE!

Highfive.

Jag känner bara lättnad inför imorgon, studiedagen. Asså jag har varit i skolan en vecka och längtar till ledighet. Excelprovet är framskjutet vilket är mäktabra, men jag har fortfarande engelskuppgifter, företagsprov och samhällsprov inom loppet av två veckor. Och vem vet vad lärarna kommer på härnäst. Honeybuum jobbar dessutom eftermiddag, JÄVLIGT urkassa tider eftersom han börjar ungefär när jag slutar skolan och slutar när jag nannar på min kudde. Fast ikväll ska han antagligen hämta mig på vägen hem så sover jag hos honom inatt. På fredag blir det antingen parmiddag eller utgång. Jag vet inte riktigt vad lördag bjuder på, jo Lindsjö fyller år, men de ska på bio så jag har nog myspys då eller nått. Sen på söndag blir det fika med Frida. Helgen är alltså bokad och jag räknar ner. Just nu gör jag ett eget länkskafferi, wow. Jag garvar så jag dör. "Vill du veta mer om sex?" Haha, öhm, ska man ta den där länken?
Jag avrundar här och nu med att jag antagligen ska läsa danska nästa år. HAHA!!! Me and Sara N. Vi får testa pubbarna där först så vi kommer med lite erfarenheter av landet. Jag funderar på om jag ska skita i dessa dryga datorkunskapstimmar eftersom det är en 50 p-kurs som Malmö Borgarskola så snällt bjudit mig på. Alltså inte obligatorisk. Vem vill då gå? Not me. Haha en sak till, Alban har addat Sara T. på msn ;D

Is this the end of the world?

NÄ! Jag kommer leva typ jävligt länge till och jag kommer ha många andra fittprov i datorkunskap och företagsekonomi, huvudsaken är att jag vet hur man stänger boken. Jag vet ju folk som verkligen inte gör något annat än pluggar. Jag däremot VÄGRAR! Fastän jag går en studieförberedande-blablaBLAmojs. Nä excel kan dra åt helvete för jag fattar nadapiñada. Längtar till studenten, haha. 2,5 år kvar bara. Men ärligt, det ska bli så skönt med sommarlovet sen detta året. Och förhoppningsvis en sistaminuten-resa med Honeybuum till ett soligt land. Typ precis när skolan börjar efter sommaren kan vi smita iväg du & jag ;D

Nu ska jag ta och göra en kopp te, pula köbekaowgor och hänga med mig själv framför teven since Honeybuum just left. Kom nu ihåg alla att chilla och tänka på er själva sometimes.
Veckans måscitat; Man måste vara ego ibland för att må bra!

We're not gonna take it. NO, we ain't gonna take it. We're not gonna take it, anymoooore. 

You've got to get yourself together.

Och de ska kalla sig föräldrar, jag ska be och få tala om att jag har en 3000 kr. skuld som jag har planerat att betala innan sommaren helst och MÅSTE få mina pengar. De 3000 kr. är resan som jag är skyldig min älskade och jag vill helst inte vänta till lönen i sommar. Den vill jag använda till annat då. Så ge mig pengar jävla päron helveten. Egentligen älskar jag dem men min hals gör ont efter allt skrikande och jag bara pallar inte bry mig längre om vad jag gör och inte gör i detta jävla hushåll. Jag längtar tills jag och honeybuum har en tvåa i centrala Malmö och vi kan bestämma över allt själva. Vad pengarna ska gå till, hur möblemanget ska vara och när vi ska typ tömma diskmaskinen. Asså jag gör vad jag kan, sen att Marga Wågert älskar att ge mig läxor och alla andra lärare är kåta i prov kan inte jag hjälpa. Mitt i allt elände ska man dessutom ha ett normalt liv. Jag tackar gud för helgen people. Har dock inte hittat någon fedefährre, men en myspys-kväll med honeybuum är bokad idag, fika med töserna imorgon förmiddag/eftermiddag och plugg på söndag.
Får bli någon form av utgång nästa helg istället.

Omdömmen ht 06, (TP = Tillräckliga prestationer & GP = Goda prestationer);
Svenska A
- GP
Matematik A - GP
Engelska A - GP
Samhällskunskap A - GP
Företagsekonomi A - GP
Franska steg 3 - TP
Naturkunskap A - GP
Naturkunskap B - GP
Specialidrott A - GP
Idrott & Hälsa A - TP
Datorkunskap A - GP


Kalla det vad fan du vill.

Jag kallar det kärlek. När du älskar någon så högt på jorden att ingenting kan nå dig, ingenting kan röra vid dig och ingenting kan få dig olycklig. Jag svävar över marken fakkårs and you just can't beat me. Hela veckan har varit dåliga nyheter på dåliga nyheter, men vad vinner jag på att bry mig? Svaret är ingenting och du kan göra vad som helst, I won't care because to me you're not important.

