Left your heart in the hands of a juggling clown.

Usch. Telefonsvarare hit och telefonsvarare dit. Och att den nya killen är så bra stör mig sjukt mycket, jävla skit, haha. Idag har det varit skola mellan 8.25 -  15.35, sjukt drygt. Har dock hunnit fika, göra ärenden på banken och shoppat en body som har kostat 180 kr. men jag fyndade denna på 75% rea, alltså blev det 45 kr. Jag är bra ibland alltså. Förutom när jag får två poäng ifrån MVG på psykologiprovet, men that's life.

Det blir inget Prag heller eftersom en av personerna som skulle med inte får lämna landet, yes en lång historia men Prag är alltså inställt. Så nu har man en del pengar kvar vilket ju aldrig är helt fel.

Nä den nya killen kickar ass och det kan vi ju bara inte tillåta. Nu är det back to work och jag ser fram emot kyckling och hasselbackspotatis när jag kommer hem, mums! Baby rocks <3

With nothing but a t-shirt on.

Usch vad trött jag är, trött och sliten. Kul att det dessutom bara är tisdagkväll, helgen känns långt borta. Det blir dock svårt att få denna helgen att överträffa den vi nyss hade, men vi får göra ett gott försök ändå. Har just sett Gossip girl och började fundera på om vi alla har lite Gossip girl inuti oss, perhaps eftersom majoriteten av folket antingen har haft, eller har en aktiv blogg, skvallrar så fort de hört något riktigt juicy och är allmänt intresserade av alla andras liv. Jag har säkerligen mycket Gossip girl i mig, det tvekar jag inte en sekund på, men varför är vi så nyfikna? Well kul har vi i alla fall och det är väl det som räknas? När jag satt och kollade första avsnittet slog det mig hur vissa karaktärer verkligen passar in på vissa personer i min omgivning, det är helt sjukt. Tänker ju inte avslöja vem som är vem, men helt sinnes är det. Jag kan t.ex. verkligen se hur lik sliskiga Chuck är en viss dude jag känner. Ja nog om det och över till mitt nya löfte. Jag måste börja göra 50 - 75 situps varje kväll. Trots den hårda dansträningen så måste jag snabbt komma i form igen, julen har verkligen dödat mig. Trots känslan av en minskad matsäck, (kan den miska av sig själv?), så känner jag mig samtidigt inte helt fit liksom. Men detta ska ändras på in no time. Så om jag startar med mina situps kan ju ni andra enjoy some junkfood eller varför inte lite choklad så länge? Just kidding, jag njuter jag med vet ni. Men dra mig ska jag. Duschen ropar och helt ärligt så har jag inte mycket mer att skriva. Jag ska dessutom lägga upp bilder från kameran och se om bilddagboken vill sluta klydda.
OVER&OUT!

Applebottom jeans.

Usch usch usch. Helgen är snart slut, min sista dag spenderas på SUMO, det är alltså jobb som gäller. Var fan Andy är vet just nu ingen, vi vet att det har något med hans natt att göra, haha, men mer än så vet vi inte. Vi får väl se sen, men det är alltså denna duden som jag ska spendera fem dagar i Prag med. Kaos lär det bli ja. Tur man har Jennie med sig då, haha du får rädda mig om det händer något babe.