Jag hoppas innerligt på en fika med tjejorna och en fest i helgen. Det skulle kännas bra och kul. Lindsjö är på och Ica ska ringa efter Latin's öppethus. Ja allihopa hon svek borgar =/ Men det gör inget, hade nog inte rekomenderat det, inte för en partyfreak som henne. Kontakter finns där men tid är svårare. Just nu sitter jag t.ex. med franska, företagsekonomi och måste egentligen göra samhälle och plugga excel med. Men det är faktiskt säsongspremiär för O.C. ikväll och just nu är det Vänner, so what can you do? Höhöhöhö ^^
But seriously, (ett adverb på engelska har Marga "snällt" sagt), någon får hitta en fährre, okej?

Nu pyser jag. Men kom ihåg alla; Don't listen to anything else than your own heart. No one else knows who you need to be or what you need to do. Screw them and be your own person. And always, always be yourself!

When words aren't clear enough.

How do you do? Ja, det är en stor fråga som egentligen inte har ett svar. För jag orkar inte säga det fler gånger och jag orkar absolut inte visa det fler gånger. Jag har tappat orken helt enkelt, orken för dig och orken för oss. Oss och oss, men hur som helst orken för ordet vänner. Vänner är nog det ord som ringer i huvudet på mig just nu. Ska jag behöva vara rädd? Rädd för att vara sårbar och rädd för att sattsa? Ska jag behöva tänka två gånger? Ska jag hela tiden behöva tänka som en idiot, när vissa andra inte tänker alls? Ska jag passa mig och tippa på tå, när andra kan stå och stampa. Nä, nu är det slut!

Till helgen hoppas jag på något uppiggande och uppfriskande. En fest perhaps? Bine, please fix something.

On the inside I'm laughing at you 'cause you're so PATHETIC! - There's at least one word to describe you.

Gone for good?

Imorgon swishar det iväg till skidorten Idre. The day has come. Oh yes. Maten på City Gross idag och boy vad JAG har varit duktig. Värsta bästa handellistan och ALLT var med. Fiskemåsskit är stolt. Men sen är där ju vissa som tror att man blir näckrofil, (stavning?), om man lever med mig, hmrf hmrf hmrf. Orka ens bry mig, eller jo tydligen annars hade jag väl inte ens kommit ihåg de svidande orden. Det värsta är väl att sånt kan passera andras öron och rinna av som svett på pannan. Som t.ex. min honeybuum, hans panna blev väl snustorr fem sekunder senare, han stod ju inte upp för mig precis. Hörde du det ens?

Kanske är det PMS, nervositet eller något annat skit som gör mig sårbar och "aggro". Tycker bara att många skott skjuts i just mitt hjärta, pick someone else for once. Sen sitter man här och hör de ekande orden, lilla fågel, lilla fågel, LILLA FÅGEL! Ja, men guess what, den lilla jävla fåglen är inte din längre och guess again, I'm gone, FOR GOOD! Fast tyvärr är det ju inte så, tillbaka om en vecka, men jag hade velat stanna. Bygga ett hus och bli skogshuggare i byn Idre? Njä, men det hade varit bättre än detta. Ur ditt liv är jag i alla fall, och alla andras som inte pallar bry sig om vad för grodor som käften kräker ut.

Veckans flipp; The Knack - My Sharona. Gammal men bäst!
Veckans flopp; Skolhysterin. Jag har semester en vecka till fakkårs.
Veckans sanning;
Måsen kan inte åka skidor, än.
Veckans ljug; Nytt år = nya tag. Please!!! Dream on losers.

Tvåtusensju.

Just nu sitter jag i mina urtvättade "Måsen"-joggingbyxor, min alldeles nyuppackade Borgar-tröja och mina mockasiner. Jag vill blogga om nyår men något hindrar mig. Något som kallas kärlek. Jag vet att det är så p.g.a. denna prövning. Det är kärlek och jag ska försöka. Glömma, älska och förlåta.

16.oo - 20.oo; Tjejmiddag hos Lindsjö. Goda drinkar, god mat och trevligt sällskap. Tummen upp!
21.oo - 23.oo; Var en trevlig tid hos Hampus i Börring. Karaoke, shots, marängswiss och skratt.
Elva däckade älsklingen men än fanns det hopp för tolvslaget. Jag lät honom sova en stund.
24.oo - 02.oo; Gråt, skrik, besvikelse och ensamhet. Tolvslaget förstördes, han vaknade inte.
Inget ordentligt skål och ingen riktig nyårspuss. Spriten förstörde allt.

På lördag bär det av till Idre men innan dess ska jag försöka att fatta mig på excel. Eftersom mitt nyårslöfte blev att vara mer positiv och optimistisk så får jag ju nästan se fram emot tråkigheten i detta onödiga program. ;S Älsklingen har lovat gottgörning för nyår och detta får jag på torsdag. Home alone with bubblebath, skumpa (?), makeup-sex m.m. På fredag ska allting vara packat och klart, vi ska handla mat på citygross och jag ska göra pannkakor inför vår tolvtimmar långa bussfärd till fjällen som startar 06.00.