Fredagen denna helgen var ju jävligt kul faktiskt. Sara fyllde 18 och det började med tjejmiddag hemma hos henne, detta blev rätt snart en förfest där killarna dök upp och joinade oss. Lite rund om fötterna blev man och vid elvatiden drog folk med legg vidare till Buddah. Där inne var det fan kaos för min del, eller ja jag var flagad som fan! Jag träffade på alla möjliga folk, jag tror jag sa "hej" och fick fler kramar än vad man gör/får på en vecka. Vid tvåtiden kom baby dit men det va alldeles för mycket folk där inne så vi drog ut därifrån och han, jag, Sara & Johan tog en taxi till Izzi och boy vad jag tycker synd om chaffisen, som vi höll på med honom, nä asså fy fan det var synd om honom. Väl hemma hos Izzi va jag sjukt full och rätt så upp och ner i huvudet. Tror jag skällde ut baby ett antal gånger och han skällde på mig med. Haha, ja det är tur att vi båda inte fattar varför och absolut inte bryr oss om det där. Vi skyller på spriten. Jag & baby tog nog bussen vid tretiden mot centralen i Malmö och väl där hade ju alla tågen gått så vi fick ragga upp en taxi. Somnade direkt när jag kom innanför dörren och igår när jag vaknade mådde jag skit. Dock hade man ju tvättid så det var bara att stiga upp och göra vad jag var tvungen att göra. Vid halvfemtiden stack jag & baby till Oxie och träffade familjen + Roger & Susi med lilla Calle. Vi åt middag där och stannade till typ elva på kvällen och här är jag nu, inte pigg, inte motiverad och inte glad. Jag vill ha mat nu och jag vill verkligen inte sitta här. Nä back to work, vi får ta itu med helgångesten senare. OVER&OUT!

Cold as fire baby hot as ice.
If you've ever been to heaven this is twice as nice.

Most nights I hardly sleep.

Jag har grubblat länge och mycketom jag skulle skriva detta inlägget och hur jag i sånna fall skulle formulera mig. Nu sitter jag här och det är bara till att låta fingrarna dansa loss på tangenterna. Jag är pissed off, jag är besviken och mest av allt är jag jävligt förvirrad. Jag trodde att man i denna värld brydde sig om andra och inte bara sig själv, att man var osjälvisk och kunde se hur andras situation var och i alla fall försöka se sig själva gå en mil i andras skor. Det är tydligen bara ett fåtal i min umgängeskrets som kan detta. Jag har alltid sett mig själv som en utav de, en utav de som kan tänka på andra och för att dra ett exempel så har jag vid en tidpunkt sagt "Denna situation ger mig fördelar, men hon förolämpar er andra så låt oss byta situation, låt oss få bort henne". Jag kunde lika gärna varit den mest själviska människan på jorden här och sagt "Well screw you, jag har det bra med denna situationen", men det gjorde jag alltså inte. Dock är jag nu fedd up med att bara få skit tillbaka så jag ska börja tänka mer på mig själv och se om detta är lika accepterat när jag gör det som när alla andra gör det. Om jag så ska stabba alla i ryggen innan jag får det jag vill ha, so be it! Och här satt man och trodde att man hade det bra, ja alla andra trodde väl också att de hade det bra, men nu ska jag se till att jag har det bra, oavsett vad andra förlorar på detta. Natalie Månsson, den själviska? Det rimmade inte innan, men välkommen till en ny verklighet. Jag tar det jag vill ha och om detta lämnar smulor kvar till er andra, there you go!

Nu till något mycket mer positivt, min lön än så länge. Det är sick faktiskt. Jag har jobbat fyra pass förra veckan (16 timmar) och igår jobbade jag ytterligare ett pass, (fyra timmar alltså). Min lön än så länge till februari månad är 4 500 kr innan skatt. Och då ska jag tillägga att jag har fyra pass kvar på mig att öka.

Nä nu är det dags för frukost känner jag. Baby sover som en stock men det ska inte hindra mig, man är inte tråkig för att man har pojkvän vet ni, det där kommer ju bara från folk som inte ens vet vad kärlek är för något, folk som inte stött på det tidigare, och DE tycker JAG synd om. Och det sjuka är att vad jag vill göra har ingenting med min pojkvän att göra. Jag har drömmar och mål, sen att de är annorlunda är väl bra, tänk vad tråkigt om alla var likadana, fy vad hemskt det hade varit. Detta förstod vissa i typ mellanstadiet, att människor var olika. Tydligen förstod inte alla detta, men jag ska jobba som danstränare och antagligen sätta min fot på Pågens, efter detta ska jag resa en sommar innan jag förhoppningsvis hamnar på ett universitet och pluggar till vad jag vill hålla på med hela livet, jag ska bli psykolog. Jag ska ha tre ungar, bo i en villa och ja en Volvo är väl inte fel då? Absolut inte en röd men en stor fin bil och två små hundar på det. Jag kan se längre fram än vad näsan räcker och jag kan också drömma, min pojkvän stoppar inte detta, han står inte i vägen för mig, snarare tvärtom, jag har redan uppfyllt vissa drömmar med hjälp utav honom, jag är ju Lundabo som 17-åring ffs. Och jag avundas inte någon ett dugg för att de lever ett annat liv än jag. Prova att få ut en 6 000 spänn varje månad och fortfarande hålla igång och träna samt ha bra betyg. Det är det inte alla som klarar av vill jag be att få tala om. Jag förstår kanske inte alltid själv hur jag lyckas, men jag gör det. Jag klarar av att gå i skolan, träna, jobba, bo själv tillsammans med min baby och samtidigt ha bra vänner, en god relation till min familj och helt enkelt leva livet.

PEACE!

But I'd rather be working for a paycheck than waiting to win the lottery.

Okej folk, jag är uttråkad. Jag vill hem =/ Jag vill även få min jävla lön nu innan jag dör ut av för lite shopping eller nått. Shit asså, pengar är verkligen livsviktigt vilket är helt sjukt. Överkonsumtionen blir bara större och större och inte fan är det så konstigt när vi är som vi är. Hur som helst, pengar lär spenderas mycket i Prag som jag förövrigt längtar sjukt mycket till, galet kul kommer det att bli och ju mer pengar desto mer dricka och ännu mer kul. Så nu ska jag göra som i översrkiften, kämpa för en lönecheck.

Yours is the first face that I saw,
I think I was blind before I met you.
I don't know where I am,
I don't know where I've been,
but I know where I want to go.

A drop in the ocean.

Januarilåten blir lätt Ron Pope - "A drop in the ocean", jävla fin låt!

Sitter här på SUMO och har varken orken eller lusten att sälja, usch! Jag vill ha mat, värme och mys nu och istället ska jag spendera hela söndagen i en kall arbetslokal med en massa omysiga säljare. Inte ens Andy är snäll längre och jag saknar Pancho. Åh vad mitt jobb sjönk i mina ögon nu =/

Nä ikväll ska jag mysa som bara den. Jag får förhoppningsvis god middag av baby ikväll också och sen kanske vi sätter på en film eftersom idrotten är inställd imorgonbitti också, sovmorgon = yes!

Nä om jag skulle ta och sälja lite till, måste ha en bra lön ju. Men först måste jag dela med mig av lite Jeff Dunham, det är ju sjukt vad rolig han är med hans dockor. Åh herregud, anyway läs!

- Do you have a drinking problem?
- No I pretty much got it figured out.

- What is your favorite beer?
- An open one.

- How do you know you've had enough?
- I run out.

- Have you ever been to an AA-meeting?
- AA's for quiters.

I've had you so many times but somehow I want more.

Oj, det har gått två veckor nu sen nyår, jag har varit uppe i Idre och åkt skidor och haft trevligt i en vecka och veckan innan det gick åt till att köpa det sista, säga hejdå till folk och packa. Nu är det back to school och back to work. Sitter här på Sumo och försöker sälja bra så lönen i februari blir bra. Ska ju till Prag på sportlovet och när jag kommer hem därifrån lär jag ju behöva pengar tror jag. Kul ska det bli i alla fall.

En bra nyhet som har med skolan att göra är MVGpsykologiuppsatsen. Kommentaren var också klockren. Detta ger verkligen en riktig boost såhär i början av terminen. Sen är det psykologiprov på torsdag och nästa vecka är det realismen i svenska som gäller. Så det är redan mycket inplanerat och nu måste jag jobba mycket eftersom jag missat två hela veckor i början av januari. Det är mycket nu ja.

Nä nu ska jag jobba vidare och sälja bra. Heja mig!